Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 01.08.22 17:11
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: KTM
Tož dnes tu byl opět opravář s RAM a myslím, že kdyby ho srovnal, tak se ještě vedle něj někdo vejde. No a pak zase někdo do garáže a další před garáž jako posledně. Ale jestli něco bude, tak nejspíš až někdy v polovině září. RAM bych ale spíš viděl před garáží, než proti plotu.
Nástupce Yarise a později i univerzál je už objednán a záloha zaplacena na C-HR GR Sport 2.0 l Hybrid, 19" kola, Karmín, černá střecha a Alcantara. ETA únor 2023. Testovací jízda proběhla v 1.8 l GR Sport a i s tím "cooking" motorem byl vůz dost živý a hlavně pohodlný, sedadla super, tak nebylo co řešit. Ti s dobrou pamětí si budou pamatovat, že C-HR figuroval mezi univerzály už v dávné minulosti na mém "Schidlerově seznamu".... ;-) >:D >:-[] -
iudex 01.08.22 10:38
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: KTM
Inak dve foto z dovolenky, kde sme mali ako tradične požičaný "superšport" v podobe miniauta segmentu A. Na malý ostrov to stačí, ale tentokrát sa musela táto atmosférická raketa o.i. vyštverať do výšky 1600 mnm, taký malý grécky Grossglockner. Ako hovoria babky na dedine, punching above its weight. >:-[]
[odkaz]
[odkaz]
-
Thomasino 31.07.22 14:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: KTM
No nevím kam ten RAM postaví!! Stačilo že jsem tam včera zaparkoval Tiguana a zbylo misto max. na Lejblovu 911-tku >:-[] Zřejmě dole u Kavárny a pražírny, tam se ta kráva možná vejde! ;-) Asi už můžeme prozradit, že kupujeme od Pradědy jejich 10 let starého Yarise 1.33i CVT, aby se moje drahá polovička na něčem malém učila řídit :-) Tiguan jí přijde hrozně velký, ikdyž ho už krátce na okresce řídila. Teď si po 25-ti letech neřízení vzala pět kondičních jízd s automatem a na manuál si netroufá. A zatím jí to moc nejde :-) >:D
P.S.: Včerejší návštěva Muzea Double Red Cars v Brezně, východně od Banské Bystrice. Cestou z dovolené ve Vysokých Tatrách. Hodně různorodá směska sportovních a exotických aut:
[odkaz] -
Dany 27.07.22 08:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: KTM
teda, strihať šróby... Nemáte tam toho výkonu prehnane moc? >:-[]
Spotrebu mám dlhodobú 6,2 podľa dotankovania. To len teraz mali chlapi aj spomalovače naložené za sebou >:D
Na koľko sa chystáte? Tiež by som šiel niečo podobné, ale to by chcelo minimálne týždeň a to si momentálne nemôžem dovoliť.
Ja plánujem ešte nejaké Alpy na 3 - 4 dni a možno ešte Čechy s beer tour. Uvidíme

Co ti tam ten opravář (s velkou károu) furt dělá, doufám, že ti nechodí oprašovat soudružku... >:D >:-[] ;-)