white label 25.09.12 20:49
« Re: Přihlašování do fotosoutěže
Jako obvykle jsem i letos absolvoval dovolenou letecky, takže fotku s vlastním vozem z dovolené nemám (měl jsem tam sice půjčené auto, ale to se tu nepočítá), takže přidávám alespoň jednu nesoutěžní fotku z letadla při zpátečním letu do Brna:
iudex 25.09.12 20:45
« Re: Přihlašování do fotosoutěže
Tak som to stihol aj ja v hodine dvanástej: [odkaz]
Nápad som mal už dávno, ale cez týždeň plno práce a cez víkendy zase štrajkovalo slnko, až dnes som prišiel domov skôr a tiež svietilo slnko, tak som rýchlo zbúchal jedno mojito (nepravé, s citrónom namiesto limety) a cvakol. Keďže nemám doma svoj comp, je to absolútne out-of-camera, žiadne úpravy. -
Mates81 25.09.12 12:44
« Přihlašování do fotosoutěže
Tak jelikož stále nikdo nic, tak přidávám své dílo, dneska zachycené >:-[] A jelikož pravděpodobnost, že nikdo nic už nepřidá, je docela vysoká, výhra v tomto kole se na mě už třepe >:D >:-[]
Radost léta je pro mě sport, který se dá dělat jen v létě ;-) -
Ronault. 16.09.12 23:36
« Re: Téma na měsíc Září
WL: Napadlo mě totéž, když hned po vyhlášení prvního otráveného pražáka vyhlásili prohibici a pro jistotu měli v Praze 20 dávek norského "léku" a v Ostravě 15 8-s To asi pro případ, kdyby se otrávil nějaký poslanec >:-[]
WA: Já tomu taky moc nerozumím, nic si z toho nedělej... >:D Ale občas zajdu na nějaký ten košt a prvních 20-30 vzorků se tvářím, že tomu rozumím, pak už jen zpívám... jak dneska říkala paní Zátopková "Z vína se zpívá, z piva blbne" >:D