Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 23.07.12 22:38
« Re: Přihlašování - Fotosoutěž červenec "Auto a nebe"
WA: Ono to je v podstatě jedno, pokud je to nafťák starší cca 7 let bez filtru, tak je to s téměř jistotou na vnitřní cirkulaci vzduchu, jen ti koncernisti poslední dobou, co jezdím pravidelně stejnou trasu, jezdí nějak agresivněji.
Korunu tomu nasadil v pátek majitel Octavie I. Jeli zřejmě s druhou "dýmovnicí" Passatem "závody". Mezi koncem Lažan a začátkem Lipůvky je asi asi 1km a celý je do prudkého kopce s dvěmi pruhy. Jelikož tam všichni předjíždí kamiony, tak Oktávkář vzal ty "pomalé sráče v benzíňácích" přes dva pruhy protisměrem... a sotva začla obec, tak to zašlápl na 45 km/h tachometrových, takže místo kamionu jsme se všichni vlekli pro změnu za ním... Netuším jaký měl ten manévr smysl... jestli udělat ze sebe vola, tak to zabralo.
Když jsme u té 307 HDI... tak tu má kolegyně. Snažil zamachrovat, že už mám na Laguně 300t km a ona "no to já už mám 360t"... tak nevím, ale dle Ádových statistik je dojetí do práce naprosto nemožné. >:D -
woody-alien 23.07.12 21:53
Ron: >:D Úplně vidím tu slavnou "lokotku" Fábii na okruhu. >:-[]
Na koncernové vozy po důchodci jsem už zvyklej, ale na semaforech mě "vyškolila" i naftová 307-ka. Takový oblaka dýmu, v nichž mi doslova zmizela, jsem opravdu nečekal. Majitel zřejmě dobře "poladil". >:-[] -
Ronault. 23.07.12 20:08
Woody: >:D >:D :yes:
PS: Já se dneska opět nechal předjet týpkem s TDI zanechávajícím za sebou dehtovou černou clonu, vidím li v zrcátku nalepený znak koncernu, tak s předstihem zapínám vnitřní cirkulaci vzduchu... a pokud je zrovna dvojta plná, tak o to rychleji. Možná by Renault měl ten jejich systém sledování jízdních pruhu Vision spíše dávat za auto a automaticky by to spouštělo tuhle funkci >:D -
woody-alien 23.07.12 18:35
Ronault: Dobrá, nedáváš mi jinou možnost. Konec uhlazených řečiček, rukavice jdou dolů. Ale protože bych něco podobného nevymyslel, pomůžu si jako obvykle citátem. Tentokrát z jiné diskuze na jiném serveru, když majiteli Fordu Focus ruply nervy a očastoval druhého uživatele (jenž se mu celkem citlivě snažil sdělit, že FoFo II s 1.6 benzínem skutečně není nejlepší auto na světě) touto intelektuální perlou:
"Počkej až pojedeš kolem Chomutova, ty buzerante, rozmlátím ti držku...." >:D >:D >:D :yes:
PS: Mě nemůžeš rozhodit, majitelé Vitar (i bývalí) jsou pohodáři a btw dnes jsem se v Mondeu klidně nechal předjet Xarou Picasso, tak to uznáš, že jsem hodně velkej kliďas. >:-[] -
Ronault. 23.07.12 17:38
Woody: Co to jsou ty zkratky?MHD, ČD, ČSAD? To je něco z těch vašich klubových stránek nebo z návodu použití?
MHD - Mondeo hard destruction?
