Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
Mates81 12.09.12 14:14
« Re: Vkládání fotek do fotosoutěže
Tak nafasoval jsem to 18.8 takže to bude měsíc :-) Jelikož ta likérka je tady z našeho okresu, tak už kolují nějaké neofic. zprávy, že už jednou majitel té likérky prodával etikety bokem ;-\
EDIT: Takže je to v cajku, hoří krásně modře :yes: >:-[] -
Ronault. 10.09.12 22:02
woody: O Mondeu toho vím (bohužel) více než bych chtěl vědět >:-[] >:D
Ale abych nehanil... kdysi, když mi bylo asi 9 let, tak jeden "známý" z okolí si koupil nové Mondeo a mě se to auto hrozně líbilo a hrozně jsem mu ho záviděl. Dělal náměstka nedaleké šachty, tak jsem prohlásil, že chci být taky jednou náměstek a takové auto si taky koupit >:D Roky utekly a já jsem z těch dětinských nápadů vyrostl... >:-[] >:-[]
WL: To je prvek výbavy, kdy kola se po zaparkování vždy otáčí do té fotogenické polohy, ale tento prvek se nedá komponovat a plechovými koly s ozdobnými poklicemi -
-
Leg 10.09.12 11:37
white label - nič si z toho nerob, ja som tu nedávno pre zmenu zaradil iudexa do "štvortretinového" teamu - prosím nezamieňať so štvorpercentným >:D .
iudex - thats the way I like it! Vidím, že začínaš objavovať čaro ďalekohladov a že na Mondeu si vystihol ideálny uhol, vrátane decentného natočenia kolies. Človek si len niekedy pripadá trochu komicky, keď leží na bruchu 100 metrov od auta snažiac sa uloviť (opäť neúspešne) svoj životný záber.
P.S. Tak sa mi zdá (podľa kolies), že si sa okrem fotenia venoval ešte ďalšej bohumilej činnosti - umývaniu auta :yes:

Odkaz pěkný, i když jsem za nim čekal spiš Žlutého psa.
A gin určitě otestuj, snad bys hned nevěřil jeho etiketě, angličane.