Leg 25.07.12 20:17
« Re: Přihlašování - Fotosoutěž červenec "Auto a nebe"
white label - máš pravdu, s Fokusmi to ide nejak z kopca. A to prvé ereso bol jedným z mojich dreamcars - v zmysle že som po ňom nejak moc netúžil, ale hrozne sa mi páčil
woody - na tú Fiestu zozadu som najprv pozeral, že jej niekto ukradol kolesá. Až potom som si uvedomil, že to nie je brzd. kotúč, ale puklica :-) . Kombinácia biela farba + malé kolesá + kinetický dizajn je často vražedná. To íčko ale na tom nie je o moc lepšie 8-s -
Leg 25.07.12 15:46
« Re: Přihlašování - Fotosoutěž červenec "Auto a nebe"
Nice one, osobne som tiež trochu viac naklonený ten fotke "na stojáka", ale obidve sú super. A auto je tiež pekné. Krásne nie, to tu nevlastní nikto z nás (okrem mňa >:D ), ale pomyselný dizajnový tieň dvojkového Focusu nedokázal prekročiť ani jeho nástupca. Otázkou je, či je to spôsobené dizajnovými kvalitami dvojky alebo nekvalitami trojky :-) -
woody-alien 25.07.12 14:46
« Re: Přihlašování - Fotosoutěž červenec "Auto a nebe"
iudex : Jak se dalo (i na základě zveřejněných snímků) čekat. :yes: Zvolená soutěžní fotka je vysloveně reprezentativní pro dané téma, obloha dramatická jak rozprava ve Sněmovně >:-[] pro mě bez chybičky. V současným rozpoložení bych já nejspíš zvolil tu druhou, vyloženě optimistickou. Obloha přátelská, příznivé počasí a krásné auto (ano, krásné, vy koncernovo-alianční rejpalové >:D ) na horizontu, paráda. ;-) -
iudex 25.07.12 13:27
« Re: Přihlašování - Fotosoutěž červenec "Auto a nebe"
No keďže musím aj trochu pracovať, dám svoju súťažnú fotku; vyberal som dlho a nakoniec zvolil "totok": [odkaz]
Je to samozrejme HDR (pravé HDR, zložené z troch fotiek s rozdielom expozície 2 EV - tam sa samozrejme nedá na 100% spraviť rovnaký záber vzhľadom na časový rozdiel a vietor, ktorý fúkal, preto na detailoch je vidieť posun, napr. na listoch kukurice)); vďaka búrkovému obdobiu bola obloha zaujímavá, mraky viseli nízko nad zemou, cez to občas presvitalo slnko. Nafotil som množstvo záberov s oboma autami, táto sa mi zdala taká najviac reprezentujúca danú tému (páčila sa mi aj táto, ale tam tá obloha nie je taká dramatická: [odkaz] ).

Ale ani tá Fiesta nemusí byť úplne márna [odkaz]