Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 06.07.12  16:44

« Re: Fotosoutěž Výsledky a teorie spiknutí

jj, mají, dneska sem tam byl, a co si pamatuu tak kokos, mango, vanilka, čokoláda, zeleny jabko, a eště cosik :-)

Mango s vanilkou je prostě brutus!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.07.12  15:45

Míchaná smetanová vanilka s citrónovou se ti musí "zdrcnout" ještě na jazyku.... :-O >:-[]
    Mají tam současně víc druhů točené jak dva + míchaná?
  • « 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 06.07.12  12:23

smetanová vanilková s citronem je luxusní kombinace, mají tam pokaždy něco jinyho plus nízkotučnou italskou (tak cca 8 příchutí), topping zdarma. megavelká, do obrkornoutu stojí 30Kč.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.07.12  11:43

Jo, a kolik jí tam mají druhů, píšete vanilková, citronová, skořicová... Třeba tu vanikovou s citronovou si jako míchanou nedovedu moc představit. 8-s :-)
  • « 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 06.07.12  09:49

white label: nene, Štarnov je točená :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.07.12  00:51

Podepsaná spíš vanilkovou, ta mi totiž koluje v žilách spíš, klasická profesionální "def(l)or(m)ace"...
    >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 06.07.12  00:39

WL: To známe, někdo říká "je to jen pozemská zmrzlina" a z kapsy mu ještě čouhá smlouva podepsaná vlastní krví... >:-[]

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.07.12  00:27

w-a
    Jen abys neměl přehnaná očekávání ohledně té naší zmrzliny, pořád je to jen pozemská zmrzlina... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.07.12  00:19

Štarnov u Šternberka? Taky to tam neznám, ale to bude asi kopečková, což je poněkud odlišná kategorie... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 05.07.12  14:08

Já tam jezdím pravidelně, tož su kosek od tama no :-), dávám si hlavně citronovou a vanilkovou, ta je nejvic nejlepší :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Nerez

Nerez 05.07.12  13:36

Můžu potvrdit. Bydlím kousek a zmrzlina je tam opravdu perfektní. Jen kdyby mívali častěji skořicovou :'-( :-)
  • « 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 05.07.12  09:32

Nejlepší zmrzlina j ve Štarnově u Šternberka :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 05.07.12  07:53

WL: Pravdou je, že k "testování" zmrzlin se dostávám až poslední dobou s dětmi. Ve svém bezdětném období jsem tomu moc nedal... :-)

Na tu cukrárnu v Turnově jsem dostal doporučení a vanilkovou tam mají opravdu vynikající. Na druhou stranu je cukrárna umístěna na jedné z hlavních ulic, s čímž souvisí nemožnost rozšíření poměrně malého prostoru, zvýšený hluk z ulice i absence předzahrádky. I vnitřní prostředí by se dalo vylepšit, začíná působit omšele. Personál by u mě dostal 2, ochota v pořádku, ničím mě nenaštvali ale zároveň ani nenadchli. Z fotek, který jsem zatím od tebe viděl bych řekl, že minimálně prostředím bude hrát BB jinou ligu a jak známo, první dojem je jeden z nejdůležitějších. Co ale taky čekat od puntičkáře, kterej si vozí v kufru Golfu radiátor a jistě tam má někde schovanou i mobilní wapku. ;-) >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.07.12  22:21

Ron
    Nechci tu nikoho navádět, ale fakt, že to má do toho Rožnova podstatně blíž, než do Itálie, je zřejmý, každopádně už teď má (minimálně) dvě možnosti, ze kterých si může svobodně vybrat... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 04.07.12  22:14

WL: Dnes se taky kolega v práci ptal, kde je v jistém nejmenovaném městě, kde pracuji, nejlepší zmrzlina, tak jsem mu řekl, že nejblíže v Rožnově >:D A druhý kolega doporučil nějakou italskou kavárnu... tak nám slušně poděkoval >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.07.12  21:56

matii
    >:-[]
    To bych sem musel dát aspoň název firmy, případně adresu provozovny, což si vzhledem k omezené kapacitě výroby a velkému zájmu, nemůžu vůbec dovolit. :-O :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 04.07.12  21:43

Admin ... hlásím ... skrytá reklama ... pozor skrytá reklama >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.07.12  19:14

w-a
    To je dobře, že mají v Turnovské cukrárně tak dobrou vanilkovou, poslední dobou totiž velmi přibývá míst s točenou zmrzlinou (zřejmě je to i dáno možností zakoupit levný čínský stroj), ale kvalita točené zmrzliny u nás celkově naopak spíš klesá.
    V Turnově jsem nebyl, ale nemám důvod ti nevěřit. Střídají se teď u nás školící turnusy z Trutnova (neplést s "tvým" Turnovem) a vždycky ten předchozí turnus k nám pošle ten nový na zmrzlinu a opakovaně tvrdí, že u nich nikde podobně dobrá zmrzlina není, a stejně se vyjádřil třeba "Provocateur" (když si byl u mě pro výhru) o Jihlavsku, možná jsme jen "jednoocí mezi slepými". Doufám, že až ji zkusíš, bude aspoň tak dobrá jak v tom Turnově "U Janotů". ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.07.12  20:00

« Re: Fotosoutěž nové téma na červenec

Doufám, že zmínka o golfovém club, nebyla narážka na mě, jako hrdého majitele Golfu GTI...
    :*) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 03.07.12  18:06

« Re: Fotosoutěž nové téma na červenec

Jak jsem již napsal, oproti dřívějšku je to opravdu čajíček a doufám, že MACZ nejsou stránky golfového klubu >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…