Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Leg 28.07.12 08:19
« Re: Přihlašování - Fotosoutěž červenec "Auto a nebe"
1. iudex
2. M4 Touch
3. Mates 81
Kubass - Ja viem že sa ti to tak páči a že to tak máš rád, ale podobne silné úpravy ja proste nemusím, hlavne Fiatka je strašne "zubatá". Keby si volil menej výrazné farby, určite by si odo mňa dostal nejaký ten bod
M4Touch - pekné jasné modré letné nebo, má to farby ktoré pekne ladia k autu. Navyšee mám pocit, že orezaním by sa dala kompozícia doťiahnuť k "dokonalosti"
woody alien - platí to isté čo pre Kubassa, aj keď tie úpravy nie sú až také výrazné
iudex - chystajúca sa búrka nad kukuričným polom - trochu prefláknutá téma s trochu prefláknutou úpravou (HDR - ktoré je v tomto prípade ale zvládnuté s citom a na prvý pohľad ani nie je vidieť), ale dal si si evidentne najviac práce, technicky si to zvládol jednoznačne najlepšie, takže u mňa víťaz. Navyše platí to čo u M4 - auto ti pekne ladí s pozadím
Ešte krátky koment k mojej fotke - toto bola fakt slabota, čo si evidentne uvedomuje aj správca, ktorý ma ani neuviedol v zozname učinkujúcich. Každopádne keď ma osvietil nápad odfotiť mrak z navigácie, pripadalo mi to vcelku vtipné a dúfal som, že by to mohlo mať úspech. Nadšenie ale opadlo keď som si ten mrak pozrel a zistil z koľkých pixelov je vlastne zložený a definitívne ma schladili prvé pokusné zábery. Inak, podaril sa mi aj záber so západom slnka [odkaz] >:D -
iudex 27.07.12 11:08
Moje hodnotenie:
Mates: originálny nápad, ktorého realizácia musela stáť veľa energie; už len to samotné musím veľmi oceniť; škoda len, že tá téma tam nie je dominantnejšie obsiahnutá.
Kubass: tematicky stopercentné, obloha pekná, akceptujem Tvoj úmysel mať to takéto tmavé, hoci podľa môjho názoru to podexponované nemuselo byť.
M4Touch: páči sa mi technika i farby, čisté, ostré, farebne vyvážené, mohlo to byť síce kľudne aj v téme auto a cesta, ale je tam aj tá obloha (aj s chemtrails), takže OK, možno by som to ale orezal zospodu tak, aby bola obloha dominantnejšia.
woody: pekná krajina, pekné auto, pekná fotka. Rovnako ako u M4Touch-a by som trošku ubral z cesty.
Legacy: spravil si to ako ja minule: z núdze cnosť, nápad sa cení a ešte viac sa cení snaha zúčastniť sa napriek nepriazni osudu, za to klobúk dole.
Inak škoda slabšej účasti, kecov o Forde v diskusii plno a fotka žiadna, že WL/Ronaulte?
----------------
Poradie:
1. woody
2. kubass
3. M4Touch
Tak a môžem odísť za medveďmi na Moravu/Valašsko. -
woody-alien 27.07.12 10:40
« Re: Hlasování - Fotosoutěž červenec "Auto a nebe"
Hlasuji takto :
1. iudex
2. Mates 81
3. M4Touch
iudex - příkladně vystižené téma i povedená realizace :yes:
Mates 81 - výbornej nápad, škoda žes nepočkal, až bude satelit nad vaším krajem. Mohl jsi sem potom dát odkaz na Google Earth... >:D :yes:
M4Touch - hodně pěkná fotka, obloha jak vymalovaná a ani mi nevadí, že na ní nejsou shluky mraků... :yes:
Kubass - obloha perfektní, jako když se valí vlna, ten zbytek už se mi tolik nelíbí.
Legacy - to není fotka, to je zkouška barvosleposti a žaludeční stability. >:-[] Za nápad a snahu :yes: -
woody-alien 27.07.12 10:32
Mates : Nj, prošvihl jsem oblačné podnebí, pak bylo deštivo a šedošedá obloha a když se konečně vyjasnilo, tak zase až moc a byl jsem rád i za těch pár obláčků. Na poslední chvíli jsem ještě zkusil domluvit pád motorového rogala (žádná kruťárna, spadlo by do Labe, i když stav hladiny není momentálně bůhvíjakej >:D ), ale kvůli jedný fotce do toho nikdo nechtěl jít. >:-[] Dík za body. -
woody-alien 27.07.12 10:24
Matheas : Myslím, že si tady všichni zúčastnění uvědomují, že tím tlacháním okolo ( které je ovšem bezva ;-) ) ti to komplikujeme. Ale jak už jsem zmínil, většinou za to může Ronault. >:-[] Co ten nápad odesílat zároveň s přihlášením i SZ do Fotosoutěže ? -
Mates81 27.07.12 10:04
Moje hlasování -
1) iudex
2) woody alien
3) M4Touch
--------------------------------------… />
Jelikož fotek je málo, doprovodím je menším komentem ;-)
Moje foto - Tak chtěl jsem něco originálního, snad se povedlo...
