Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.09.12  20:58

« Re: Přihlašování do fotosoutěže

Občas jsou slušné mraky i nahoře na kopečkách v Alpách ;-) :-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.09.12  20:55

Normální člověk nevidí taklhle mraky "z druhé strany" moc často, tím spíš při západu slunce, tahle fotka je pořízena někde mezi Budapeští a Bratislavou, takže už relativně těsně před postupným klesáním před přistáním.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.09.12  20:50

pěkné mraky !! :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.09.12  20:49

Jako obvykle jsem i letos absolvoval dovolenou letecky, takže fotku s vlastním vozem z dovolené nemám (měl jsem tam sice půjčené auto, ale to se tu nepočítá), takže přidávám alespoň jednu nesoutěžní fotku z letadla při zpátečním letu do Brna:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.09.12  20:45

Tak som to stihol aj ja v hodine dvanástej: [odkaz]
    Nápad som mal už dávno, ale cez týždeň plno práce a cez víkendy zase štrajkovalo slnko, až dnes som prišiel domov skôr a tiež svietilo slnko, tak som rýchlo zbúchal jedno mojito (nepravé, s citrónom namiesto limety) a cvakol. Keďže nemám doma svoj comp, je to absolútne out-of-camera, žiadne úpravy.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.09.12  17:20

No když dlouho nemůžeš zastavit a pak najdeš místo na zastavení a čůrání, tak je to určitě vééélkáááá radost! >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 25.09.12  16:55

Tak já také přihlašuji své foto z pátku.

[odkaz]

Je zastávka v lese na čůrání radost léta? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.09.12  15:40

Tak já se zase jednou také přihlašuji do soutěže (ikdyž foto narychlo upravené), ať tady není tak málo fotek ;-)

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 25.09.12  12:44

« Přihlašování do fotosoutěže

Tak jelikož stále nikdo nic, tak přidávám své dílo, dneska zachycené >:-[] A jelikož pravděpodobnost, že nikdo nic už nepřidá, je docela vysoká, výhra v tomto kole se na mě už třepe >:D >:-[]

[odkaz]

Radost léta je pro mě sport, který se dá dělat jen v létě ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.09.12  19:31

« Re: Téma na měsíc Září

Bolek to tušil už tenkrát:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.09.12  00:46

Ta poslední věta by mohla leccos vysvětlovat ohledně odlišné mentality Moravanů a Čechů... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.09.12  23:36

WL: Napadlo mě totéž, když hned po vyhlášení prvního otráveného pražáka vyhlásili prohibici a pro jistotu měli v Praze 20 dávek norského "léku" a v Ostravě 15 8-s To asi pro případ, kdyby se otrávil nějaký poslanec >:-[]

WA: Já tomu taky moc nerozumím, nic si z toho nedělej... >:D Ale občas zajdu na nějaký ten košt a prvních 20-30 vzorků se tvářím, že tomu rozumím, pak už jen zpívám... jak dneska říkala paní Zátopková "Z vína se zpívá, z piva blbne" >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.09.12  19:37

w-a
    To víš, když "chcípne" 10-15 moraváků/slezanů/nepražáků nic se neděje, ale jakmile skoná první pražák, jde náhle do "tuhého". :-O 8-s
    Jak říkal Jarek na koncertu ke své nové písni "U nás na severu": "... v této republice jsou "ze severu" všichni, co zrovna nejsou z Prahy." >:D
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.09.12  19:32

Vrchol všeho je, že jim nestačí schovat vystavený chlast, ale měl bych vyškrtat všechny položky v každém jednom nápojovém lístku, tedy i mícháné nápoje, kávy a poháry s alkoholem! Kdo zaplatí výrobu nových nápojových lístků (a další škody jako ušlý zisk apod.) po skončení prohibice? Samozřejmě nikdo. Navíc hned za čárou (u nás kousek na Slovensko) můžou zdejší místní nejen chlastat, ale i si odsud dovézt libovolný alkohol. Náš stát má peněz dost, tak teď budem sponzorovat okolní státy, jako by nestačil tradičně nejdražší benzín/nafta u nás, ve srovnání s okolními státy. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 16.09.12  18:19

WL: >:D >:-[] Do Chorvatska jedině na zimních gumách... :yes:

Tady mezitím zavládla prohibice, tomu bych neuvěřil ani ve snu.... :-|
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.09.12  17:53

w-a
    Proč myslíš, vždyť vypadá úplně běžně, jako každá arabská RZ. :-O >:D
    P.S. zítra večer uz se zase vracím z teplych krajin do prudce ochlazené Evropy.
    [odkaz]
    :-O 8-s
    Ještě, že jsem teď nejel na dovolenou do Chorvatska. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 14.09.12  17:11

Kysky : Jj, nastávají nám tyhle "radosti" znemožňující často předjíždění i těch nejpomalejších vozidel, o neoznačených cyklistech a chodcích ani nemluvě. ;-\ Ta eSPéZetka už je ta nová, za příplatek ? Vypadá dost zajímavě, surrealisticky... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.09.12  14:36

Přihlašuji svoji mlhu. Radost léta, respektive tohoto léta, jinak spíš mlha patří k podzimu
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 14.09.12  11:36

Matheas: To by mě zajímalo, jak se téma převádí "skrz" nulovou účast... ;-)

WL: Poslušně hlásím, že jalovec má zřejmě na zrak blahodárný účinek, neboť i po láhvi ginu stále vidím a co víc, v době, kdy se hladina v láhvi povážlivě snížila, se mi zdálo, že vidím lépe a dále... >:D Žlutého psa moc nemusím, zato Denis Hopper je (byl) můj oblíbenec.

Ron: Já mám víno také velmi rád, jenomže mu nerozumím a kvalitu posuzuji výhradně podle chutná-nechutná, případně podle ceny. Tož skoro deset let jsem byl Pražákem, to se někde projevit musí... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 13.09.12  08:32

« Téma na měsíc Září

téma na měsíc Září je převedené téma ze srpna skrz nulové účasti

"Moje auto a radosti léta"

vkládat můžete do 25.9.2012
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…