woody-alien 24.07.12 22:24
« Re: Přihlašování - Fotosoutěž červenec "Auto a nebe"
WL: Jj, dlouho jsem to vymejšlel, tak jako GTI, aby to nakonec všechno do sebe zapadlo, vysvětlilo a závěr byl podle mých představ. A teď si beru golu a jdu tam ten šroub přišroubovat, jinak se to ještě do rána rozpadne... >:-[] -
Leg 24.07.12 22:22
« Re: Přihlašování - Fotosoutěž červenec "Auto a nebe"
Vidím, že sa tu rozmohla zmrzlinovo-fordovská ohnivá diskusia.
Čo sa týka toho Forda musím povedať, že som s nimi žiadny ale skutočne žiadny problém nemal, tak neviem o čom točíte. Treba ale dodať, že som ani nikdy žiadny Ford nevlastnil. :-)
A čo sa týka tej vody, ako neprofesionálovi mi pripadá nehorázne v plnom podniku vysedávať pri malej zmrzline a pomaly cucať liter vody. Inak ja som vždy za točenú vodu zadarmo, v zahraničí je pomerne bežné, ak si človek objedná jedlo, fľašu vína a fľašu vody, že mu donesú vodu z vodovodu, ktorú si neúčtujú. V tomto prípade je ale splnená podmienka, že tam nechám adekvátnu tržbu. Je to problém stavu trhu, kde si zákazníci aj podniky snažia pre seba utrhnúť čo najviac a zvlášť v oblasti gastronómie sa akosi predpokladá určitá miera veľkorysosti jednak voči zákazníkovi ale aj naopak od zákazníka k podniku (napr. tým, že dám dýško alebo práve tým, že uňho nebudem "kvasiť nasucho"). Každopádne chce to veľa citu a diplomacie.
Mimochodom, nedávno som v Ríme navštívil údajne najstaršiu rímsku zmrzlináreň, mali tam veľa stolov a len bokom bol stolík s "točkou" a plastovými pohármi, kde si každý načapoval vody koľko chcel. Pravdou ale je, že tam mali len zmrzlinu, žiadne nápoje. -
Mates81 24.07.12 22:17
« Re: Přihlašování - Fotosoutěž červenec "Auto a nebe"
Když něco z auta odpadne, stačí zachovat chladnou tvář a jen zmínit, že i největší hvězdy v rally a F1 se snaží co nejvíc odlehčit auta >:-[] >:D Jak říká jeden známí, správnému opraváři po opravě musí vždy něco zůstat >:D -
Ronault. 24.07.12 22:15
« Re: Přihlašování - Fotosoutěž červenec "Auto a nebe"
WA: Kutálející šrouby jsem měl často ve Favoritu, to byly ale opravdu z palubky. Pak jsem pátral, kde to vypadlo... ale pravda, ta 15t kč 15 let staré auto snese nějaké drobné detailíky. V Laguně nic nevypadává. Interiér Laguny totiž není spojen dohromady šrouby, ale mám pocit, že je "secvaknutý". Vlastně skoro vše je do sebe nějak zacvaknuté, asi proto aby se to rychle na lince montovalo... ale to je problém spousty dnešních aut 8-s
woody-alien 24.07.12 22:09
« Re: Přihlašování - Fotosoutěž červenec "Auto a nebe"
Ron: Ta akce se myslím jmenovala : Neposlušné tenisky... >:D Ty si z toho děláš srandu, ale včera jsem v podvečer luxoval v zadní části Mondea a najednou...tý vole, tady leží nějakej šroub, odkud to doprčic vypadlo, já se na to vybodnu, auto za 3/4 mega a ani nejsou schopný dotáhnout šroub, nakonec je to ještě o těch Fordech pravda...až pak mi došlo, že je to šroub, kterej jsem den předtím osobně vymontoval z H1, chodil do fotobrašny a musel mi při vyndavání foťáku nějak vypadnout. >:D -
woody-alien 24.07.12 22:01
« Re: Přihlašování - Fotosoutěž červenec "Auto a nebe"
WL: I kdybych si myslel, že je to nehoráznost, přece ti to nenapíšu v předvečer hlasování ve fotosoutěži. Na to si toho šestého až desátého místa moc cením. >:D >:-[]
Ale vážně. Lidská vychčůranost je bezmezná. V pohostinství sice nedělám, ale i v příbuzném oboru si užívám svoje. V podstatě jako majitel osciluješ mezi snahou vyjít zákazníkovi vstříc a potřebou nenechat ze sebe dělat úplnýho vola. Sklenka vody - v pohodě, ke kávě, na zapití růžového štěstí (ibalgin), prosím. Už půllitr začíná být přes hranici a žádat další rundu je na vyvedení za flígr.
Na druhou stranu klidně naliju deset litrů vody do kanystru chlápkovi, kterýmu vaří auto. Jednou jsem i jedné roztržité zákaznici nalil do nádrže trochu benzínu, aby dojela k pumpě. Konrolky asi měla za roztomilé osvětlení. >:-[] -
Ronault. 24.07.12 21:53
« Re: Přihlašování - Fotosoutěž červenec "Auto a nebe"
Woody: Že tys skočil na akci "Ke každému Mondeu pár sportovních tenisek zdarma?" >:-[] >:-[]
Mates: On to WL napsal špatně, ze stovky Fordů se nepokazí jen deset >:-[] Renaulty se nekazí, Renaulty jsou briliantní vozy, nikdy se nekazí, maximálně je něco v "diamantu" >:-[] >:D
Myslíš si, že do práce pojedeš autobusem kvůli čtení? Já si myslím, že do práce pojedeš autobusem proto, že ti to nebrzdí, ne? >:-[] >:D -
white label 24.07.12 21:39
« Re: Přihlašování - Fotosoutěž červenec "Auto a nebe"
Spolehlivost vozů koncernu VW a vozů Ford je zcela vyrovnaná! Z tísicovky vyrobených vozů VW se pokazí maximálně deset vozů a ze stovky vozů značky Ford, se jich pokazí shodně také maximálně deset... >:D