Leg 20.07.12 11:56
« Re: Přihlašování - Fotosoutěž červenec "Auto a nebe"
Matheas: nechal by som to tak ako to je, čiže čo najdlhší čas na fotenie, po novom by to bolo 15 dní na fotenie (relatívne krátko, navyše téma sa spravidla nestihne vyhlásiť načas) a 10 na hlasovanie (zbytočne veľa, utrpel by si hlavne ty, že by si sa musel prehrabávať kopou balastu). Myslím že tri dni bohato stačia na to, aby človek zahlasoval.
Čo by som možno inovoval je práve vyhlasovanie témy, ktoré sa často preťahuje. Dajme tomu tak, že by tému do konca mesiaca musel vyhlásiť víťaz (po dohode s ostatnými dvoma). Ak tému nevyhlási do polnoci 31./30., nastáva režim "kto skôr príde, ten skôr melie" a tému môže od polnoci prvého vyhlásiť ktokoľvek (resp. ktorýkoľvek účastník predchádzajúceho kola) - čo by jednak donútilo troch víťazov dohodnúť sa na téme včas a jednak by to mohlo priniesť trocha vzrúša aj pri vyhlasovaní témy :-) -
woody-alien 20.07.12 11:19
« Re: Přihlašování - Fotosoutěž červenec "Auto a nebe"
Matheas: Tuším že ti to už kdysi psal WL, podle mě je tedy deset dní na hlasování naprosto neúměrná doba. Jestli myslíš to udělat jednorázově přes léto kvůli dovoleným apod., tak prosím, ale jinak si nemyslím že by to mělo smysl. Ke konci třetího dne prakticky žádné další hlasování už nepřibývá.
A ještě něco, ten "odpad" co se navrší v příspěvcích při hlasování za tři dny, by vystačil na několik popelářských vozů. A ty by ses chtěl probírat deseti dny ? No potěšpánbůh... ;-) >:D -
Matheas Ropak 20.07.12 11:13
"Auto a nebe"
přihlašovat se můžete od 15.7.2012 do 25.7.2012
Nově zvažuji prodloužit hlasování na delší dobu aby stihli hlasovat všichni.
Můj návrh
vkládat od 15 do 25
hlasovat od 25 do 5
domluva na nové téma od 5 do 10
10 vyhlášení tématu
? co vy na to -
woody-alien 20.07.12 10:56
« Re: Přihlašování - Fotosoutěž červenec "Auto a nebe"
iudex: to ti tedy závidím, já mám zatím prd....obloha je šedo šedá kam se podívám. Budu to nebe muset pojmout trochu jinak, asi jako Mates, seženu pár lehce (ne)oděných dívčin, dobré pití, kvalitní oblek....prostě nebe konzumní společnosti. >:D
V souvislosti s tvým dotazem na WL navrhuju vytvořit několik poddiskuzí Fotosoutěže. Mezi již tradiční a zdomácnělá témata zde patří např. poezie, zmrzlinové stroje, espressové peklo nebo Ronaultovo (taky tradičně) nefunkční auto. >:-[] -
iudex 20.07.12 09:37
« Re: Přihlašování - Fotosoutěž červenec "Auto a nebe"
No veľa tu toho zatiaľ nie je, molodci. Ja mám opačný problém ako obvykle: mám príliš veľa fotiek (za tri dni som nafotil 130 fotiek), tak teraz ma čaká náročné spracovanie a ešte ťažšie rozhodovanie, ktorú jednu z nich dať do súťaže.
P.S. pre labela: v čom je (má byť) točená zmrzlina kvalitnejšia, ako kopčeková? Pýtam sa vážne, myslím to najmä z hľadiska zloženia, výrobného procesu a výslednej kvality (všimol som si včera, že blízko mňa otvorili točenú zmrzku - majú dva dvojpákové talianske stroje). -
M4Touch 17.07.12 09:45
« Re: Přihlašování - Fotosoutěž červenec "Auto a nebe"
Sorry, to psalo něco s chybou v databázi a pak se to tady najednou objevilo 4x :-! 8-s A nejdou tady mazat příspěvky, jestli tady má někdo "vyšší oprávnění", tak to pls smažte, fotka tu měla být samozřejmě jen jedna, díky ;-) -
Leg 17.07.12 07:31
« Re: Přihlašování - Fotosoutěž červenec "Auto a nebe"
Mates81 - dobré, ako tak vidím tie sudy, určite si sa pri fotení pekne nadrel, hlavne ak boli plné. Ak boli prázdne, tak si sa hádam nadrel ešte viac, kým si ich vyprázdnil :-)
Kubass - nič si z toho nerob, väčšina geniálnych umelcov umrela v špine a ústraní ako nepochopení podivíni. Ich génia dokázali oceniť až ďalšie generácie >:D
M4Touch - pekná fotka, taká júlová :yes: -
Mates81 16.07.12 14:36
« Přihlašování - Fotosoutěž červenec "Auto a nebe"
Tak šupnu hned první želízko do ohně >:-[] Jako u mě většina fotek, snažil jsem se zase něco "zajímavého" vymyslet :yes:
Mé dílo - v mojích očích vypadá auto a nebe takhle... >:D >:-[]
PS: Pro rýpali tam je odraz nebe na autě >:-[] :-)

Tiež súhlasím s Legacym a zverejnením témy, často to Matheas nestíha, víťazi tvrdia, že mu tému poslali a ešte tretieho nič. Teda ak to nevyhlási správca do 1., môžu tému vyhlásiť víťazi.
woody: za rozumnú protihodnotu Ti postúpim tak 30 fotiek Mondea, dáš záber spredu a nik si nevšimne, že to nie je kombi. >:-[]