Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.10.12  14:27

« Re: Přihlášení do fotosoutěže...

iudex
    Snad si na to vzpomenu...
    P.S. Nedávno vyšly další lákadla od Panasonicu, nové tělo (GH3)
    [odkaz]
    a nový blesk (FL 360 L) s funkcí bezdrátového přenosu v kombinaci s LED světlem pro natáčení videa.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.10.12  14:16

« Re: Hlasování fotosoutěž...

Mates81
    Mám i velmi podobné fotky, kde je auto blíž, ale nakonec jsem vybral tuhle "autominimalistickou" variantu, která dává podstatně víc vyniknout louce a okolní krajině a fotce dodává celkově ještě větší "hloubku". Při focení jsem nestál od auta, tak daleko, jak to na ní působí ( v reálu cca 20 m), takže ta vnímaná vzdálenost vozu od fotografa/objektivu je především práce hodně "širokého" skla.

P.S. Správně píšeš můj nick malými počátečními písmeny, tady si asi jinak všichni myslí, že když jsem tak přerostlý, musí mě psát velkým, jako "White Label", případně "WL", ale já jsem white label (wl) s malým! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 29.10.12  13:24

WL: prines v piatok svoj foťák/sklá, rád by som sa na ne pozrel, resp. vyskúšal.
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 29.10.12  09:39

« Hlasování fotosoutěž...

Tak jelikož vkládání bylo do 28...přecházím už do fáze hlasování ;-)

1) iudex - super čistá fotka :yes:

2) white label - Opravdu podzimní nečas... k dokonalosti bych dal auto o něco blíž ;-)

3) woody-alien - Parádní nápad a téma splňeno na 100%...

4) Dylan McKay - Supr nápad a momentka :yes:

5) Thomasino - Krásné barvy podzimu....
    -----------------------------

Těsně pod bednou M4Touch, vadí mi tam, že je auto přes cestu, já bych ho nechal na podél ;-)

Účast parádní :yes:

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.10.12  06:29

Mám trochu času, takže tady je "neoficiální" souhrn. Doufám, že mi za to Matheas nedá distanc na tři kola.... :-|

Mates81 - [odkaz]

iudex - [odkaz]

M4Touch - [odkaz]

Bud - [odkaz]

Kubass - [odkaz]

Dylan McKay - [odkaz]

Thomasino - [odkaz]

woody-alien - [odkaz]

matii - [odkaz]

Brandon Walsh - [odkaz]

White Label - [odkaz]

"Slušná účast, řekl John Jameson, fakt slušná...." >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.10.12  22:00

iudex
    Jj, na focení si teď většinou beru pancake a širokáč, původní zoom 14-140mm (pp28-280) teď používám víceméně hlavně na video. Přezouvat budu až teď ve středu.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.10.12  19:59

WL: hezky, vidím, že so širokáčom si sa zžil. U nás nesnežilo, ale ak pôjdem na Moravu, evidentne budem musieť prezuť (akurát je problém, že na to nejsou lidi).
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.10.12  18:32

w-a
    >:-[] Ne, tentokrát jsem stihl (i když slušně promrzlý) v bezpečí doběhnout do "kokpitu" vozu:
    [odkaz] - nesoutěžní fotka z "natáčení nekonečného seriálu".
    Ale musím honem přezout na zimní, aby mě majitel pozemku nevypátral podle vzorku letních pneumatik.
    :-O ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.10.12  18:25

WL: No vidíš, tolik keců a nakonec pěkná fotka ;-) , zase jinak pojatá. Tentokrát tu budeme míst pestrý rozptyl od absolutních detailů až ke "kalendářové" krajince. :yes:

PS: Aspoň na tebe (snad) tentokrát nikdo nepoštval psa. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.10.12  18:13

Přiznávám se, že tohle kolo se mnou počasí několikrát pěkně vyje.alo... 8-s
    Když jsem chtěl fotit poprvé, bylo nádherné babí léto, ale téma podzimní nečas se k tomu počasí opravdu nehodilo. Tak jsem dal návrh na rozšíření tématu a čekal jak to dopadne. Rozšíření sice dopadlo dobře, ale než jsem se k focení znovu dostal, bylo počasí (navzdory předpovědi) úplně jinde. Poslední nadějí se zdál návrh woodyho na prodloužení přihlašování, protože na víkend byla původní předpověď poměrně optimistická (slunečno), ovšem kde opět udělali soudruzi meteorologové chybu, netuším, takže k vůli zimnímu počasí, a ještě stále letním pneumatikám, jsem to měl chuť vzdát. Jenže když jsem podpořil woodyho návrh s tím, že by jsem tu do neděle něco dal, tak jsem cítil jakousi morální povinnost něco sem dát, stůj co stůj, no a takhle nějak to nakonec dopadlo, prostě i takový může být někdy "podzimní čas/nečas":
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 28.10.12  15:42

ak je téma niečo s nečasom a prihlasovanie stále beží prihlasujem ranné prekvapenie ( fotené mobilom, zmenšené v skicári ) >:D
    Brandon Walsh - [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 28.10.12  12:10

Thomasino: radši Subaru, to když se řekne, tak to zní líp >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 28.10.12  12:09

woody: tam měla jít nějaká sličná slečna >:D
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 28.10.12  11:26

Přihlašuji se do soutěže. Včera když vládl nečas, jsem musel házet hlínu, kterou nám přivezli, takže čas na podzimní čas byl až dnes, když jsem měnil gumy a to bylo krásně. :-)

[odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.10.12  12:25

matii: To bych potom mohl rovnou nafotit seriál s podtitulem "Konec zánovního Mondea prostřednictvím šutrů postarší paní" >:D

Mimochodem, foceno dneska poté co jsem ráno přijel z Chomutova přes Teplice. Bylo tam ještě "hezčí" počasí, ale tady už je to teď taky sněhová chumelenice.
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 27.10.12  12:22

W-a

Teda k dokonalosti jetě chybí, aby tam někdo stál. Před rokem jsem přesně takhle ve Strečně na Slovensku ohodil nějakou starší paní v teplákách. Bohužel ta cesta byla slepá a já se kolem ní musel vracet zpátky. Kdyby si oběma rukama nemusela držet ty nacucaný tepláky, asi by házela kamení. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.10.12  11:39

Přihlašuji fotku s podtitulem : "Icescent by záviděl..." ;-) >:D

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.10.12  22:43

ANO, posílám odkaz do SZ
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.10.12  21:29

Jj, skoro tak úžasně jako Prius (asi proto, že je to taky Toyota), ale určitě tak úžasně taky nejezdí... >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.10.12  16:42

Thomasino, píšeš někde zkušenosti? To auto vypadá úžasně! :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…