Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 25.07.12 11:19
« Re: Přihlašování - Fotosoutěž červenec "Auto a nebe"
Presne tak, najbezpečnejší spôsob, ako zaistiť, že Ti do Forda nenatečie, je neísť s ním v daždi von. >:-[]
To mi inak pripomenulo staré časy, keď sme ako pubertiaci s čertstvým vodičákom išli na bagrovisko kúpať sa a prekonávajúc v Škode 120 nejaké terénne jamy plné vody sme si máčali nohy vo vode na podlahe auta. ;-) Takže Fordu treba ten pokrok a kvalitu uznať, žiadny bazén sa nekoná a to je predsa na veľkú pochvalu, no nie? >:D -
Leg 25.07.12 10:50
iudex, presne tak, toto sú kecy teoretikov, ktorí nikdy Ford nemali. Ako som už povedal ja som tiež nikdy "Forda" nevlastnil a práve preto a len preto som s Fordom nikdy žiadnu závadu nezažil. :-)
A teší ma, že ti dnes behom prietrže nenatieklo do auta. Keď sa vyčasí, môžeš s kľludným svedomím otvoriť garáž a so suchým autom vyraziť do práce >:D -
iudex 25.07.12 09:12
Ako tu tak čítam tie akademické povzdychy nad nekvalitou Fordov, musím povedať, že ide výlučne o ľudí, ktorý žiadny Ford nevlastnili a teda nemajú skúsenosti. Ak by ste vážení nejaké skúsenosti mali, nemohli by ste povedať na Ford ani slovo; napríklad ja dnes ráno som sa presvedčil o mimoriadnej kvalite vypracovania Fordov, keď u nás je prietrž mračien a dovnútra auta mi ani nenapršalo a motor nezhasol. >:-[] To svedčí o mimoriadnej kvalite konštruktérov a precízne odvedenej práci Arbeiter aus der Turkei. ;-)
wl: čo je na kohutke zaujímavé? No Ty si mi lokálpatriot asi ako ja, niežeby si sa tešil devízovým cudzincom, čo prídu míňať eurá na Moravu, ešte ich aj odrádzaš.
A k téme voda zadarmo: u nás to až tak rozšírené nie je a možno i preto to ľudia nezneužívajú. V pár reštikách naokolo, kde chodievam na obed, mávali k menu džbán vody s citrónom, v jednej to ale už aj zrušili. Mne to tiež príde blbé pýtať si vodu (hoci pijem normálne neperlivú minerálku, čo je tak nastejno) a myslím, že nejaký "servisný poplatok" za to je dôvodné pýtať. Je to otázka miery; kto si dá zmrzlinu a k tomu chce dva pollitráky vody zadarmo, je to trápne; kto si objedná pečenú kačicu za 30 eur, voda by mala byť grátis. -
woody-alien 24.07.12 23:17
WL: To já taky ještě na střední "programoval" NC vrtačku. To byla krása, když to udělalo, co mělo. :yes:
Málem bych pro ty "plechový kraksny" zapoměl na událost týdne. Když pominu precizně fungující Centrální registr vozidel >:-[] , musím s hrdostí oznámit, že po 10 měsících a 22 dnech se Vojta postavil na vlastní nohy. :yes: Po fázích "pasení koníčků" , "meresjev" a "cosi se nám plete pod nohama rychlostí zvuku" je to další milník na cestě životem. ;-) -
Mates81 24.07.12 23:08
Ron: Počítač? Jak to vypadá a co to dělá? >:-[] Na odpovědi fordu vždycky čekám cca 3 až 5 dní, záleží jestli poštovní holub letí "po větru" nebo "proti větru" >:-[]
Ženatý naštěstí nejsem, jsem rád že uživím Forda a vlak >:D
Teď mě napadlo, že nejhorší manžel je servisák od Renaultu, dojde dom z práce, první co udělá je, že rozebere ledničku, zavrtí hlavou, pak rozebere televizi, zavrtí hlavou a jen prohodí "oba do šrotu" >:-[]
No jo, deformace z práce >:D >:D -
white label 24.07.12 23:08
Bývalí majitelé Fordů nepotřebují další auto, skončí buď jako aktivní sportovci (závodní chůze, běh přes překážky apod.), nebo instruktoři ve fitnes centrech apod..
Jak napsal už Jozef Pribilinec: "Všechno vlastně začalo tím, že jsem si koupil své první (a zároveň poslední) auto značky Ford... >:D

[odkaz]