Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 27.07.12 10:24
« Re: Přihlašování - Fotosoutěž červenec "Auto a nebe"
Matheas : Myslím, že si tady všichni zúčastnění uvědomují, že tím tlacháním okolo ( které je ovšem bezva ;-) ) ti to komplikujeme. Ale jak už jsem zmínil, většinou za to může Ronault. >:-[] Co ten nápad odesílat zároveň s přihlášením i SZ do Fotosoutěže ? -
Mates81 27.07.12 10:04
Moje hlasování -
1) iudex
2) woody alien
3) M4Touch
--------------------------------------… />
Jelikož fotek je málo, doprovodím je menším komentem ;-)
Moje foto - Tak chtěl jsem něco originálního, snad se povedlo...
Kubass - Líbí se mi kompozice, oblohy je tam opravdu hafo, bohužel, vím že se ti to líbí, ale ta zrnitá úprava tu fotku degradovala...
M4Touch - Dost povedená fotka, všechno krásně barevné, modrá barva auta tam pěkně sedne. Škoda jen že obloha není trochu dramatičtější.
woody alien - Krásné prostředí, auto tam pěkně pasuje, bohužel to samé jako o jeden koment víš, chybý trochu akce na obloze :yes:
iudex - Zasloužené prvenství, tomuto se opravdu říká trefit téma >:-[] z fotky úplně srší to napětí "ticho před bouří"...
Legacy - I přes to že jednička má pár "šrámků", nevzdal jsi to a fotil. Musím dát :yes: za nápad >:D
Trochu mě překvapila slabší účast, na to jaké bylo téma....ale i tak, všichni kdo soutěží si zaslouží :yes: -
Matheas Ropak 27.07.12 07:36
Téma
AUTO a NEBE
Mates81 - [odkaz]
Kubass - [odkaz]
M4Touch - [odkaz]
woody alien - [odkaz]
iudex - [odkaz]
Můžete začít hlasovat.
PS : Díky za zpětnou vazbu nic se měnit nebude :-)
PS1 : Díky Vám všem za teb BORDEL odkazů mezi kterýma jsem se musel prokousat takže pokud jsem někoho přehlédl smůla.
přístě kdo se bude přihlašovat napíše na začátek příspěvku
PŘIHLAŠUJI SE a pak až text !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
white label 26.07.12 13:27
iudex
Nejhezčí Focus je pro mě jednoznačně tento: [odkaz]
Dvojkový hb byl sice proti tomu současnému trojkovému krasavec, ale kam se oba hrabou na to, co je vidět na odkazu. ;-)
Přehnanou glorifikaci těžšího, a na HH příliš "spodového" R5 z většího Volva, jsem nikdy úplně nepochopil, pár dnů zpátky jsme se o tom u mě bavili i s Dinarem, který má benzínový R5 v S80ce a jeho téměř "dieselový" (vše zajímavé se odehrává dole a uprostřed) charakter rovněž nepovažuje za nijak zvlášť vhodný pro auto typu HH. Jako pozitivum pro ST vidím u této implantované jednotky zvuk v nízkých, nižších a středních otáčkách (na R5 poměrně charismatický) a zátah ve středních otáčkách, naopak ve vyšších až vysokých otáčkách je jeho celkový projev jasným mínusem, a to nejen akusticky...
P.S. Jinak souhlas s woodym, dvojkové ST raději v, pro něj typické, electric orange, případně v bílé, než v modré (nedej bože s "rychlými" pruhy) a tovární tuning dvojkového RS už je na mě taky trochu zbytečně okázalý, chybí mu jistá umírněnost jedničkového RS, a nakonec nejen v designu... -
woody-alien 26.07.12 12:28
iudex, Legacy : Co se to tam u vás k čertu děje. To si chcete opravdu nas.rat sousedy ? Doposud byl klid, penízky se "odkláněly", přesouvaly v kŕabicích na víno atd. a kdyby něco, tak IMUNITA. Tohle nám sem nezavádějte... 8-s >:D >:-[]
[odkaz] -
iudex 26.07.12 12:03
Matheas, riešiš to čo už bolo vyriešené a k čomu sme sa už vyjadrovali, väčšina odsúhlasila zachovanie statusu quo. ;-) Inak woody vraví (tradične) múdro, link na prihlásenú fotku do SZ Ti v pohode môžeme posielať, aby sme Ti uľahčili Tvoju záslužnú prácu. ;-) -
-
woody-alien 26.07.12 10:56
Matheas : K tomu už jsme se vyjadřovali, řekl bych, že většina je pro to status quo. ;-) Jen by možná vzhledem k množství příspěvků při přihlašování (třeba Ronault tady má spousty zbytečných anti-fordovských spamů ;-) ) mohl každý, kdo se přihlašuje, poslat zároveň SZ s odkazem na Fotosoutěž, abys v tom pak neměl takovej guláš. >:-[] -
Mates81 26.07.12 10:50
Za mě bych to nechal při starém formátu...jelikož při novém by bylo na focení cca 15dní (možná někdy i míň, záleží kdy by se vyhlásilo téma). 3 dny na hodnocení jsou dostačující ;-) Možná kdyby si stěžoval třeba iudex, který má zajímavé komenty, beru to, ale stíhá to v klidu. Ale pro ostatních 90% hlasujících typu 1,2,3,4,5 musí 3 dny vystačit i kdyby co bylo ;-) Teď máme na focení minimálně vždy 20 až 25 dní a to by mělo zůstat prioritou. Navíc už to tady někdo zmínil, poslední den hlasování už stejně skoro nikdo nehlasuje :-) Jedinou úpravu bych viděl v posunu, viz. dnešní případ. Spozdilo se nám o den ukončení, tak o den bych samozřejmě posunul i konec hlasování :yes: Toť můj názor.... -
Matheas Ropak 26.07.12 10:31
Omluva pánové včera mi předělávali internet a nějak mi to nefunguje jen z mobilu :-( tak nevím zda to ted aktualizuji a spustím , ale večer by to mělo být vše OK.
Nicméně stejně chci změnit hlasování a to na více dní můj návrh je
15 až 25 vkládat
25 až 5 hlasovat
5 až 10 nové téma
Co vy na to ? -
Leg 26.07.12 09:56
Podľa mňa to vedúci nejako dáva dokupy, ale kým sa prederie všetkým poeticko-kávovo-zmrzlinovo-forďáckym balastom, tak bude koniec mesiaca. :-)
Čo sa týka rýchlych Focusov II, za mňa je v tomto prípade menej viac a ST mi sedí viac. Farba performance blue, aj keď modrú na autách moc nemusím, ale niektorým HH proste sadne. Každopádne polemiky o štvorvalci či päťvalci sú úplne zbytočné, poriadny hothatch má valcov aspoň 6 :-! >:D -
iudex 26.07.12 09:27
Vážení, treba Vám trochu otvoriť oči a ukázať skutočnú Pravdu: najkrajší Focus je FoFo druhej generácie po facelifte (ktorú úplnou náhodou vlastním), ale vo verzii ST v modrej metalíze Performance Blue (prípadne s bielymi fofrpruhmi): [odkaz] :-) Všetci majitelia trochu rýchlejších Golfov tajne snívali o päťvalcovom eSTéčku a nahlas svoju voľbu Golfa (so štvorvalcom) obhajovali nejakou univerzálnosťou použitia či čo. >:-[]
P.S: Už skončilo prihlasovanie, tak by sa to malo dať nejako dohromady, nie? Kde je vedúci, dovolenkuje? Poďme poďme, musím dnes odhlasovať, bo zajtra odchádzam obdivovať krásy Valašska. :-)