Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 24.07.12  21:34

« Re: Přihlašování - Fotosoutěž červenec "Auto a nebe"

Spolehlivost VW group v posledních letech je kapitola sama o sobě >:D Nicméně na značku Renault stále nikdo nemá >:D >:D Ale tak i mi forďáci, vozíme pro jistotu všude jízdní řády >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.07.12  21:32

Mates81
    Až bude mít i Ford tak vymakané navigace jako koncern VW a Renault, tak můžeš také jezdit i poslepu. >:D
    Do servisu Fordu trefíš hned a určitě i bez navigace, příbývá jich jak hub po dešti, na rozdíl od autosalonů Ford, někdy mám pocit, že Ford jen předělává showroomy na servisy... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.07.12  21:28

Mates: Netýká se to Fordu, ale konkrétně německých značek. Teď jsem příjmal na odddělení servisáka od Škodovky, od práce na TSI motorech mu ruplo v zádech a teď je na kapačkách >:D Ale jen 1,2 TSI, zbytek je prý v pohodě.
    Pokud k servisu Fordu netrefíš, tak zajdi k sousedovi, v každé obci nad 50 obyvatel se najdou minimálně 3, je to dobrý job >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 24.07.12  21:28

O té pěnivější kofole vím, měli jsem nedávno na vesnici velkou akci, takže nás to trochu trápilo >:D je pravda že pěnila parádně, ale prostě točená studená kofola je luxusní "prasárna" >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.07.12  21:26

Ron
    No jo, ten Fordův pověstný cit v řízení, který už nemá žádné běžné sériové auto (natož s FWD) nejmíň dvacet let, tak ten je u současných Fordů nenahraditelný..., když jednou rukou tlačíš a druhou řídíš, pak je doslova k nezaplacení... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 24.07.12  21:26

No chystám se na výměnu předních kotoučů, musím si sehnat GPS, jelikož jsem v servisu nebyl ani nepamatuji tak tam netrefím >:-[] To takový Ronault jezdí k servisákovy se zavázanýma očima >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.07.12  21:22

Bacha, je tu Mates81, takže Forďáci už tu jsou v přesile... :-O >:-[]
    Spousta podniků dnes čepuje levnější náhražky Kofoly, takže i tady si musí dát člověk pozor.
    Kofola teď udělala podstatně pěnivější sudovou kofolu, takže si dá original identifikovat poměrně snadno. Navíc je teď ve vybraných podnicích (včetně našeho) akce, ke dvěma velkým točeným Kofolám nalepovací "pěno-knír" zdarma.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.07.12  21:21

WL: Taky se tam na těch forech probírá, že Fordy mají řízení, které zaručuje nejvíce informací a kontaktu řidiče s vozovkou... ale už nikdo nedodává, že v kontaktu jsou hlavně podrážky bot tlačící auto >:-[] >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.07.12  21:14

Ron
    V případě Fordu je už úspěch dojet až tam, dojet i zpátky to už je náhodný bonus, který se pak dlouze rozebírá/opěvuje na diskuzních fofo ("fordfórech", neplést s ftipy o fordech). >:-[]
    Proč si myslíš, že Forďáci jezdí na výlety zásadně do hor, no protože zpátky (z kopce) už jim to jede i bet motoru... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 24.07.12  21:11

wl - Za mě určitě vše v pořádku, bohužel někteří lidé si často myslí, že si zaslouží být dotovaní a vše je zadarmo nebo za úsměv :-) Ale nejvíc mě vždy nasere, když někde dostanu teplou Tesco limonádu (tu za 3 kačky), a pak po mě chcou 25 kč, raději to ani nepřepočítávám na výdělek a procenta :'-( Na druhou stranu nemám problém dát 30 kaček za studenou a dobrou kofolu... :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.07.12  21:05

WL: Tohle jsme spolu už rozebírali a v naší zemičce to je prostě problém, stejně jako dýško, které někteří nejsou schopni pochopit. Osobně ho dávám často i vyšší, když je dobrá obsluha. Když ne, tak ani korunu.
    Důležité je, jestli je v Kohutce vlaková stanice - Fordem tam a vlakem zpátky >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.07.12  19:38

