Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.07.12  10:24

« Re: Přihlašování - Fotosoutěž červenec "Auto a nebe"

Matheas : Myslím, že si tady všichni zúčastnění uvědomují, že tím tlacháním okolo ( které je ovšem bezva ;-) ) ti to komplikujeme. Ale jak už jsem zmínil, většinou za to může Ronault. >:-[] Co ten nápad odesílat zároveň s přihlášením i SZ do Fotosoutěže ?
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 27.07.12  10:13

Matheas: Ať to nemusíš hledat, odkaz máš tady - [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 27.07.12  10:04

Moje hlasování -

1) iudex
    2) woody alien
    3) M4Touch

--------------------------------------… />
    Jelikož fotek je málo, doprovodím je menším komentem ;-)

Moje foto - Tak chtěl jsem něco originálního, snad se povedlo...

Kubass - Líbí se mi kompozice, oblohy je tam opravdu hafo, bohužel, vím že se ti to líbí, ale ta zrnitá úprava tu fotku degradovala...

M4Touch - Dost povedená fotka, všechno krásně barevné, modrá barva auta tam pěkně sedne. Škoda jen že obloha není trochu dramatičtější.

woody alien - Krásné prostředí, auto tam pěkně pasuje, bohužel to samé jako o jeden koment víš, chybý trochu akce na obloze :yes:

iudex - Zasloužené prvenství, tomuto se opravdu říká trefit téma >:-[] z fotky úplně srší to napětí "ticho před bouří"...

Legacy - I přes to že jednička má pár "šrámků", nevzdal jsi to a fotil. Musím dát :yes: za nápad >:D

Trochu mě překvapila slabší účast, na to jaké bylo téma....ale i tak, všichni kdo soutěží si zaslouží :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.07.12  09:54

Matheas: zabudol si Legacyho.
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 27.07.12  07:36

Téma

AUTO a NEBE

Mates81 - [odkaz]
    Kubass - [odkaz]
    M4Touch - [odkaz]
    woody alien - [odkaz]
    iudex - [odkaz]

Můžete začít hlasovat.

PS : Díky za zpětnou vazbu nic se měnit nebude :-)

PS1 : Díky Vám všem za teb BORDEL odkazů mezi kterýma jsem se musel prokousat takže pokud jsem někoho přehlédl smůla.
    přístě kdo se bude přihlašovat napíše na začátek příspěvku

PŘIHLAŠUJI SE a pak až text !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.07.12  13:27

iudex
    Nejhezčí Focus je pro mě jednoznačně tento: [odkaz]
    Dvojkový hb byl sice proti tomu současnému trojkovému krasavec, ale kam se oba hrabou na to, co je vidět na odkazu. ;-)
    Přehnanou glorifikaci těžšího, a na HH příliš "spodového" R5 z většího Volva, jsem nikdy úplně nepochopil, pár dnů zpátky jsme se o tom u mě bavili i s Dinarem, který má benzínový R5 v S80ce a jeho téměř "dieselový" (vše zajímavé se odehrává dole a uprostřed) charakter rovněž nepovažuje za nijak zvlášť vhodný pro auto typu HH. Jako pozitivum pro ST vidím u této implantované jednotky zvuk v nízkých, nižších a středních otáčkách (na R5 poměrně charismatický) a zátah ve středních otáčkách, naopak ve vyšších až vysokých otáčkách je jeho celkový projev jasným mínusem, a to nejen akusticky...

P.S. Jinak souhlas s woodym, dvojkové ST raději v, pro něj typické, electric orange, případně v bílé, než v modré (nedej bože s "rychlými" pruhy) a tovární tuning dvojkového RS už je na mě taky trochu zbytečně okázalý, chybí mu jistá umírněnost jedničkového RS, a nakonec nejen v designu...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.07.12  12:48

w-a
    Na Slovensku si ruší imunitu poslanci a u nás nám "ruší imunitu" ministerstvo zdravotnictví ve spolupráci se zdravotníni pojišt"ovnami... :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 26.07.12  12:47

A sakra, televízne noviny budú mať o jeden vďačný námet menej. [odkaz] 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 26.07.12  12:47

A sakra, televízne noviny budú mať o jeden vďačný námet menej. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.07.12  12:28

iudex, Legacy : Co se to tam u vás k čertu děje. To si chcete opravdu nas.rat sousedy ? Doposud byl klid, penízky se "odkláněly", přesouvaly v kŕabicích na víno atd. a kdyby něco, tak IMUNITA. Tohle nám sem nezavádějte... 8-s >:D >:-[]

