Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.09.12  22:31

« Re: Vkládání fotek do fotosoutěže

w-a
    Odkaz pěkný, i když jsem za nim čekal spiš Žlutého psa.
    A gin určitě otestuj, snad bys hned nevěřil jeho etiketě, angličane.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 12.09.12  21:24

Jj, a Kaufland jim v rámci vyhánění škodlivin z těla nabídne aspoň fazole... >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 12.09.12  20:18

Já zůstávám věrný vínu, navíc byla v Tescu akce, takže ačkoliv většinou na pozdní sběry nemám, tak jsem si dnes mohl dopřát hned Muškát Moravský z Šardic a Frankovku :-) Inu, Tesco je flexibilní, hned nažene své alkáče k vínu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 12.09.12  18:37

Tak to každopádně.... >:-[]

[odkaz]

PS: Asi dnes večer "otestuju" svůj gin, je sice z Anglie, ale jak se říká "Safety First"... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.09.12  17:45

No jo, modra je dobra! :yes: >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 12.09.12  14:14

Tak nafasoval jsem to 18.8 takže to bude měsíc :-) Jelikož ta likérka je tady z našeho okresu, tak už kolují nějaké neofic. zprávy, že už jednou majitel té likérky prodával etikety bokem ;-\

EDIT: Takže je to v cajku, hoří krásně modře :yes: >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.09.12  13:57

Test je snadný a poměrně jasný. Stačí trochu odlit a zapálit. Modry plamen OK, oranžový KO.
    Majitel likerky DRAK tvrdí, že tyhle etikety už delší dobu nepouzivaji, takže jak dlouho už to mas?
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 12.09.12  10:25

Schodou okolností, se mi přavaluje doma tohle >:-[]

[odkaz]

PS: Tuzemák sem koštoval cca před měsícem a zatím nic >:D Do vodky se asi už pouštět nebudu :-) nebo počkám jak nakonec kauza DRAK dopadne >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 11.09.12  15:29

>:-[]
    Další motto pijáků metanolu:
    Už se nemůžeš dívat na ten věčný bordel kolem nás?
    Tak se přidej k nám! :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 11.09.12  14:04

WL: Motto pijáků metanolu je "Nalejvej, nalejvej, už se stmívá..." >:D >:-[] Ale jinak je to solidní prů..er. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.09.12  22:39

V tomto případě spíš od vidím do nevidím. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 10.09.12  22:33

Na Havířovsku se chlastá "od nevidím do nevidím" >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.09.12  22:11

A mel bych nápad pro volební kampaň ODS proti ČSSD: "Správný alkohol hoři modrym plamenem, toxický oranžovým!" >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 10.09.12  22:02

woody: O Mondeu toho vím (bohužel) více než bych chtěl vědět >:-[] >:D
    Ale abych nehanil... kdysi, když mi bylo asi 9 let, tak jeden "známý" z okolí si koupil nové Mondeo a mě se to auto hrozně líbilo a hrozně jsem mu ho záviděl. Dělal náměstka nedaleké šachty, tak jsem prohlásil, že chci být taky jednou náměstek a takové auto si taky koupit >:D Roky utekly a já jsem z těch dětinských nápadů vyrostl... >:-[] >:-[]

WL: To je prvek výbavy, kdy kola se po zaparkování vždy otáčí do té fotogenické polohy, ale tento prvek se nedá komponovat a plechovými koly s ozdobnými poklicemi
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.09.12  22:02

Jinak hned po dovolené chci nabízet v baru novinku pro opravdu tvrdé chlapy. Prvotřídní havířovskou vodku značky BH (Billá Hůll). 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.09.12  21:45

Jj, hlavně ty nedbale elegantně vytočená kola. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 10.09.12  21:36

Ron: Ty toho (co se týče Mondea) zase víš.... ;-) >:-[] Fotka je to opravdu parádní... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 10.09.12  18:42

iudex: Ta fotka je parádní... :yes: :yes: :yes: Ale neodpustím si rýpnutí, z tohoto úhlu to Mondeu vůbec nesluší, najdou se i lepší pohledy na něj (i když ani jeden není výborný >:-[] )... Nicméně fotka paráda :yes: :yes: >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.09.12  13:00

Jj taky jsem si všiml té oslnive čistoty, ze by se nakazil ode mne při Poslední návštěvě Valašska? : >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 10.09.12  11:37

white label - nič si z toho nerob, ja som tu nedávno pre zmenu zaradil iudexa do "štvortretinového" teamu - prosím nezamieňať so štvorpercentným >:D .

iudex - thats the way I like it! Vidím, že začínaš objavovať čaro ďalekohladov a že na Mondeu si vystihol ideálny uhol, vrátane decentného natočenia kolies. Človek si len niekedy pripadá trochu komicky, keď leží na bruchu 100 metrov od auta snažiac sa uloviť (opäť neúspešne) svoj životný záber.

P.S. Tak sa mi zdá (podľa kolies), že si sa okrem fotenia venoval ešte ďalšej bohumilej činnosti - umývaniu auta :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…