Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.08.22  02:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: KTM

pd7
    Co ti tam ten opravář (s velkou károu) furt dělá, doufám, že ti nechodí oprašovat soudružku... >:D >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.08.22  02:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: KTM

iu
    TWL, tož dívaj sa na Pražáka (Ačko na RZ) na Kefalce! >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 01.08.22  17:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: KTM

Tož dnes tu byl opět opravář s RAM a myslím, že kdyby ho srovnal, tak se ještě vedle něj někdo vejde. No a pak zase někdo do garáže a další před garáž jako posledně. Ale jestli něco bude, tak nejspíš až někdy v polovině září. RAM bych ale spíš viděl před garáží, než proti plotu.
    Nástupce Yarise a později i univerzál je už objednán a záloha zaplacena na C-HR GR Sport 2.0 l Hybrid, 19" kola, Karmín, černá střecha a Alcantara. ETA únor 2023. Testovací jízda proběhla v 1.8 l GR Sport a i s tím "cooking" motorem byl vůz dost živý a hlavně pohodlný, sedadla super, tak nebylo co řešit. Ti s dobrou pamětí si budou pamatovat, že C-HR figuroval mezi univerzály už v dávné minulosti na mém "Schidlerově seznamu".... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 01.08.22  10:38

Inak dve foto z dovolenky, kde sme mali ako tradične požičaný "superšport" v podobe miniauta segmentu A. Na malý ostrov to stačí, ale tentokrát sa musela táto atmosférická raketa o.i. vyštverať do výšky 1600 mnm, taký malý grécky Grossglockner. Ako hovoria babky na dedine, punching above its weight. >:-[]
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 01.08.22  10:30

Yarísek ide z domu? A môže sa aj prezradiť, čo sa kupuje namiesto neho? Kým sa výber RS3ky riešil tak dlho, tak nástupca Yarisa sa vybral expresne rýchlo. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 31.07.22  14:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: KTM

No nevím kam ten RAM postaví!! Stačilo že jsem tam včera zaparkoval Tiguana a zbylo misto max. na Lejblovu 911-tku >:-[] Zřejmě dole u Kavárny a pražírny, tam se ta kráva možná vejde! ;-) Asi už můžeme prozradit, že kupujeme od Pradědy jejich 10 let starého Yarise 1.33i CVT, aby se moje drahá polovička na něčem malém učila řídit :-) Tiguan jí přijde hrozně velký, ikdyž ho už krátce na okresce řídila. Teď si po 25-ti letech neřízení vzala pět kondičních jízd s automatem a na manuál si netroufá. A zatím jí to moc nejde :-) >:D
    P.S.: Včerejší návštěva Muzea Double Red Cars v Brezně, východně od Banské Bystrice. Cestou z dovolené ve Vysokých Tatrách. Hodně různorodá směska sportovních a exotických aut:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 30.07.22  12:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: KTM

Možeš.....až neco zorganizuju.... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 30.07.22  12:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: KTM

hmmmmm, ja ho dokonca stále mám. Necelý rok a už má cez 51t km.
    Takže môžem prísť s ním aj ja na návštevu?
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 30.07.22  11:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: KTM

Freddie....včera jsem si na Tebe vzpomněl. Přijel k nám opravář a zrovna v RAM. Ještě že mám tak širokou bránu. Jinak by se nevešel. A co Ty? Vím, že jsi jednu chvíli o RAM uvažoval a nebo ho dokonce měl?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.07.22  20:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: KTM

Dany
    Je to sice poměrně placaté, ale do koberce to má ještě (v tomto ohledu) docela daleko... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 28.07.22  08:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: KTM

label, ty máš koberec lietajúci ;-) neviem, neviem, ako by to bolo s novým
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.07.22  19:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: KTM

Dany
    Ty si jak moje žena, ta taky furt doma opakuje: "To je na nový koberec..." 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.07.22  19:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: KTM

Dany/sf
    Jaké SS, my tu máme SZ, nedělejte nám tady z toho Hlinkovu gardu... >:D
    Zajímavé, že jak se nějaký Slovák jmenuje Andrej, tak je z toho obvykle pořádný průser... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 27.07.22  14:03

« Re: Re: Re: Re: Re: KTM

Presne, to je na nový koberec. Som zvedavý, čo s tým spravia
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 27.07.22  12:25

« Re: Re: Re: Re: Re: KTM

No to som zvedavý. Tam je to na výmenu aspoň 1/3 a možno aj polovice povrchu.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 27.07.22  11:43

« Re: Re: Re: Re: KTM

Dany.....prasynovec mě ujistil, že vozovka bude podle potřeby opravena. Tibor Szabosi je s uživateli Standa Firtl a Roman Pagi Pagáč v místě autosport.sk.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 27.07.22  09:37

Máš ss.
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 27.07.22  08:55

to by bolo super, určite dám vedieť. Musím do toho napasovať aj nejakú rodinnú dovolenku a už teraz mám málo listov v kalendári >:D
    Keď pôjdete tiež daj vedieť, kľudne do SS, nech tu nespamujeme
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 27.07.22  08:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: KTM

12-14.8 by mohol byť okruh okolo Balatonu na rojazdenie a potom asi koncom 8.mesiaca niečo. Tiež to lepíme všetci nejako časovo.
    Keby si išiel Alpy či CZ daj vedieť, až by to sadlo tak sa pripojím a poznám ťa rád aj osobne.
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 27.07.22  08:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: KTM

teda, strihať šróby... Nemáte tam toho výkonu prehnane moc? >:-[]

Spotrebu mám dlhodobú 6,2 podľa dotankovania. To len teraz mali chlapi aj spomalovače naložené za sebou >:D
    Na koľko sa chystáte? Tiež by som šiel niečo podobné, ale to by chcelo minimálne týždeň a to si momentálne nemôžem dovoliť.
    Ja plánujem ešte nejaké Alpy na 3 - 4 dni a možno ešte Čechy s beer tour. Uvidíme
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…