Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 24.07.12  22:29

« Re: Přihlašování - Fotosoutěž červenec "Auto a nebe"

Ronault, neboj, viem že ste nad vecou, ono hlavne tebe s tvojou lagunou II pred faceliftom ani nič iné neostáva >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.07.12  22:27

Ron: Ještě chvilku a začnu zase o Chomutově a 4% menšině... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.07.12  22:24

Legacy: Nemusíš tohle popichování mezi námi a Forďáky brát vážně... je to jen sranda... teda pro nás, co Fordy nemáme, pro ně je to trápení >:-[] >:-[] >:D (Dneska jsem nějak v ráži)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.07.12  22:24

WL: Jj, dlouho jsem to vymejšlel, tak jako GTI, aby to nakonec všechno do sebe zapadlo, vysvětlilo a závěr byl podle mých představ. A teď si beru golu a jdu tam ten šroub přišroubovat, jinak se to ještě do rána rozpadne... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.07.12  22:22

WL: Dodnes jsem netušil, že Ford má i model H1 :-O >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 24.07.12  22:22

Vidím, že sa tu rozmohla zmrzlinovo-fordovská ohnivá diskusia.

Čo sa týka toho Forda musím povedať, že som s nimi žiadny ale skutočne žiadny problém nemal, tak neviem o čom točíte. Treba ale dodať, že som ani nikdy žiadny Ford nevlastnil. :-)

A čo sa týka tej vody, ako neprofesionálovi mi pripadá nehorázne v plnom podniku vysedávať pri malej zmrzline a pomaly cucať liter vody. Inak ja som vždy za točenú vodu zadarmo, v zahraničí je pomerne bežné, ak si človek objedná jedlo, fľašu vína a fľašu vody, že mu donesú vodu z vodovodu, ktorú si neúčtujú. V tomto prípade je ale splnená podmienka, že tam nechám adekvátnu tržbu. Je to problém stavu trhu, kde si zákazníci aj podniky snažia pre seba utrhnúť čo najviac a zvlášť v oblasti gastronómie sa akosi predpokladá určitá miera veľkorysosti jednak voči zákazníkovi ale aj naopak od zákazníka k podniku (napr. tým, že dám dýško alebo práve tým, že uňho nebudem "kvasiť nasucho"). Každopádne chce to veľa citu a diplomacie.

Mimochodom, nedávno som v Ríme navštívil údajne najstaršiu rímsku zmrzlináreň, mali tam veľa stolov a len bokom bol stolík s "točkou" a plastovými pohármi, kde si každý načapoval vody koľko chcel. Pravdou ale je, že tam mali len zmrzlinu, žiadne nápoje.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.07.12  22:19

No, okecal jsi to hezky... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 24.07.12  22:17

Když něco z auta odpadne, stačí zachovat chladnou tvář a jen zmínit, že i největší hvězdy v rally a F1 se snaží co nejvíc odlehčit auta >:-[] >:D Jak říká jeden známí, správnému opraváři po opravě musí vždy něco zůstat >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.07.12  22:15

WA: Kutálející šrouby jsem měl často ve Favoritu, to byly ale opravdu z palubky. Pak jsem pátral, kde to vypadlo... ale pravda, ta 15t kč 15 let staré auto snese nějaké drobné detailíky. V Laguně nic nevypadává. Interiér Laguny totiž není spojen dohromady šrouby, ale mám pocit, že je "secvaknutý". Vlastně skoro vše je do sebe nějak zacvaknuté, asi proto aby se to rychle na lince montovalo... ale to je problém spousty dnešních aut 8-s

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.07.12  22:10

w-a
    Takže jdeš teď hned jistě psát na fofo (fordfor(um), jaké neuvěřitelné spotřeby jsi dnes se svým Mondeem dosáhl... :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.07.12  22:09

Ron: Ta akce se myslím jmenovala : Neposlušné tenisky... >:D Ty si z toho děláš srandu, ale včera jsem v podvečer luxoval v zadní části Mondea a najednou...tý vole, tady leží nějakej šroub, odkud to doprčic vypadlo, já se na to vybodnu, auto za 3/4 mega a ani nejsou schopný dotáhnout šroub, nakonec je to ještě o těch Fordech pravda...až pak mi došlo, že je to šroub, kterej jsem den předtím osobně vymontoval z H1, chodil do fotobrašny a musel mi při vyndavání foťáku nějak vypadnout. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.07.12  22:01

WL: I kdybych si myslel, že je to nehoráznost, přece ti to nenapíšu v předvečer hlasování ve fotosoutěži. Na to si toho šestého až desátého místa moc cením. >:D >:-[]

Ale vážně. Lidská vychčůranost je bezmezná. V pohostinství sice nedělám, ale i v příbuzném oboru si užívám svoje. V podstatě jako majitel osciluješ mezi snahou vyjít zákazníkovi vstříc a potřebou nenechat ze sebe dělat úplnýho vola. Sklenka vody - v pohodě, ke kávě, na zapití růžového štěstí (ibalgin), prosím. Už půllitr začíná být přes hranici a žádat další rundu je na vyvedení za flígr.

Na druhou stranu klidně naliju deset litrů vody do kanystru chlápkovi, kterýmu vaří auto. Jednou jsem i jedné roztržité zákaznici nalil do nádrže trochu benzínu, aby dojela k pumpě. Konrolky asi měla za roztomilé osvětlení. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.07.12  21:53

Woody: Že tys skočil na akci "Ke každému Mondeu pár sportovních tenisek zdarma?" >:-[] >:-[]

Mates: On to WL napsal špatně, ze stovky Fordů se nepokazí jen deset >:-[] Renaulty se nekazí, Renaulty jsou briliantní vozy, nikdy se nekazí, maximálně je něco v "diamantu" >:-[] >:D

Myslíš si, že do práce pojedeš autobusem kvůli čtení? Já si myslím, že do práce pojedeš autobusem proto, že ti to nebrzdí, ne? >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 24.07.12  21:51

Jak to tady tak čtu, raději zítra pojedu do práce autobusem >:-[] Člověk je po ránu ospalý, takže frekvence tlačení by byla mizerná >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 24.07.12  21:48

Tak ze stovky pouze deset je ještě hodně pěkné číslo >:D to je nesplněný sen francouzkých automobilek >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.07.12  21:47

Omlouvám se za zdržení, právě jsem dotlačil Mondeo do garáže. Potvrzuju Ronaultovu tezi o vynikajícím citu v botách. A měl jsem vysloveně sportovní pocit. >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.07.12  21:45

Chudák Matheas, až se tu bude brodit tím diskusně gastronomickým senem a náražkami na Fordy. :-O 8-s >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.07.12  21:41

Ale blbé pak je, že neumí i samy opravit, což vysvětluje to, o čem jsem psal... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.07.12  21:39

Spolehlivost vozů koncernu VW a vozů Ford je zcela vyrovnaná! Z tísicovky vyrobených vozů VW se pokazí maximálně deset vozů a ze stovky vozů značky Ford, se jich pokazí shodně také maximálně deset... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 24.07.12  21:36

wl: Auta od Fordu se prostě prodávají sami, nepotřebují nablískané showroomy >:D >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…