Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.07.12  22:53

« Re: Přihlašování - Fotosoutěž červenec "Auto a nebe"

Mates: Nevím jak u Ford ve 21. století, předpokládám kliku místo startéru a místo alternátoru dynamo, ale Renault už řadu let montuje do svých aut řídící jednotky, které když připojí servisák k počítači, tak ví, co s autem je. Ale u Fordu se beztak na centrálu posílají telegramy a vedení Fordu implantaci pal.pc. do auta zamítlo s odůvodněním, že děrovací štítky zaberou moc místa. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 24.07.12  22:52

wa: Technice nevěřím, jezdím opatrně a pro jistotu mám vycvičeného speciálního slepeckého koně, který utíká před autem a dává mi echo co je za zatáčkou >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.07.12  22:52

Ron: Jo ták, takhle se "tuněj" Renaulty ? Takhle jsem naposledy "tunil" startér u 120-ky. >:-[]

A k Mondeu, však já spíš myslel ten všema předpovídanej rozpad než nějakou trapnou špínu. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.07.12  22:49

Mates81
    Nechceš tím odkazem doufám naznačit jisté skony majitelů Fordu k pedofilii... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.07.12  22:49

woody: No pokud je Mates ženatý, tak má v autě minimálně omezovač rychlosti >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 24.07.12  22:49

Jednoduché přirovnání servisů ;-) závada v motoru -

V servisu u Fordu nejdřív hledají manuál jak rozdělat motor (ještě to nikdy nepotřebovali dělat). Pak raději volají na centrálu servisu, tam samozřejmě taky neví, proto volají na montážní linku a postupují obráceně než při montáži.

V servisu Renault se mechanik mrkne na model, bez otevření kapoty si připravý všechen potřebný vercajk do posledního klíče a s ledovým klidem začne svou práci. Po půl hodině je rozmontováno, šrouby šli lehce, jelikož auto už bylo jednou rozdělávané před 14 dny >:D >:-[]

Je to jednoduché, když něco děláte desetkrát denně, už nad tím nepřemýšlíte a děláte to automaticky >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.07.12  22:48

Legacy: Zajímalo by mě, jestli má Mates v autě taky někoho na posilování řízení, na posilování brzd, někoho kdo zabrání zablokování kol a někoho kdo mu přibrzdí kolo v zatáčce. Ten jeho Focus bude asi pěkně narvanej...když nevěří technice ale živým lidem. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.07.12  22:47

Legacy: Otázkou je, jestli dříve příjde špína nebo rozpad Mondea. Minimálně přibudou otisky prstů na laku a možná i nějaké důlky v místě tlačení.

Woody: Ty sis to špatně vyložil, já ten motor "tunil" >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.07.12  22:46

Pro stávající majitele červených Golfů prý VW připravil tzv. "home servis packet", kdy je jen jedno nalévací hrdlo a speciální čtyřcestný ventil po detekci pošle příslušnou provozní kapalinu na příslušné místo... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.07.12  22:44

Mates : Ty perlíš... >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 24.07.12  22:43

Mates, toho vozíš spolu s tým hasičákom, čo si ho tu prezentoval pár kôl dozadu? Ale je fajn, že si aspoň môžu pokecať :-D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 24.07.12  22:41

woody-alien - poznám ten pocit - človek umýva čistí, vysáva, voskuje a nakoniec si s pocitom (nenaplneného) uspokojenia uvedomí, že je to fajn, ale už to bude len horšie. V tomto sú výnimkou jedine tuneri, ktorí dokážu svoje káry v čase zlepšovať. Teda aspoň si to myslia >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 24.07.12  22:39

Pro majitele Fordů je možné si připlatit speciální výbavu ve formě spolujezdce >:D >:D

[odkaz]

Když se něco stane, hned člověk ví v kolik mu to jede >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.07.12  22:39

Legacy : K tomu nevěřícnému kroucení hlavou nad Lagunou má Ronault i velmi pěkné a výstižné foto, myslím že to bylo téma : Auto a akce. Akce spočívala ve velmi rychlém pohybu paží svírajících palici směrem k motoru Laguny. >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.07.12  22:38

Od GTI-ho se učíš rychle... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.07.12  22:36

U VW to utěšování funguje jinak. Tam když dáváš auto do servisu, tak ti říkají: "Pan Bobe, ta kompletní výměna motoru není nic podstatného. Vemte to z té lepší stránky! Máte možnost vyzkoušet i jiné naše modely, které máme na výběr ze široké nabídky náhradních vozidel" >:D

Legacy: Majitel Renaultu nikdy nevěřícně nekroutí nad otevřenou kapotou hlavou, majitel Renaultu své auto pod kapotou dobře zná >:D >:-[] Minimálně kam se dolévají kapaliny, to někteří majitelé koncernových vozů, obzvlášť červených Golfů, nezvládají. >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.07.12  22:34

Legacy, Ron, Mates : >:D >:-[] :yes:

Na mě včera při focení přišla taková nostalgická nálada, koukám na nablejskaný Mondeo, Labe si poklidně teče, slunce pálí na hlavy vodáků a nebe (bohužel) téměř bez mráčku....povzdychl jsem si : Takový krásný auto, škoda že nejspíš nevydrží. >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 24.07.12  22:32

To už trochu slovíčkaríme, ja som mal na mysli niečo v zmysle "otvorím kapotu a nad vecou neveriacky krútim hlavou "
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.07.12  22:30

Legacy: Říká se, že majitelé Laguny jsou spíše neustále pod "věcí" >:D

Mates: Tak je pravda, že k Renaultu jízdní řád ČD nedostaneš, ani tenisky >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 24.07.12  22:29

Ron: Jediné co si můžem mi Forďáci říct pro utěšení nad svými vozy je jediné, "Mohlo by být hůř, mohl jsem koupit Renaulta" >:-[] Takže to zas tak špatné není >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…