Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.08.12  14:38

« Re: Vyhlášení

Koncern nestartuje po utopení v bazénu, Ford po prudkém lijáku a u BMW stačí ke stejnému problému jen hustá mlha. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 07.08.12  11:59

Legacy: Se nediv, že nestartuje, když ho nejdřív utopíš v bazénu.... >:D

PS: A na Ford se spoléhat dá.......pokud jsi aspoň trochu dobrodruh. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 07.08.12  08:40

Dve novinky:
    1. Mám nové auto
    2. Už mám nafotené do súťaže.

Ako som avizoval, tentoraz som si dal fakt záležať. Aby som čosi naznačil ešte pred oficiálnym prihlasovaním do súťaže (a zároveň vám predstavil novú káru), dovolil som si spraviť menšie "behind the scenes" video: [odkaz] Enjoy >:D

PS Po skončení fotenia sadnem do auta, pokúšam sa naštartovať a ... ani ťuk. Tak nielen na Ford ale ani na produkt VW Group sa človek nemôže v dnešnej dobe spoľahnúť. Tuším ostanem u svojej vernej jednotky, síce sa na ňu nedá pozerať, ale aspoň ma všade dovezie >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.08.12  10:47

Ještě že to není koncern, jinak by to bylo v diskusích pod články použito jako průkazný materiál k nadměrné poruchovosti koncernové produkce... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 06.08.12  00:03

WL : Toyoty taky nic nevydržej a jak by řekl klasik - na funkci to nemá vliv. ;-) Pochopitelně žertuju, tohle bych nechtěl zažít. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 05.08.12  23:55

WL : Pokud jsi masochista, tak samozřejmě... ;-) >:D

Což mi připomíná jeden minimalistickej vtip.

Masochista k sadistovi. "Bij mě"
    "Ne" >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.08.12  23:47

Takže: Auto a vedra/záplavy/krupobití apod.? >:-[]
    Už se těším na ty "pěkné" fotky... 8-s
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 05.08.12  22:40

Téma je: Moje auto a štěpení atomu za nízkých teplot v naprostém vákuu >:-[]
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Ofic. téma je: "Moje auto a radosti léta" :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 05.08.12  22:18

Jaképak že je to stávající téma?
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 03.08.12  00:08

« Re: Téma pro měsíc srpen

Matheas : V pohodě, já jen, aby se zase "nepyskovalo", že je druhýho, třetího a kde nic tu nic. ;-) Přečti si SZ, mám tam ještě jednu prosbu.
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 02.08.12  23:04

« Re: Téma pro měsíc srpen

Matheas je zde akorát vy jste byli rychlejší než on :-)

woody díky za vyhlášení :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 02.08.12  00:03

« Téma pro měsíc srpen

Matheas zatím nikde, a protože už je hodina duchů, splním svou výhrůžku a zveřením zatím neoficiálně nové téma: Pampadadá.......

"Moje auto a radosti léta"

Nic světoborného zato dost univerzální téma, tak doufám, že účast bude na úrovni. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 01.08.12  21:58

Mates: Už jsem viděl na živo i daleko horší výtvory, třeba i na Golfu III 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 01.08.12  21:52

wl myslel spíše něco takového ;-) -

[odkaz]

nebo

[odkaz]

Něco podobného pravidelně potkávám v Kroměříži, bílá starší A3 a na ní daná nová maska, tvůrci se to teda dost nepovedlo >:-[] >:D

Nicméně styl té masky, co používá Audi se mi hodně líbí ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.08.12  19:13

Chápu, ale předpokládám, že ty rezavé 316i compacty, nebo ošuntělé 520d obvykle nebývají v M-paketu, a proto tam to ///M logicky nemá co dělat, stejně jako u nových BMW bez M-paketu, navíc u rezavého/ošuntělého auta nemá vůbec smysl podobné detaily řešit.
    Jinak to logo ///M vzadu na víku kufru už dnes taky nemají jen "čistokrevné" M-modely. Takže když to tam může mít 550d, proč by to tam nemohlo mít třeba 530d/535d, které má taky R6?
    [odkaz]

To na tvém odkazu je spíš taková tuzingová improvizace/"freestyletuzing", ale on to dělá z origo dílů (maska, nárazník).
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 01.08.12  16:45

Pretože zrovna na zadnej kapote/dverách je najviac vidieť a práve tam je vyhradený ozajstným emkám, ako som už napísal. Ak je nalepený na neemku, je jasné, že je to len dielo človeka okúzleného týmto symbolom, čo mi pripadá trochu úsmevné. Tento môj postoj je ale asi spôsobený v mojom okolí často bezhraničným uctievaním tohoto symbolu ako modly motoršportu a motorizmu všeobecne, samozrejme doplnený povzdychom, že už všetko ide dolu vodou a zrovna tá predchádzajúca generácia toho ktorého modelu bola naj a odteraz sú to už len ťažké a premotorované kravy pre pózerov. Potom človek tie emká vidí na hrdzavých 316i compact alebo ošuntelých 520d a nemôže sa diviť, že voči podobným počinom sa stavia odmerane :-)

woody - jasne, načo platiť za BMW, keď Hyundai ponúka to isté za polovicu, stačí dorobiť ľadvinky a máš BMW X-Fé

wl - myslíš niečo takéto? [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.08.12  16:23

w-a >:-[]
    U nás je jeden borec, co dělá garážové facelifty u Audi, respektivě starší modely bez single frame předělává na singleframe. Jeho první pokusy byly tak do Dikobrazu, ale ty poslední už jsou i pro mě překvapivě zkousnutelné, relativně samozřejmě. Nakoupí novější origo masku sf/nárazník Audi a návaznost na starší model upraví/přizpůsobí...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.08.12  16:13

Legacy
    Jasně , ať si každý lepí na svoje auto co chce, ale o tom přece tahle diskuse není.
    Pokud si koupíš BMW v M-paketu máš už stejně logo ///M na voalntu, řadící páce (u manualu), blatnících, kolech, prazích apod. Bazírovat pak na tom, jestli je to logo i jinde mi přijde malicherné, s logy ///M3, ///M5, ///M6... je to v principu jiné, ty se totiž vztahují ke konkrétní motorizaci a "typu" vozu.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 01.08.12  14:12

Legacy : Takže jsme došli k závěru, že ať si každej lepí co chce kam chce... >:-[] A však jo, je to jeho vizitka, že. Někdy je to opravdu k popukání, už jsem tady kdysi psal, jak jsem viděl v Děčíně Hyundai Santa Fé s namordovanými "ledvinkami" na přední masce. No a máš bavoráka a ani to moc nebolelo... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 01.08.12  13:41

Vzhľadom na to, že M-paket je takmer čistá dizajnovka (sedadlá, volant a podvozok sa myslím väčšinou dajú kúpiť bez neho), tak mi príde akékoľvek M (pritom sám ich mám na aute tuším 8) vrámci paketu trochu nepatričné. Ale dajme tomu, je to značka veľmi populárna a bolo by škoda ju využiť len pre ozajstné emká, prípadne poloemká, pre ktoré emko ostalo vyhradené práve na kapote, blatníkoch, motore a čo ja viem kde ešte.

Samozrejme, ak si niekto lepí emko alebo silnejší alebo slabší model na kufor tak proti tomu nič nemám, je to jeho vec. Len pri tých M znakoch to pôsobí trochu smiešne, ak má niekto 320d so značkou dajme tomu 335i, tak to tak nebije do očí a často to ani nepoznať.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…