Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 28.10.12 18:13
« Re: Přihlášení do fotosoutěže...
Přiznávám se, že tohle kolo se mnou počasí několikrát pěkně vyje.alo... 8-s
Když jsem chtěl fotit poprvé, bylo nádherné babí léto, ale téma podzimní nečas se k tomu počasí opravdu nehodilo. Tak jsem dal návrh na rozšíření tématu a čekal jak to dopadne. Rozšíření sice dopadlo dobře, ale než jsem se k focení znovu dostal, bylo počasí (navzdory předpovědi) úplně jinde. Poslední nadějí se zdál návrh woodyho na prodloužení přihlašování, protože na víkend byla původní předpověď poměrně optimistická (slunečno), ovšem kde opět udělali soudruzi meteorologové chybu, netuším, takže k vůli zimnímu počasí, a ještě stále letním pneumatikám, jsem to měl chuť vzdát. Jenže když jsem podpořil woodyho návrh s tím, že by jsem tu do neděle něco dal, tak jsem cítil jakousi morální povinnost něco sem dát, stůj co stůj, no a takhle nějak to nakonec dopadlo, prostě i takový může být někdy "podzimní čas/nečas":
[odkaz]
-
woody-alien 27.10.12 12:25
matii: To bych potom mohl rovnou nafotit seriál s podtitulem "Konec zánovního Mondea prostřednictvím šutrů postarší paní" >:D
Mimochodem, foceno dneska poté co jsem ráno přijel z Chomutova přes Teplice. Bylo tam ještě "hezčí" počasí, ale tady už je to teď taky sněhová chumelenice. -
matii 27.10.12 12:22
W-a
Teda k dokonalosti jetě chybí, aby tam někdo stál. Před rokem jsem přesně takhle ve Strečně na Slovensku ohodil nějakou starší paní v teplákách. Bohužel ta cesta byla slepá a já se kolem ní musel vracet zpátky. Kdyby si oběma rukama nemusela držet ty nacucaný tepláky, asi by házela kamení. :-) -
-
woody-alien 26.10.12 11:32
Matheas : Děkujeme pěkně, pane Správce... ;-) Já doufám taky něco usmolím, ve všední den nemám vůbec kdy.
Mates : Jak pravil WL - dobrej nápad. Já bych ovšem v momentálním rozpoložení vůči našim politikům potřeboval víc než čtyři kola a větší obvod než je na 17". >:D A další by ještě byli seřazeni ve frontě na druhé kolo. ;-) -
Mates81 25.10.12 21:01
« Přihlášení do fotosoutěže...
Pětadvacátého je na krku, takže i já přidávám dnes vytvořené dílo :-) trochu na rychlo a klasicky mojím stylem s nadsázkou >:-[]
Moje téma: V podzimním nečase jsem přejel Nečase....
[odkaz]
PS: Jméno politika bylo vybráno zcela náhodně a i jeho tvář, viděl bych tam raději někoho jiného :-) ;-)

PS: Aspoň na tebe (snad) tentokrát nikdo nepoštval psa. >:-[]