Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 31.07.12 21:57
« Re: Vyhlášení
WA: No já to chtěl nechat na něm, ale těch 510 litrů kufru bylo moc lehké ;-) On je takový trochu jednodušší a mám pocit, že do toho tadá už i nějakého kolegu, který si pořídil totéž.
Ještě, že můj taťka nedělá totéž, protože i jeho kolega v práci si pořídil teď nově 207 SW, sice ne Outdoor... -
Ronault. 31.07.12 20:03
Já se tedy přidávám k těm, kterým se 1-er líbí, v téhle modré asi nejvíce.
Ale abych tady potěšil Forďáky: Dnes Ronault jel autem tam a vlakem zpátky!!
Proč? Protože ráno jela autem kolegyně (střídáme se) a zpátky skončila o hodinu a půl dříve a já musel na vlak. Samozřejmě je to něco jiného než Fordí problém, kdy pro auto pak ještě třeba poslat odtahovku, ale i tak by vás to mohlo potěšit >:-[] >:D -
woody-alien 31.07.12 17:29
No, musím přiznat, že před vzhledem Jedničky taky zrovna nepadám v prach ;-) , ale ta Legacyho barva k ní sedí parádně. Jedničkové kupátko se mi ale dost zamlouvá a očekával bych, že právě u něj budou majitelé volit "příslušný" pohon. Proto jsem nedávno letěl dobře 100 metrů přes parkoviště, abych stihl pokecat s jedním majitelem, jakmile jsem ovšem popatřil na zádi 120d, brzdil jsem jako pes Filipes... >:D Nic proti, ale čekal jsem prostě něco jiného... -
Leg 31.07.12 16:13
Tiež som za nenápadné hothatche a GTI hlavne piatej generácie je moja srdcovka. Ak výrobca ponúka "dve úrovne ostrosti hothatchov", vždy ma oslovuje tá nižšia (napr. Golf GTI, Focus ST, Leon FR, S3 ..), ktoré nestrácajú moc zo svojej každodennej použiteľnosti a sú relatívne nenápadné, ale na požiadanie ponúknu zábavnejšie zvezenie ako bežné hatchbacky.
Čo sa týka tej bavorskej modrej, tak na jednotku mi veľmi sedí, ale napríklad na trojke už pôsobí trochu zbytočne závodnicky, tam by to podľa mňa chcelo trochu serióznejšiu farbu. Ak ale niekto nechce upadnúť do šedého priemeru, prečo nie, odtieň je to veľmi pekný -
Leg 31.07.12 13:30
woody - a keby si vedel, čo všetko som za tých 17 minút stihol rozmlátiť ... ;-)
Čo sa týka radu jedna, rozhodne to nie je model ktorý si kúpi človek čo chce oslniť masy a aj ja sám jeho dizajn vnímam kontroverzne. Kombinácia M-sport + LeMans Blue, ktorú som doladil kolesami podľa môjho gusta však pre mňa má nejaké nepochopiteľné čaro, niečo v zmysle, že ten dravý zovňajšok je len predvojom k tomu, čo bude nasledovať po naštartovaní a naplno sa prejaví v prvej zákrute. Proste sila, ktorá nie je úplne skrytá, ale len naznačuje potenciál. To je v kontraste s mnohými dnešnými hothatchami (hlavne tými výkonnejšími), ktoré sa snažia svetu vykričať svoje schopnosti na prvý pohľad (klasický príklad námatkou ... Focus RS II >:D ).
iudex - ja som si na sebe všimol, že kvalita fotky často neodpovedá úsiliu, viď predposledná súťažná (tá "v žite"), kvôli ktorej som najazdil asi 10 km po všeliakých necestách vrátane polňačiek hľadajúc ten správny uhol, skončil s úplne zaprášeným autom, nohami od bodliakov a nakoniec som vybral tuším druhý "pokusný" záber -
iudex 31.07.12 12:38
Presne tak, na tom sme sa s labelom zhodli, že ak máš verziu 30i, vôbec nevadí, že je to v takom... no, povedzme dizajnovo rozpačitom kabáte. >:-[]
Inak samozrejme jazdne je Tvoje auto jediné, ktoré môže predčiť dokonalosť Focusu >:D (i preto ho mám v avatare).
Ale teším sa na výsledky Tvojej tohtomesačnej snahy, keď sa do toho zahryzneš tak, ako sľubuješ. ;-) Aj keď to nie je záruka úspechu, ja som tu síce bodoval (pri absencii labela a iných matadorov), ale na driverswebe s podľa môjho názoru lepšou fotkou ako tu som moc slávy nezožal. 8-s

To nemůžou být normální nicky, to si z nás jen, po zadání "chvála na H/K", dělá pr.del google... >:D