CD - Control Demolition
CSAD - Car safety auto destruction? >:-[]
A ano, na Mondeo se rychle zvyká, ale co by se lehce nezvykalo po Focusu nebo nedejbože Vitaře >:-[] >:-[] -
Leg 23.07.12 12:03
Sorry iudex, vlastne som ti chcel hodiť nejaký koment na tie fotky a nakoniec som točil úplne o inom >:D . Tie fotky sú veľmi pekné, hlavne sa mi páči táto [odkaz] . Len mi prídu trošku moc tmavé. Som zvedavý čo nakoniec vytasíš, v každom prípade budeš asi u mňa bodovať vysoko -
Leg 23.07.12 11:54
No jo, na dobré sa ľahko zvyká. Ja som si nedávno párkrát zrovna zo zrejmých dôvodov vyskúšal aj ten autobus, tak to nezakríkni :-) . Pravdupovediac to ale pre mňa nebol nejaký kultúrny šok, myslel som, že to bude horšie. Mimochodom, ja po dialnici nejazdím, nemám ani známku. -
iudex 23.07.12 11:29
Presne tak, proces spracúvania a výberu je krušný a stále nie som na konci; pár fotiek som už ale hodil do svojej galérie u konkurencie: [odkaz]
P.S. Dnes som šiel po veľmi dlhej dobe Focusom po diaľnici (FoFo slúži ako mestské auto, odkedy je FoMo) a bol som skoro zhrozený, ako to hučalo: vysoké otáčky, slabý záťah, hluk od motora/kolies, no evidentne som sfajnovel pri tichučkom Mondeu. Asi by som mal začať znovu chodiť autobusom. >:-[] -
woody-alien 23.07.12 10:58
Legacy: Neber si to osobně, ale mně se udělalo zle asi po 10 vteřinách. >:D Hodně zajímavé ztvárnění tématu, byť z nouze. A jinak neboj, iudex vybírá ze stovek fotek a někdo se jistě ještě přidá. A co já ?
[odkaz]
>:D >:-[] :yes: -
Leg 23.07.12 10:31
Woodyho čary vcelku fungujú a účasť je zatiaľ pomerne vlažná, skúsim to tu teda trochu rozprúdiť a vložím sem svoj pokus. Síce som vplyvom čiernej mágie prišiel o auto, ktoré je stále v oprave, ale ja som nič nenechal na náhodu a nafotil som niečo ešte pred odjazdom do servisu. Keďže jednotka zvonku moc fotogenická nebola a ani nebol priestor jazdiť s rozbitým autom hore-dole a hľadať nejaké scenérie, rozhodol som sa prvýkrát takto verejne odhaliť interiér svojho tátoša :-) . Hľaď, tu je fotka s podtitulom "Ako si Jednotka nebo predstavuje":
[odkaz]
Každopádne všetko zlé je na niečo dobré a vďaka tomuto som trochu preskúmal úskalia fotenia displejov zblízka a toto je kreatívne aj technické maximum, čo som z toho dokázal behom pár minút dostať. Upozornenie: nedívajte sa ta tú fotku na displejoch väčších ako 24" dlhšie ako 10 minút, bude vám zle. True story! 8-s >:D >:-[] -
Ronault. 21.07.12 17:03
white label: Tak tak, s Fordem nedojedou, zatímco já jsem u tebe co chvíli :-) Hlavně to iudexovi nezbašti, dobře víme, že rodinka jde do ZOO, ale tatínek jede s Fordem do servisu. To víš, my majitelé fr. aut se dálek nebojíme a na zmrzlinu dojedem.
Mimochodem vanilková, cos mi nabalil, sklidila u taťky velký úspěch. Prvně řekl "hmmmmm.... tady se vanilkou nešetřilo" a pak se do toho pustil a téměř celý kelímek spořádal, tedy ten zbyteček tam nechal jen "aby se neřeklo". Mirka si pro změnu pochvalovala čokoládovou :yes:
Woody: No mám pocit, že v autě jsem teď pořád. Ale příští týden by měla jezdit kolegyně, ta má 307, takže jsme dle povídaček dvojka, která dojede do práce s nejmenší možnou pravděpodobností >:D Jj, pánové "velcí"...

[odkaz]
Někdo holt tu káru musí táhnout, když tady matii momentálně není.
"Matii je v prachu
ale tvorba, které přál
jako slunce září dál.
Glóry, glóry, halelúja...." >:D