Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.07.12  19:27

« Re: Přihlašování - Fotosoutěž červenec "Auto a nebe"

iudex
    Co je vlastně, teď v létě, tak zajímavého zrovna na Kohutce?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.07.12  19:25

Už delší dobu se rozmáhá móda pítí kouhoutkové vody (zdarma) v barech, kavárnách, restauracích...
    Pokud je to ke kávě, džusu apod., nevidím v tom problém, ale jak už to v našich končinách bývá, podáš prst a hned berou celou ruku. Dnes si např. několik lidí dalo pouze zmrzlinu a řekli si o kohoutkovou vodu do půllitru, přičemž si pak objednali ještě jednu "rundu" půllitrové vody z vodovodu. Podotýkám, že to bylo v době, kdy bylo o každé jedno místo velký zájem. Když jsme jim ve finále naúčtovali za půllitr vody deset Kč, tak jedna paní prohlásila, že je to nehoráznost, chtít za obyčejnou vodu tolik peněz. Pouze s dílčím úspěchem jsem se ji snažil vysvětlit, že to není cena za samotnou vodu, ale za celkovou službu (obsluha, umytí sklenice, možnost toalety apod....). Připadá vám to (jako neprofesionálům v oboru) taky "nehorázné", myslím chtít za to něco, když už to někdo (k mé nelibosti) mermo mocí vyžaduje?
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.07.12  19:17

WL, Ron: I já už mám chuťové pohárky nastaveny na vysoký level. Od Turnova jsem byl na zmrzlině asi čtyřikrát (zásadně vanilkovou) a výsledky byly znatelně horší.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.07.12  17:53

TO já dneska cestou z práce zastavil na zmrzlinu u cesty na silnici č.43 v obci Lažany. Lidem s podobným nápadem doporučuji nezastavovat, protože takovou ledovou drť v kornoutu jsem nezažil dlouho 8-s :no: Jedné spolupracovnici chutnala, tak jsem musel vysvětlit, jak má správně chutnat zmrzlina.... Inu po WL zmrzlině je problém být spokojen se zmrzlinou.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.07.12  15:07

iudex
    Když tak hlavně přijeď v době, kdy bude otevřený bar, což je o víkendu v sobotu 9-13hod a v neděli (+ svátky) 14-18hod, jinak Po-Pá 9-19hod.
    Jaké druhy tam u vás dělají a jak ti chutnají?
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 24.07.12  13:56

WL: možno tento víkend zoberiem famíliu na Kohutku, tak je šanca, že konečne ochutnám osobne Tvoju mrazenú delikatesu. :-)
    P.S. Odkedy mám v blízkosti točenú zmrzlinu, intenzívne ju chutnám a pripravujem si chuťové poháriky na schopnosť porovnať rozdiely (mal si pravdu, majú tam trojpákové stroje).
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.07.12  12:37

Vida, vida.., tak po této fotce opravdu neprojde mímy skly světla "ni zbla"... ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 24.07.12  12:03

No vida, už chápem, prečo si neskočil po mojej výhodnej ponuke fotiek Mondea, keď dokážeš spraviť "totok". ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.07.12  10:36

Jak by řekl kolega kubass : Přihlašuju totok ;-)

[odkaz]

Někdo holt tu káru musí táhnout, když tady matii momentálně není.

"Matii je v prachu
    ale tvorba, které přál
    jako slunce září dál.

Glóry, glóry, halelúja...." >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 23.07.12  23:19

WA: Byl by, ale všichni víme, že to, co v PSA funguje, to ve Fordu ne... i když v Mazdě ano.. :-O >:-[] No nic, dobrou ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 23.07.12  23:11

Ron: >:D >:-[] Až tedy na ten motor, že ano...ten je přece kvalitní. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 23.07.12  23:01

Woody: Tak to je ale dáno Fordem, že jo... "To mi chcete nakecat, že po 80t km je ošoupaná kůže na volantu, prosezené sedačky, děravý výfuk, zrezlé dveře a motor jede jen na 2 válce?"... >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 23.07.12  22:54

Ron: Tyhle "statisícáře" mám nejradši. To já až budu chtít prodat Mondeo, tak tam budu muset takovejch sto tisíc přitočit a ještě tomu nikdo neuvěří. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 23.07.12  22:38

