Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.07.12  23:56

« Re: Vyhlášení

Také gratuluji vítězi a všem zúčastněným díky, že jste se na to nevybodli. Téma pro mě a mé schopnosti bylo vražedné a musel jsem se opět po dlouhé době uchýlit k "omalovánkám". Děkuji tedy všem, co moji snahu ocenili a slibuju, že zas chvíli dám pokoj. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.07.12  23:55

Gratulace všem na stupínku, hlavně Forďákům! Přeji jim to z celého srdce, je to jedna z mála radostí, které se svým autem mají :yes: >:D

No nic, konec vtipů, dobrou :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.07.12  23:52

« Re: Zmrzlina & co.

WL: No už jsem chtěl něco napsat o tom, že jsem jako snad jediný nebyl zatím svezen tvým Golfem, i když v počtu návštěv pravděpodobně vedu. Pravda, většinou za to mohla má časová tíseň, mí pasažéři, letní gumy na GTIčtu v únoru a naposledy opět můj spěch. Ale teď už to chápu... majitele Fordů je třeba povozit v Golfu, je to jedna z mála cest, která pro ně končí i návratem stejným vozem, kterým vyrazili >:-[] >:D U mne to je samozřejmě normální. Mimochodem cestou zpět jsem nad H. Bečvou s 207 předjel 911 :-! No možná to bylo tím, že řidič dodržoval povolenou rychlost, ale taky možná tím, že ani nechtěl zkusit konkurovat aby se neztrapnil >:D

Pro webpaju je to o to prekérnější, že ten jeho Jaguár s Fordem sdílí mnoho dílů, je jen otázka času, kdy se některý z nich ozve... 8-s

PS: On iudex dojel, ale jestli pak i domů, to už nenapsal... třeba to od Makova tlačil (tam kde končí dlouhé klesání) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.07.12  23:50

WL: "Dobrodružná" značka - no to je hezký... 8-s >:D A to se mám vydat na takovou štreku ? Ba ne, to si musím ještě dobře promyslet.. >:D >:D

No však já tuhle rukavici zdvihnu a pokusím se vylepšit renomé modrého oválu, jen mi to furt nějak nevychází... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.07.12  23:48

Velká gratulace vítězi i celé bedně! Specielně woodymu bych rád vzkázal, že někdy méně znamená více (i když 2 je vlastně víc, než 1), takže někdy i střbro může mít větší "hodnotu", než zlato... ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.07.12  23:38

woody
    Teď si na řadě ty, a pokud se ti taky podaří dojet s Fordem až ke mně, začnu uvažovat o přehodnocení mého pohledu na kvalitu produktů značky Ford. >:D

P.S. Jedna perlička k našemu oblíbenému tématu posledních dní: Během týdne mi volal webpaja, že na vlastní kůži zažil, co to je, jet Fordem tam a vlakem (v jeho případě spíš vlekem) zpátky. Konkrétně se jednalo o Itálii a Ford Transit. Po této zkušenosti označil značku Ford poměrně kulantně - jako značku "dobrodružnou"... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 29.07.12  23:38

« Vyhlášení

1.místo - iudex - 19b
    2.místo - woody - 15b
    3.místo - M4 Touch - 13b.
    --------------------------------
    4.místo - kubass - 4b.
    5.místo - Mates81 - 3b,
    6.místo - Legacy - 0b.

Děkuji všem co si našli čas a věřím , že srpnové kolo bude mít větší ohlas a víc soutěžících

požádám výherce na bedně o zaslání nového tématu na srpen do SZ !
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.07.12  23:29

>:D iudex: "jediný pěkný Golf páté generace" :yes:

Všimni si, jak si pohostinný Valach opět neodpustil dehonestaci skvělé značky slavného jména. 8-s >:-[]

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.07.12  23:22

« Re: Ukončení hlasování

To už dneska končí???
    Tak já to ještě zkusím
    1. woody-alien
    2. iudex
    3. M4 Touch

Nejhezčí oblohu má sice iudex, ale woody má zase o kousek hezčí auto a hlavně dal prostě víc, těch 25 éček na 1. místo nestačilo, i když wooody měl zase podmínku mé neúčasti v tomto kole a slíbil, že mě v dalším kole vynechá ohledně svého umění "woodoo"... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 29.07.12  23:17

« Ukončení hlasování

Ukončuji Hlasování ......
    výsledky zachvíli >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.07.12  22:59

Díky moc za návštěvu i za tu velkou chválu, jsem rád, že jsem tě/vás poznal osobně a moc mě těšilo, věřím že brzo přijedeš/te znovu (dá li to znovu i některý z tvých Fordů >:D ) a ochutnáš/te i čokoládovou zmrzlinu, kávu a některé další naše produkty... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 29.07.12  21:29

« Zmrzlina & co.

Tak som sa zaradil do privilegovaného radu tých, ktorí už vyskúšali slávnu labelovu zmrzlinu a musím povedať, že jej vychvaľovanie do nebies je plne odôvodnené. Lepšiu zmrzlinu som v živote nejedol; :yes: Häagen Dazs sa môžu prísť učiť.
    Label tiež učinil zadosť pojmu moravská pohostinnosť, povozil ma po nádherných cestách Valašska a presvedčil o kvalitách "jediného pekného Golfa piatej generácie", ako aj o svojom vodičskom umení. Ešte raz díky do Rožnova. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.07.12  20:53

« Re: Přihlašování - Fotosoutěž červenec "Auto a nebe"

No nic, ať nejsem obviňován, že jen kecám, nefotím a nehlasuju, tak alespoň ty hlasy pošlu. Původní má fotka měla být ve stylu "Laguna je v nebi", ale nesehnal jsem dostatečný počet kostýmů andílků a ani kostým sv. Petra... ;-\ >:D

Hlasování bude těžké.... všude samé Fordy, které ničí jinak pěkné fotky a nápady... no ale tak s přimhouřením oka a vzhledem k tomu, že 2 z těch Fordů mají alespoň pořádný francouzský motor:
    1.M4 Touch
    2. woody
    3. Mates

Hodně jsem uvažoval o iudexovi, ale něco mi na té fotce nesedí, asi moc šedé...
  • « 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 28.07.12  14:42

Sákriš, skoro samej ford >:-[] .