Ron, w-a
    Já byl zase v Ostravě v Shoping parku, kde přímo před vchodem prodávali točenou (taky vanilka, čokoláda a míchaná) a na tak frekventovaném místě o ni nebyl evidentně téměř žádný zájem. Tak jsem chvilku počkal, než uloví nějakého nováčka a za chvíli přišla paní pro malou míchanou. Už od pohledu to byla samá voda, vanilková byla tak vodová, že byla pomalu průsvitná a čokoládová byla spíš béžová, než hnědá. Samozřejmě, že zmrzlina byla (díky vysokému obsahu vody) "předpisově" zmrzlá až úplně tuhá, takže vypadala doslova jako maketa z vosku... 8-s

P.S. Na druhou stranu je pak člověk snadno jednookým králem mezi slepými...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.07.12  19:27

iudex
    Co je vlastně, teď v létě, tak zajímavého zrovna na Kohutce?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.07.12  19:25

Už delší dobu se rozmáhá móda pítí kouhoutkové vody (zdarma) v barech, kavárnách, restauracích...
    Pokud je to ke kávě, džusu apod., nevidím v tom problém, ale jak už to v našich končinách bývá, podáš prst a hned berou celou ruku. Dnes si např. několik lidí dalo pouze zmrzlinu a řekli si o kohoutkovou vodu do půllitru, přičemž si pak objednali ještě jednu "rundu" půllitrové vody z vodovodu. Podotýkám, že to bylo v době, kdy bylo o každé jedno místo velký zájem. Když jsme jim ve finále naúčtovali za půllitr vody deset Kč, tak jedna paní prohlásila, že je to nehoráznost, chtít za obyčejnou vodu tolik peněz. Pouze s dílčím úspěchem jsem se ji snažil vysvětlit, že to není cena za samotnou vodu, ale za celkovou službu (obsluha, umytí sklenice, možnost toalety apod....). Připadá vám to (jako neprofesionálům v oboru) taky "nehorázné", myslím chtít za to něco, když už to někdo (k mé nelibosti) mermo mocí vyžaduje?
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.07.12  19:17

WL, Ron: I já už mám chuťové pohárky nastaveny na vysoký level. Od Turnova jsem byl na zmrzlině asi čtyřikrát (zásadně vanilkovou) a výsledky byly znatelně horší.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.07.12  17:53

TO já dneska cestou z práce zastavil na zmrzlinu u cesty na silnici č.43 v obci Lažany. Lidem s podobným nápadem doporučuji nezastavovat, protože takovou ledovou drť v kornoutu jsem nezažil dlouho 8-s :no: Jedné spolupracovnici chutnala, tak jsem musel vysvětlit, jak má správně chutnat zmrzlina.... Inu po WL zmrzlině je problém být spokojen se zmrzlinou.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.07.12  15:07

iudex
    Když tak hlavně přijeď v době, kdy bude otevřený bar, což je o víkendu v sobotu 9-13hod a v neděli (+ svátky) 14-18hod, jinak Po-Pá 9-19hod.
    Jaké druhy tam u vás dělají a jak ti chutnají?
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 24.07.12  13:56

WL: možno tento víkend zoberiem famíliu na Kohutku, tak je šanca, že konečne ochutnám osobne Tvoju mrazenú delikatesu. :-)
    P.S. Odkedy mám v blízkosti točenú zmrzlinu, intenzívne ju chutnám a pripravujem si chuťové poháriky na schopnosť porovnať rozdiely (mal si pravdu, majú tam trojpákové stroje).
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.07.12  12:37

Vida, vida.., tak po této fotce opravdu neprojde mímy skly světla "ni zbla"... ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 24.07.12  12:03

No vida, už chápem, prečo si neskočil po mojej výhodnej ponuke fotiek Mondea, keď dokážeš spraviť "totok". ;-) :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…