Kubass - Líbí se mi kompozice, oblohy je tam opravdu hafo, bohužel, vím že se ti to líbí, ale ta zrnitá úprava tu fotku degradovala...
M4Touch - Dost povedená fotka, všechno krásně barevné, modrá barva auta tam pěkně sedne. Škoda jen že obloha není trochu dramatičtější.
woody alien - Krásné prostředí, auto tam pěkně pasuje, bohužel to samé jako o jeden koment víš, chybý trochu akce na obloze :yes:
iudex - Zasloužené prvenství, tomuto se opravdu říká trefit téma >:-[] z fotky úplně srší to napětí "ticho před bouří"...
Legacy - I přes to že jednička má pár "šrámků", nevzdal jsi to a fotil. Musím dát :yes: za nápad >:D
Trochu mě překvapila slabší účast, na to jaké bylo téma....ale i tak, všichni kdo soutěží si zaslouží :yes: -
Matheas Ropak 27.07.12 07:36
Téma
AUTO a NEBE
Mates81 - [odkaz]
Kubass - [odkaz]
M4Touch - [odkaz]
woody alien - [odkaz]
iudex - [odkaz]
Můžete začít hlasovat.
PS : Díky za zpětnou vazbu nic se měnit nebude :-)
PS1 : Díky Vám všem za teb BORDEL odkazů mezi kterýma jsem se musel prokousat takže pokud jsem někoho přehlédl smůla.
přístě kdo se bude přihlašovat napíše na začátek příspěvku
PŘIHLAŠUJI SE a pak až text !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
white label 26.07.12 13:27
iudex
Nejhezčí Focus je pro mě jednoznačně tento: [odkaz]
Dvojkový hb byl sice proti tomu současnému trojkovému krasavec, ale kam se oba hrabou na to, co je vidět na odkazu. ;-)
Přehnanou glorifikaci těžšího, a na HH příliš "spodového" R5 z většího Volva, jsem nikdy úplně nepochopil, pár dnů zpátky jsme se o tom u mě bavili i s Dinarem, který má benzínový R5 v S80ce a jeho téměř "dieselový" (vše zajímavé se odehrává dole a uprostřed) charakter rovněž nepovažuje za nijak zvlášť vhodný pro auto typu HH. Jako pozitivum pro ST vidím u této implantované jednotky zvuk v nízkých, nižších a středních otáčkách (na R5 poměrně charismatický) a zátah ve středních otáčkách, naopak ve vyšších až vysokých otáčkách je jeho celkový projev jasným mínusem, a to nejen akusticky...
P.S. Jinak souhlas s woodym, dvojkové ST raději v, pro něj typické, electric orange, případně v bílé, než v modré (nedej bože s "rychlými" pruhy) a tovární tuning dvojkového RS už je na mě taky trochu zbytečně okázalý, chybí mu jistá umírněnost jedničkového RS, a nakonec nejen v designu... -
woody-alien 26.07.12 12:28
iudex, Legacy : Co se to tam u vás k čertu děje. To si chcete opravdu nas.rat sousedy ? Doposud byl klid, penízky se "odkláněly", přesouvaly v kŕabicích na víno atd. a kdyby něco, tak IMUNITA. Tohle nám sem nezavádějte... 8-s >:D >:-[]
[odkaz] -
iudex 26.07.12 12:03
Matheas, riešiš to čo už bolo vyriešené a k čomu sme sa už vyjadrovali, väčšina odsúhlasila zachovanie statusu quo. ;-) Inak woody vraví (tradične) múdro, link na prihlásenú fotku do SZ Ti v pohode môžeme posielať, aby sme Ti uľahčili Tvoju záslužnú prácu. ;-) -

Hlasování bude těžké.... všude samé Fordy, které ničí jinak pěkné fotky a nápady... no ale tak s přimhouřením oka a vzhledem k tomu, že 2 z těch Fordů mají alespoň pořádný francouzský motor:
1.M4 Touch
2. woody
3. Mates
Hodně jsem uvažoval o iudexovi, ale něco mi na té fotce nesedí, asi moc šedé...