Musím hlasovat stejně jako Legacy, takže:
    1. iudex
    2. M4 Touch
    3. Mates 81

:yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 28.07.12  08:19

1. iudex
    2. M4 Touch
    3. Mates 81

Pravdupovediac so trochu sklamaný z tohoto kola, jednak z nízkej účasti a jednak zo samotných fotiek. Je ale pravdou, že vzhľadom na svoj výsledok som slepý medzi jednookými.
    Mates81 - originálne, navyše si neviem predstaviť, ako by som dosiahol podobný výsledok
    Kubass - Ja viem že sa ti to tak páči a že to tak máš rád, ale podobne silné úpravy ja proste nemusím, hlavne Fiatka je strašne "zubatá". Keby si volil menej výrazné farby, určite by si odo mňa dostal nejaký ten bod
    M4Touch - pekné jasné modré letné nebo, má to farby ktoré pekne ladia k autu. Navyšee mám pocit, že orezaním by sa dala kompozícia doťiahnuť k "dokonalosti"
    woody alien - platí to isté čo pre Kubassa, aj keď tie úpravy nie sú až také výrazné
    iudex - chystajúca sa búrka nad kukuričným polom - trochu prefláknutá téma s trochu prefláknutou úpravou (HDR - ktoré je v tomto prípade ale zvládnuté s citom a na prvý pohľad ani nie je vidieť), ale dal si si evidentne najviac práce, technicky si to zvládol jednoznačne najlepšie, takže u mňa víťaz. Navyše platí to čo u M4 - auto ti pekne ladí s pozadím
    Ešte krátky koment k mojej fotke - toto bola fakt slabota, čo si evidentne uvedomuje aj správca, ktorý ma ani neuviedol v zozname učinkujúcich. Každopádne keď ma osvietil nápad odfotiť mrak z navigácie, pripadalo mi to vcelku vtipné a dúfal som, že by to mohlo mať úspech. Nadšenie ale opadlo keď som si ten mrak pozrel a zistil z koľkých pixelov je vlastne zložený a definitívne ma schladili prvé pokusné zábery. Inak, podaril sa mi aj záber so západom slnka [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 27.07.12  15:58

Zdravím všetkých zo sladké Francie ... abych dostál aspoň hlasování:

1) woody
    2) iudex
    3)M4 Touch

Internet je tu pomalej, tak snad to dojde. Mám spousty zážitků, takže po návratu to zkusím sepsat.

Čau "fšeci" :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 27.07.12  11:25

1.iudex - super práce!
    2.woody
    3.M4 Touch
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.07.12  11:08

Moje hodnotenie:
    Mates: originálny nápad, ktorého realizácia musela stáť veľa energie; už len to samotné musím veľmi oceniť; škoda len, že tá téma tam nie je dominantnejšie obsiahnutá.
    Kubass: tematicky stopercentné, obloha pekná, akceptujem Tvoj úmysel mať to takéto tmavé, hoci podľa môjho názoru to podexponované nemuselo byť.
    M4Touch: páči sa mi technika i farby, čisté, ostré, farebne vyvážené, mohlo to byť síce kľudne aj v téme auto a cesta, ale je tam aj tá obloha (aj s chemtrails), takže OK, možno by som to ale orezal zospodu tak, aby bola obloha dominantnejšia.
    woody: pekná krajina, pekné auto, pekná fotka. Rovnako ako u M4Touch-a by som trošku ubral z cesty.
    Legacy: spravil si to ako ja minule: z núdze cnosť, nápad sa cení a ešte viac sa cení snaha zúčastniť sa napriek nepriazni osudu, za to klobúk dole.
    Inak škoda slabšej účasti, kecov o Forde v diskusii plno a fotka žiadna, že WL/Ronaulte?
    ----------------
    Poradie:
    1. woody
    2. kubass
    3. M4Touch

Tak a môžem odísť za medveďmi na Moravu/Valašsko.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.07.12  10:40

« Re: Hlasování - Fotosoutěž červenec "Auto a nebe"

Hlasuji takto :

1. iudex
    2. Mates 81
    3. M4Touch

iudex - příkladně vystižené téma i povedená realizace :yes:
    Mates 81 - výbornej nápad, škoda žes nepočkal, až bude satelit nad vaším krajem. Mohl jsi sem potom dát odkaz na Google Earth... >:D :yes:
    M4Touch - hodně pěkná fotka, obloha jak vymalovaná a ani mi nevadí, že na ní nejsou shluky mraků... :yes:
    Kubass - obloha perfektní, jako když se valí vlna, ten zbytek už se mi tolik nelíbí.
    Legacy - to není fotka, to je zkouška barvosleposti a žaludeční stability. >:-[] Za nápad a snahu :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.07.12  10:32

Mates : Nj, prošvihl jsem oblačné podnebí, pak bylo deštivo a šedošedá obloha a když se konečně vyjasnilo, tak zase až moc a byl jsem rád i za těch pár obláčků. Na poslední chvíli jsem ještě zkusil domluvit pád motorového rogala (žádná kruťárna, spadlo by do Labe, i když stav hladiny není momentálně bůhvíjakej >:D ), ale kvůli jedný fotce do toho nikdo nechtěl jít. >:-[] Dík za body.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…