WA: Ono to je v podstatě jedno, pokud je to nafťák starší cca 7 let bez filtru, tak je to s téměř jistotou na vnitřní cirkulaci vzduchu, jen ti koncernisti poslední dobou, co jezdím pravidelně stejnou trasu, jezdí nějak agresivněji.
    Korunu tomu nasadil v pátek majitel Octavie I. Jeli zřejmě s druhou "dýmovnicí" Passatem "závody". Mezi koncem Lažan a začátkem Lipůvky je asi asi 1km a celý je do prudkého kopce s dvěmi pruhy. Jelikož tam všichni předjíždí kamiony, tak Oktávkář vzal ty "pomalé sráče v benzíňácích" přes dva pruhy protisměrem... a sotva začla obec, tak to zašlápl na 45 km/h tachometrových, takže místo kamionu jsme se všichni vlekli pro změnu za ním... Netuším jaký měl ten manévr smysl... jestli udělat ze sebe vola, tak to zabralo.

Když jsme u té 307 HDI... tak tu má kolegyně. Snažil zamachrovat, že už mám na Laguně 300t km a ona "no to já už mám 360t"... tak nevím, ale dle Ádových statistik je dojetí do práce naprosto nemožné. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 23.07.12  21:53

Ron: >:D Úplně vidím tu slavnou "lokotku" Fábii na okruhu. >:-[]

Na koncernové vozy po důchodci jsem už zvyklej, ale na semaforech mě "vyškolila" i naftová 307-ka. Takový oblaka dýmu, v nichž mi doslova zmizela, jsem opravdu nečekal. Majitel zřejmě dobře "poladil". >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 23.07.12  20:08

Woody: >:D >:D :yes:

PS: Já se dneska opět nechal předjet týpkem s TDI zanechávajícím za sebou dehtovou černou clonu, vidím li v zrcátku nalepený znak koncernu, tak s předstihem zapínám vnitřní cirkulaci vzduchu... a pokud je zrovna dvojta plná, tak o to rychleji. Možná by Renault měl ten jejich systém sledování jízdních pruhu Vision spíše dávat za auto a automaticky by to spouštělo tuhle funkci >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 23.07.12  18:35

Ronault: Dobrá, nedáváš mi jinou možnost. Konec uhlazených řečiček, rukavice jdou dolů. Ale protože bych něco podobného nevymyslel, pomůžu si jako obvykle citátem. Tentokrát z jiné diskuze na jiném serveru, když majiteli Fordu Focus ruply nervy a očastoval druhého uživatele (jenž se mu celkem citlivě snažil sdělit, že FoFo II s 1.6 benzínem skutečně není nejlepší auto na světě) touto intelektuální perlou:

"Počkej až pojedeš kolem Chomutova, ty buzerante, rozmlátím ti držku...." >:D >:D >:D :yes:

PS: Mě nemůžeš rozhodit, majitelé Vitar (i bývalí) jsou pohodáři a btw dnes jsem se v Mondeu klidně nechal předjet Xarou Picasso, tak to uznáš, že jsem hodně velkej kliďas. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 23.07.12  17:38

Woody: Co to jsou ty zkratky?MHD, ČD, ČSAD? To je něco z těch vašich klubových stránek nebo z návodu použití?
    MHD - Mondeo hard destruction?
    CD - Control Demolition
    CSAD - Car safety auto destruction? >:-[]
    A ano, na Mondeo se rychle zvyká, ale co by se lehce nezvykalo po Focusu nebo nedejbože Vitaře >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 23.07.12  12:03

Sorry iudex, vlastne som ti chcel hodiť nejaký koment na tie fotky a nakoniec som točil úplne o inom >:D . Tie fotky sú veľmi pekné, hlavne sa mi páči táto [odkaz] . Len mi prídu trošku moc tmavé. Som zvedavý čo nakoniec vytasíš, v každom prípade budeš asi u mňa bodovať vysoko
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 23.07.12  11:54

No jo, na dobré sa ľahko zvyká. Ja som si nedávno párkrát zrovna zo zrejmých dôvodov vyskúšal aj ten autobus, tak to nezakríkni :-) . Pravdupovediac to ale pre mňa nebol nejaký kultúrny šok, myslel som, že to bude horšie. Mimochodom, ja po dialnici nejazdím, nemám ani známku.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…