Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dany 27.07.22 08:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: KTM
teda, strihať šróby... Nemáte tam toho výkonu prehnane moc? >:-[]
Spotrebu mám dlhodobú 6,2 podľa dotankovania. To len teraz mali chlapi aj spomalovače naložené za sebou >:D
Na koľko sa chystáte? Tiež by som šiel niečo podobné, ale to by chcelo minimálne týždeň a to si momentálne nemôžem dovoliť.
Ja plánujem ešte nejaké Alpy na 3 - 4 dni a možno ešte Čechy s beer tour. Uvidíme -
speedfred 27.07.22 08:07
« Re: Re: Re: Re: Re: KTM
QV tam boli 3ks. Na foto ako je na vozíku červená tak tú som viezol domov namiesto mojej bo červená ustrihla šróby na poloose a na kamión by ju nenaložili.
Moto: ešte chystáme nejaký výlet a neviem či to bude Rumunsko, sever Európy alebo nakoniec niečo iné.
Spotrebu máš teda fakt peknú. Mne sa podarilo niektoré úseky aj za 4,5 ale zväčša to potom vždy skončilo okolo 6l. -
Dany 27.07.22 07:11
« Re: Re: Re: Re: KTM
Fred, aj sa mi zdalo, že by si v tom mohol byť zapletený, ale potom som videl čiernu Julku a zavrhol som to. Až teraz vidím niečo biele za Caterhamom. Už mi to je celé jasné s tým KTM >:D
"Fakt aj veľké porcie km na jeden záťah bez problémov." - na toto je GS asi fakt najlepšia.
Ja som spravil teraz Čechy so spotrebou 5,5 a aj to mi zdvihol spotrebu posledný úsek, keď som sa trochu vybláznil. Inak tesne nad 5.
Dojazd je síce pekná vec, ale tie väčšie nádrže zas zvyšujú ťažisko... -
speedfred 26.07.22 20:25
« Re: Re: Re: KTM
Musím prečítať ten článok, to je náš výlet :-). Vďaka Dany.
GS: kua celkom som si na ňu zvykol a nejako moc sa mi už nechce vymýšľať. Podvozok je fakt dobrý a zatiaľ všetko funguje ako má, už aj na ten motor si zvykám. Možno by to chcelo trochu väčšiu nádrž, takže uz tam je jedine další stupeň Adventúra. Fakt aj veľké porcie km na jeden záťah bez problémov. Kúpil som si aj nastavec na plexi (kvôli hlučnosti) len není čas to namontovať a otestovať.
Až bude čas tak by som skúsil ešte tú V4.
Uvidím. -
pradeda777 22.07.22 12:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moje budúce auto?
Kdybych plánoval si vůz ponechat na delší dobu, tak bych bral Paket VIP, Paket Interiér, Paket Protection a Toyota Protect Exteriér. Soudružka by to ocenila a vůz by se později lépe prodával.... ;-)

Jaké SS, my tu máme SZ, nedělejte nám tady z toho Hlinkovu gardu... >:D
Zajímavé, že jak se nějaký Slovák jmenuje Andrej, tak je z toho obvykle pořádný průser... >:-[] ;-)