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.07.12  12:03

Matheas, riešiš to čo už bolo vyriešené a k čomu sme sa už vyjadrovali, väčšina odsúhlasila zachovanie statusu quo. ;-) Inak woody vraví (tradične) múdro, link na prihlásenú fotku do SZ Ti v pohode môžeme posielať, aby sme Ti uľahčili Tvoju záslužnú prácu. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 26.07.12  11:17

Matheas: ja som sa tu (podobne ako ostatní) už vyjadril v tom zmysle, že súčasný systém je OK, ale ak sa chceš silou-mocou prehrabávať desaťdňovým spamom nielen pri vkladaní ale aj pri hlasovaní, nech sa páči, ty si šéf :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.07.12  11:02

Legacy, iudex: pofejsliftovej Focus v eSTéčku je asi opravdu nejhezčí, FoRS si už zase zahrává s lacinými efekty. Ale za mě taky spíš Agent Orange než modrá... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.07.12  10:56

Matheas : K tomu už jsme se vyjadřovali, řekl bych, že většina je pro to status quo. ;-) Jen by možná vzhledem k množství příspěvků při přihlašování (třeba Ronault tady má spousty zbytečných anti-fordovských spamů ;-) ) mohl každý, kdo se přihlašuje, poslat zároveň SZ s odkazem na Fotosoutěž, abys v tom pak neměl takovej guláš. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 26.07.12  10:50

Za mě bych to nechal při starém formátu...jelikož při novém by bylo na focení cca 15dní (možná někdy i míň, záleží kdy by se vyhlásilo téma). 3 dny na hodnocení jsou dostačující ;-) Možná kdyby si stěžoval třeba iudex, který má zajímavé komenty, beru to, ale stíhá to v klidu. Ale pro ostatních 90% hlasujících typu 1,2,3,4,5 musí 3 dny vystačit i kdyby co bylo ;-) Teď máme na focení minimálně vždy 20 až 25 dní a to by mělo zůstat prioritou. Navíc už to tady někdo zmínil, poslední den hlasování už stejně skoro nikdo nehlasuje :-) Jedinou úpravu bych viděl v posunu, viz. dnešní případ. Spozdilo se nám o den ukončení, tak o den bych samozřejmě posunul i konec hlasování :yes: Toť můj názor....
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 26.07.12  10:31

Omluva pánové včera mi předělávali internet a nějak mi to nefunguje jen z mobilu :-( tak nevím zda to ted aktualizuji a spustím , ale večer by to mělo být vše OK.

Nicméně stejně chci změnit hlasování a to na více dní můj návrh je

15 až 25 vkládat
    25 až 5 hlasovat
    5 až 10 nové téma

Co vy na to ?
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 26.07.12  09:56

Podľa mňa to vedúci nejako dáva dokupy, ale kým sa prederie všetkým poeticko-kávovo-zmrzlinovo-forďáckym balastom, tak bude koniec mesiaca. :-)

Čo sa týka rýchlych Focusov II, za mňa je v tomto prípade menej viac a ST mi sedí viac. Farba performance blue, aj keď modrú na autách moc nemusím, ale niektorým HH proste sadne. Každopádne polemiky o štvorvalci či päťvalci sú úplne zbytočné, poriadny hothatch má valcov aspoň 6 :-! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 26.07.12  09:46

iudex: Naprosto souhlasím >:-[] :yes: a to i s tím Golfem >:D nicméně ještě o chlup krásnější je zmého pohledu modré RS :yes:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 26.07.12  09:34

je to tu riadne zaspamovane aj sa niekto prihlasil ? >:D
    iudex suhlasim az na tu nudnu farbu jedina spravna je orandžáda [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.07.12  09:27

Vážení, treba Vám trochu otvoriť oči a ukázať skutočnú Pravdu: najkrajší Focus je FoFo druhej generácie po facelifte (ktorú úplnou náhodou vlastním), ale vo verzii ST v modrej metalíze Performance Blue (prípadne s bielymi fofrpruhmi): [odkaz] :-) Všetci majitelia trochu rýchlejších Golfov tajne snívali o päťvalcovom eSTéčku a nahlas svoju voľbu Golfa (so štvorvalcom) obhajovali nejakou univerzálnosťou použitia či čo. >:-[]
    P.S: Už skončilo prihlasovanie, tak by sa to malo dať nejako dohromady, nie? Kde je vedúci, dovolenkuje? Poďme poďme, musím dnes odhlasovať, bo zajtra odchádzam obdivovať krásy Valašska. :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…