Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 05.07.12 07:53
« Re: Fotosoutěž Výsledky a teorie spiknutí
WL: Pravdou je, že k "testování" zmrzlin se dostávám až poslední dobou s dětmi. Ve svém bezdětném období jsem tomu moc nedal... :-)
Na tu cukrárnu v Turnově jsem dostal doporučení a vanilkovou tam mají opravdu vynikající. Na druhou stranu je cukrárna umístěna na jedné z hlavních ulic, s čímž souvisí nemožnost rozšíření poměrně malého prostoru, zvýšený hluk z ulice i absence předzahrádky. I vnitřní prostředí by se dalo vylepšit, začíná působit omšele. Personál by u mě dostal 2, ochota v pořádku, ničím mě nenaštvali ale zároveň ani nenadchli. Z fotek, který jsem zatím od tebe viděl bych řekl, že minimálně prostředím bude hrát BB jinou ligu a jak známo, první dojem je jeden z nejdůležitějších. Co ale taky čekat od puntičkáře, kterej si vozí v kufru Golfu radiátor a jistě tam má někde schovanou i mobilní wapku. ;-) >:D :yes: -
-
white label 04.07.12 19:14
« Re: Fotosoutěž Výsledky a teorie spiknutí
w-a
To je dobře, že mají v Turnovské cukrárně tak dobrou vanilkovou, poslední dobou totiž velmi přibývá míst s točenou zmrzlinou (zřejmě je to i dáno možností zakoupit levný čínský stroj), ale kvalita točené zmrzliny u nás celkově naopak spíš klesá.
V Turnově jsem nebyl, ale nemám důvod ti nevěřit. Střídají se teď u nás školící turnusy z Trutnova (neplést s "tvým" Turnovem) a vždycky ten předchozí turnus k nám pošle ten nový na zmrzlinu a opakovaně tvrdí, že u nich nikde podobně dobrá zmrzlina není, a stejně se vyjádřil třeba "Provocateur" (když si byl u mě pro výhru) o Jihlavsku, možná jsme jen "jednoocí mezi slepými". Doufám, že až ji zkusíš, bude aspoň tak dobrá jak v tom Turnově "U Janotů". ;-)

Mango s vanilkou je prostě brutus!