Leg 08.07.12 21:26
« Re: Suplika neschopného fotografa
Vyhrať woody moc si prial
zmluvu s diablom podpísal.
Na každého niečo vymyslel,
mne želal počasia nepriazeň.
Osud to však pozmenil,
Peugeot 406 ma zostrelil.
Toto ma však nezastaví,
v hlave iný plán sa rodí!
Číslo účtu pošlem ti,
spoluúčasť hradíš ty,
nech rozmyslíš si dobre
s aým čertom kuješ pykle!
:-| :-( :'-( 8-s -
woody-alien 08.07.12 14:26
« Suplika neschopného fotografa
Prosbu mám, ó múzo spanilá
nerad bych, kdyby tě ranila
Chop se už osudu otěží
nechť konečně uspěju v soutěži
Dej ať se utrhnou z řetězů
nápady na snímek vítězů
Pro sebe míň žádat nemohu
než blankytně modrou oblohu
Sešli naň příšerné počasí
ať nestihne odfotit Legacy
Zatemni zrak Walshe Brandona
by ponechal ve špíně Leona
Nad Tatrou ať blýská, hrom bije
iudex vůz v garáži ukryje
Ať neprojde světla ani zbla
novými skly páně White Labela
Porucha na cívkách u auta
vyřadí z účasti Ronaulta
Paži co mačká spoušť dopřej třas
těžko už zaostří Matheas
Z Thomasina mívám těžký splín
ať zdrží ho záměna kapalin
Obestři mlhou ze všech stran
Kubassův krásný veterán
Život je boj a není fér
ať matiimu nevyjde hádéer
Doufám, že s psychikou Matese
kontrola fólií zatřese
Málem bych zapoměl, propána
zbývá mi odstranit Dylana
Tak či tak věřím, s tvou pomocí
mohu se vítězství domoci
;-) >:D >:D >:-[]
Promiňte, pánové, ale nevidím jiné cesty. :-! -
white label 07.07.12 00:15
Kubass
Dík za odkaz, asi budu tam muset zajet, hledal jsem v galerii jaké mají stroje, ale našel jsem tam jen Cattabriga Brio K3-C (3 jako třípáka, C jako Compact, maloobjemový "barový" typ, který se staví na zvýšenou podložku bar/pult/stůl), oni ale uvádějí Brio 1, což by byla jen jednopáka.
Nevíš, jestli mají ty stroje na nějakých stolech (viz galerie), nebo jsou až na zem na vlastních kolečkách?
kubass11111 06.07.12 22:19
« Re: Fotosoutěž Výsledky a teorie spiknutí
WL, Ron: oni se živí poze zmrzlinou, je tam denně natřískáno a co 2-3 dny jiná zmrzka, je prostě suprová, takovou sem nikdy nejedl eště :-). Dneska sem se na to díval a tuším mají 3stroje po 2 pákách nebo tak nějak, jinak stráky jsou zde: [odkaz]
Dneska měli: 1. stroj VANILKA a ZELENÉ JABLKO
2. stroj KOKOS a MANGO
3. stroj ITALSKÁ ČOKOLÁDA a CITRON
Namíchají ale cokoliv s čímkoliv :-), dle chuti každého soudruha :-) -
Ronault. 06.07.12 19:46
« Re: Fotosoutěž Výsledky a teorie spiknutí
WL: No tak uvidím, jestli budu mít nebo nemít prázdné auto, víš jak to se mnou chodí ;-) Ale přes prázdniny mám méně pasažérů. Navíc aktuálně nemám známku, takže tak či tak jedu mimo dálnici.
Ta číslovka je cena. Dělám hodnocení kvality, asi jako to, co dostal Hyundai Nošovice. Podle toho jakou číslovku nabídneš, takové špatné hodnocení dostanou >:-[] >:-[] -
white label 06.07.12 17:48
Kubass
6 druhů, tak to mají zřejmě tři třípákové stroje, což je hodně náročné na provoz, zejména čistění a dobírání všech druhů. Každý ten stroj by se měl aspoň dvakrát týdně kompletně umýt a zmrzlina, která před čištěním zbyla "vylít do kanálu", což při tolika druzích dělá bohužel málokdo. Brutus? Myslíš brutálně dobré, nebo brutálně hnusné? >:-[]
Ron
Stroje jsou dnes různě drahé, třípákovou (vzduchem chlazenou) novou čínu dnes pořídíš už kolem 100 tis., ale za kvalitní italskou výkonnou (vodou chlazenou) třípáku (dvojitá jednopáka + míchaná) dáš přes půl milionu bez DPH.
Existují i "dvojité" třípáky (čili šetipáka na 4 druhy + 2 míchané), ale ty jsou vidět opravdu velmi vzácně.
Jinak třeba ve Frenštátě měli loni na náměstí taky tři stroje (i když nějaké ojeté "hujdy"), takže šest druhů + dvě míchané, ale kvalitu samotným množstvím druhů nenahradíš, ta tam byla o ničem, i když za relativně nízkou cenu.
Číslovku nevím, ale budu ti věřit a když bude dost dobrá i podle tebe, zajedu to tam taky ochutnat. ;-) -
Ronault. 06.07.12 16:48
« Re: Fotosoutěž Výsledky a teorie spiknutí
Kubass: To je divné, nikde jsem neviděl pohromadě tolik druhů TOČENÉ zmrzliny vedle sebe. Ty stroje jsou poměrně drahé a to by tam museli mít frontu až do Olomouce. V Brně je (pokud se nepletu) jen jeden podnik, kde mají krom dvou příchutí a míchané ještě jednu příchuť a to je na nejrušnější pěší zoně - na České. :-O

Tak ať je Jednička zase brzy ve formě. :yes: