Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 27.07.22  08:07

« Re: Re: Re: Re: Re: KTM

QV tam boli 3ks. Na foto ako je na vozíku červená tak tú som viezol domov namiesto mojej bo červená ustrihla šróby na poloose a na kamión by ju nenaložili.

Moto: ešte chystáme nejaký výlet a neviem či to bude Rumunsko, sever Európy alebo nakoniec niečo iné.
    Spotrebu máš teda fakt peknú. Mne sa podarilo niektoré úseky aj za 4,5 ale zväčša to potom vždy skončilo okolo 6l.
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 27.07.22  07:11

« Re: Re: Re: Re: KTM

Fred, aj sa mi zdalo, že by si v tom mohol byť zapletený, ale potom som videl čiernu Julku a zavrhol som to. Až teraz vidím niečo biele za Caterhamom. Už mi to je celé jasné s tým KTM >:D

"Fakt aj veľké porcie km na jeden záťah bez problémov." - na toto je GS asi fakt najlepšia.
    Ja som spravil teraz Čechy so spotrebou 5,5 a aj to mi zdvihol spotrebu posledný úsek, keď som sa trochu vybláznil. Inak tesne nad 5.
    Dojazd je síce pekná vec, ale tie väčšie nádrže zas zvyšujú ťažisko...
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 26.07.22  20:25

« Re: Re: Re: KTM

Musím prečítať ten článok, to je náš výlet :-). Vďaka Dany.

GS: kua celkom som si na ňu zvykol a nejako moc sa mi už nechce vymýšľať. Podvozok je fakt dobrý a zatiaľ všetko funguje ako má, už aj na ten motor si zvykám. Možno by to chcelo trochu väčšiu nádrž, takže uz tam je jedine další stupeň Adventúra. Fakt aj veľké porcie km na jeden záťah bez problémov. Kúpil som si aj nastavec na plexi (kvôli hlučnosti) len není čas to namontovať a otestovať.
    Až bude čas tak by som skúsil ešte tú V4.
    Uvidím.
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 26.07.22  14:22

« Re: Re: Re: KTM

Dedo, oravská zima sa už na ceste pekne podpísala, som zvedavý, či to pred pretekmi dajú dokopy. Na moto je to vďaka smolovým záplatám nejazditeľné, teda nie v tempe.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 26.07.22  12:56

« Re: Re: KTM

[odkaz]

Můj prasynovec (Yokohama tyres) byl jedním s letošních pořadatelů. Už jsem to tu před časem zmínil.
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 26.07.22  12:46

« Re: Re: KTM

hodilo mi to odkaz na galériu. Skúsim takto

[odkaz]

Cez víkend sme boli v Čechách. Aj som sa plánoval staviť, lebo sme chceli ísť do Tatier cez Makov. Nakoniec sme skončili v Třebíči
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.07.22  12:39

« Re: KTM

Dany
    Kde je to KTM?
  • 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 26.07.22  07:47

« KTM

Fred,

vsuvka KTM v zelenom pekle

[odkaz]

Ako si sa zžil s GS? Sadlo ti to správanie podvozku, alebo nie?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.07.22  12:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moje budúce auto?

Tam není nic co bychom potřebovali :-( Max. to dálkové zapnutí auta a nastartování, aby se v zimě ohřálo.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 22.07.22  12:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moje budúce auto?

Kdybych plánoval si vůz ponechat na delší dobu, tak bych bral Paket VIP, Paket Interiér, Paket Protection a Toyota Protect Exteriér. Soudružka by to ocenila a vůz by se později lépe prodával.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.07.22  11:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moje budúce auto?

Které, kromě park. čidel, které se doplní? :-!
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 22.07.22  10:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moje budúce auto?

Tož 1.5 Executive v automatě a v karmínu je 517 000 Kč. A to ještě některé užitečné věcí chybí.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.07.22  22:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moje budúce auto?

Stále není rozhodnuto :-( Všechny 3 varianty ještě ve hře, včetně jednoho staršího Jarýska... Nový Jarda je za 8 měsíců, nový Aygo-X za 12-14 měsíců. Je o ně zájem, v Kolíně nestíhají. Tohle se Toyotě povedlo. Prý vyrábí 1000 denně, poměr 60/40 - Aygo/Yaris. Ale Yaris se vyrábí ještě ve Francii.
    P.S. Jaký holobyt za 517 ?? To je skoro nejvyšší výbava vč.různých asistentů, hlavně chce hlídání v pruhu a pre-crash. Lepší sedačky..
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 21.07.22  20:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moje budúce auto?

Ok. Jak dlouho budete čekat na dodání.....?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.07.22  19:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Moje budúce auto?

Verze Ececutive po slevě na 490 ;-)
    Žádný VIP nepotřebuje. Možná 10 navrch za tmavý interiér vč.sedaček a černou střechu a 9000 za park.čidla (domontaž u dealera).
    Nový Yaris je podvozkově super, normálně to člověka baví řídit. Zvětšila se šířka, kola v rozích, takový Mini Cooper.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 21.07.22  17:40

« Re: Re: Re: Re: Moje budúce auto?

tms......Yaris 1.5 CVT v Carmin Red je za bratru 517 000 Kč v holobytu. Plus pro soudružku potřebný VIP za 45 000 Kč a seš na 562 000 Kč. Hmmm?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.07.22  15:14

« Re: Re: Re: Moje budúce auto?

Mě se nové CTR líbí, možná až moc umírněné, ale lepší jako ta divočina před tím. Já bych do toho šel. Ale počkat, já už mám vlastně aut hodně :'-( :-O Tak to nic, šetřím na Caymana 4.0 GTS...
    A teď navíc kupujeme domů pro moji drahou polovičku nějaké malé auto, rozhoduje se mezi Toyka Aygo-X (1,0i bez turbíčka, moc to nejede) a Yaris 1,5i CVT (125hp) v Carmin Red. Ten nový tříválec jede pěkně, má to zajímavý zvuk! Zítra se musí rozhodnout, pak jedeme na dovču.
    IUDEX - jestli nad nějakým takovým autem přemýšlíš, bež si zavčas objednat k dealerovi, pak to kdyžtak zrušíš. Moc jich kvůli emisím prodávat nebudou, pro ČR prej na příští rok jen 10 ks :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 21.07.22  13:58

« Re: Re: Re: Moje budúce auto?

iu....ok. Šetřilo se i na minulé Type R, ale zdaleka ne tolik jako na této poslední. A minulá Type R vypadala ve finále celkem jinak než běžná Civic. Jistě...pro mnohé až moc jinak.... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 21.07.22  12:37

« Re: Re: Moje budúce auto?

žádný hothatch to už není. Je to zkrátka liftback... áno, je to liftback. A to je za mňa fajn. ;-)
    něco na způsob BMW Gran Coupé řady... mne sa presne Gran Coupé štýl páči.
    Pro Hondu bylo zkrátka jednoduší vzít základní sedan, vyměnit nárazníky a přidat křídlo a co se týče kastle bylo vymalováno a to za "pár peněz"... v tomto sa mýliš, šetrilo sa pri minulom type R, kde napr. len nalepili rozšírenia na zadné blatníky. Tu naopak spravili pre type R vlastné, rozšírené blatníky, čo je finančne nákladnejšie.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 21.07.22  11:32

« Re: Moje budúce auto?

iu.....sorry, ale žádný hothatch to už není. Je to zkrátka liftback...spíš.něco na způsob BMW Gran Coupé řady. A taky zbytečně moc dlouhé. Ale vím proč k tomu došlo. Zkrátka šetří se kde to jde a to i tam kde by se nemělo. Pro Hondu bylo zkrátka jednoduší vzít základní sedan, vyměnit nárazníky a přidat křídlo a co se týče kastle bylo vymalováno a to za "pár peněz" :'-( Jo přijít s unikátní kastlí a navíc možná už jen na pár let než budou EV povinné, do toho už Honda nešla a ani se ji nedivím. Doba je pro spalováky bohužel k.u.r.w.a těžká.... ;-\
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…