Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.07.12  12:22

« Re: Přihlašování - Fotosoutěž červenec "Auto a nebe"

V Rožnově především skansen (Valašské muzeum v přírodě) respektivě všechny jeho části, ve Velkých Karlovicích je sice skansen taky, ale to je proti Rožnovu doslova mikroskansen.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.07.12  12:19

>:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.07.12  12:12

wl: niečo na nenáročný výlet s malými deťmi. BTW čo v Rožnove stojí za pozretie (samozrejme okrem Tvojho baru)?
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.07.12  12:12

iudex: on ten hasič v Matesově autě tam taky není jenom proto, kdyby Ford "blafnul". Hasiči maj výkonný čerpadla...takže Mates je v klidu i při dešti. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.07.12  11:50

iudex
    Tak to budete mít do Rožnova jen kousek (to zvládnete i bez auta, myšleno s Fordem >:-[] ) přes kopec (Soláň). Tipů mám neúrekom, záleží na tom, jaké oblasti zájmu se mají týkat.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.07.12  11:41

WL: Mali by sme bývať v hoteli v Novom Hrozenkove, tak ak máš nejaký tip kam v okolí sa oplatí ísť s rodinou, sem s ním. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.07.12  11:23

iudex
    s vodou souhlas
    Jinak já tě neodrazuju od návšťěvy Kohutky, kde už to dobře znáš, ale přetahuju tě k nám kousek vedle na Rožnovsko, kde můžeš objevit něco nového... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.07.12  11:19

Presne tak, najbezpečnejší spôsob, ako zaistiť, že Ti do Forda nenatečie, je neísť s ním v daždi von. >:-[]
    To mi inak pripomenulo staré časy, keď sme ako pubertiaci s čertstvým vodičákom išli na bagrovisko kúpať sa a prekonávajúc v Škode 120 nejaké terénne jamy plné vody sme si máčali nohy vo vode na podlahe auta. ;-) Takže Fordu treba ten pokrok a kvalitu uznať, žiadny bazén sa nekoná a to je predsa na veľkú pochvalu, no nie? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 25.07.12  10:50

iudex, presne tak, toto sú kecy teoretikov, ktorí nikdy Ford nemali. Ako som už povedal ja som tiež nikdy "Forda" nevlastnil a práve preto a len preto som s Fordom nikdy žiadnu závadu nezažil. :-)

A teší ma, že ti dnes behom prietrže nenatieklo do auta. Keď sa vyčasí, môžeš s kľludným svedomím otvoriť garáž a so suchým autom vyraziť do práce >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.07.12  09:12

Ako tu tak čítam tie akademické povzdychy nad nekvalitou Fordov, musím povedať, že ide výlučne o ľudí, ktorý žiadny Ford nevlastnili a teda nemajú skúsenosti. Ak by ste vážení nejaké skúsenosti mali, nemohli by ste povedať na Ford ani slovo; napríklad ja dnes ráno som sa presvedčil o mimoriadnej kvalite vypracovania Fordov, keď u nás je prietrž mračien a dovnútra auta mi ani nenapršalo a motor nezhasol. >:-[] To svedčí o mimoriadnej kvalite konštruktérov a precízne odvedenej práci Arbeiter aus der Turkei. ;-)
    wl: čo je na kohutke zaujímavé? No Ty si mi lokálpatriot asi ako ja, niežeby si sa tešil devízovým cudzincom, čo prídu míňať eurá na Moravu, ešte ich aj odrádzaš.
    A k téme voda zadarmo: u nás to až tak rozšírené nie je a možno i preto to ľudia nezneužívajú. V pár reštikách naokolo, kde chodievam na obed, mávali k menu džbán vody s citrónom, v jednej to ale už aj zrušili. Mne to tiež príde blbé pýtať si vodu (hoci pijem normálne neperlivú minerálku, čo je tak nastejno) a myslím, že nejaký "servisný poplatok" za to je dôvodné pýtať. Je to otázka miery; kto si dá zmrzlinu a k tomu chce dva pollitráky vody zadarmo, je to trápne; kto si objedná pečenú kačicu za 30 eur, voda by mala byť grátis.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.07.12  23:58

w-a
    Tak to gratuluji, rodičům k (už chodícímu) Vojtovi, a Vojtovi zase k jeho rodičům... ;-) :-)
    Doufám, že Vojtu uvidím ještě něž bude plnoletý... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 24.07.12  23:29

Tahle fráze mě dostala -

Po fázích "pasení koníčků" , "meresjev" a "cosi se nám plete pod nohama rychlostí zvuku"

>:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.07.12  23:23

No nic, pánové. Musím se loučit. Děkuji za pobavení... ;-) Dobrou.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.07.12  23:17

WL: To já taky ještě na střední "programoval" NC vrtačku. To byla krása, když to udělalo, co mělo. :yes:

Málem bych pro ty "plechový kraksny" zapoměl na událost týdne. Když pominu precizně fungující Centrální registr vozidel >:-[] , musím s hrdostí oznámit, že po 10 měsících a 22 dnech se Vojta postavil na vlastní nohy. :yes: Po fázích "pasení koníčků" , "meresjev" a "cosi se nám plete pod nohama rychlostí zvuku" je to další milník na cestě životem. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.07.12  23:11

Mates : Servisák od Renaultu doma nic nerozebírá, čeká totiž na Fázi 2. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 24.07.12  23:08

Ron: Počítač? Jak to vypadá a co to dělá? >:-[] Na odpovědi fordu vždycky čekám cca 3 až 5 dní, záleží jestli poštovní holub letí "po větru" nebo "proti větru" >:-[]

Ženatý naštěstí nejsem, jsem rád že uživím Forda a vlak >:D

Teď mě napadlo, že nejhorší manžel je servisák od Renaultu, dojde dom z práce, první co udělá je, že rozebere ledničku, zavrtí hlavou, pak rozebere televizi, zavrtí hlavou a jen prohodí "oba do šrotu" >:-[]
    No jo, deformace z práce >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.07.12  23:08

Bývalí majitelé Fordů nepotřebují další auto, skončí buď jako aktivní sportovci (závodní chůze, běh přes překážky apod.), nebo instruktoři ve fitnes centrech apod..
    Jak napsal už Jozef Pribilinec: "Všechno vlastně začalo tím, že jsem si koupil své první (a zároveň poslední) auto značky Ford... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.07.12  22:59

Chlapi, já jsem přes děrovací štítky programoval ještě na střední škole a až o tom budu vyprávět vnoučatům, budou si myslet, že jsem s touhle techno-pohádkou úplně mimo... :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.07.12  22:56

WL: Home servis packet je dobrej nápad. :yes: Jen jestli to ti bývalí majitelé Fordů budou schopni pochopit... ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.07.12  22:53

To by měl rovnou omezovač rychlosti kombinovaný s urychleným spalováním finančních prostředků... >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…