Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
M4Touch 17.07.12 09:45
« Re: Přihlašování - Fotosoutěž červenec "Auto a nebe"
Sorry, to psalo něco s chybou v databázi a pak se to tady najednou objevilo 4x :-! 8-s A nejdou tady mazat příspěvky, jestli tady má někdo "vyšší oprávnění", tak to pls smažte, fotka tu měla být samozřejmě jen jedna, díky ;-) -
Leg 17.07.12 07:31
« Re: Přihlašování - Fotosoutěž červenec "Auto a nebe"
Mates81 - dobré, ako tak vidím tie sudy, určite si sa pri fotení pekne nadrel, hlavne ak boli plné. Ak boli prázdne, tak si sa hádam nadrel ešte viac, kým si ich vyprázdnil :-)
Kubass - nič si z toho nerob, väčšina geniálnych umelcov umrela v špine a ústraní ako nepochopení podivíni. Ich génia dokázali oceniť až ďalšie generácie >:D
M4Touch - pekná fotka, taká júlová :yes: -
Mates81 16.07.12 14:36
« Přihlašování - Fotosoutěž červenec "Auto a nebe"
Tak šupnu hned první želízko do ohně >:-[] Jako u mě většina fotek, snažil jsem se zase něco "zajímavého" vymyslet :yes:
Mé dílo - v mojích očích vypadá auto a nebe takhle... >:D >:-[]
PS: Pro rýpali tam je odraz nebe na autě >:-[] :-)
[odkaz]
-
Ronault. 11.07.12 19:51
« Re: Proklínám tě Woody!
Taky jsem to tvořil půl hodiny... a pak neměl čas na učení... učím se poslední dny pomalu více než jsem se učil ve škole... možná kdybych se učil více ve škole, tak jsem se nemusel učit při práci... ale jak tak o tom přemýšlím, tohle nás ve škole stejně neučili >:D -
Leg 11.07.12 14:06
« Re: Proklínám tě Woody!
David, to máš pravdu, zrkadlovka sama osebe nie je zárukou kvalitných fotiek, skôr prostriedkom na rozšírenie nielen tvorivých možností. Podobne je to aj s tým obkročmým, striedavým, prerývaným a ešte neviem akým rýmom (tu sa musím priznať, že lovím hlboko v spomienkach na hodiny slovenčiny, netušil som, že by sa mi tieto znalosti mohli hodiť predtým ako to v škole bude preberať moje potomstvo :-) )