Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Bud 01.11.12 13:10
« Re: Technická
Aha a já už na pravidla dávno zapomněl, tak jsem se řídil podle jiných hlasujících a připadalo mi běžnější dávat hlas prvním třem. Myslel jsem, že ti kteří dávají hlas ještě 4 a 5, tak tak činí proto, aby pochválili ještě jiné fotky, které se na bednu nedostaly, ale netušil jsem, že je to bodováno... -
white label 01.11.12 13:05
Tak to si nemyslím, naopak je zcela nelogické, aby mělo jednou 1. místo hodnotou 5 bodů a jednou jen hodnotu 3. bodů, to by byla matematická "diskriminace" hlasujících i soutěžících. ;-)
Naopak vynechání 4. a 5. bodovaného místa nikoho přímo neznevýhodňuje, navíc podstatná je stejně hlavně bedna. -
iudex 01.11.12 12:53
woody na to prišiel (prekvapivo sám): rozdiel spočíva v odlišnom počítaní bodov pri tých hlasujúcich, ktorí hlasovali iba pre 3 namiesto 5 účastníkov; ja som to počítal systémom 3-2-1 a nie 5-4-3. Zdá sa mi to logickejšie, kedže predpokladám, že ak niekto hlasuje iba pre troch, chce dať body iba trom a teda bodovať systémom 3-2-1. Rátanie sposobom 5-4-3 poškodzuje ostatných, lebo tí nedostali tie chýbajúce 2 a 1 bod. A i bez toho kvalita sa prejaví, woody je stále víťazom. -
Mates81 01.11.12 09:48
Jelikož byla vznesena oficiální stížnost, že první sčítací kolo bylo zkorumpované (jaká náhoda v Česku a Slovensku) >:-[] >:-[] proběhlo druhé sčítání už za dozoru notáře >:D
Bud, Kubass: 0 b.
Brandon: 3 b.
M4Touch: 5
Thomasino: 7
iudex: 14
matii, Mates81: 21
---------
3. Dylan: 32 b.
2. white label: 34 b.
1. woody-alien: 40 b.
PS: Počítal jsem to dvakrát, a pokaždé to vyšlo jinak :-) -
iudex 01.11.12 09:25
@Dylan: prepočítavacia komisia berie na vedomie Vašu sťažnosť a bude sa ňou meritórne zaoberať. Najprv ustanoví osobitnú prešetrovaciu komisiu, ktorej podnet postúpi a táto komisia vypracuje správu v krátkej lehote, maximálne jeden rok. Následne správu predloží prepočítavacej komisii, ktorá správu prerokuje a rozhodne o spôsobe vybavenia Vašej sťažnosti. O rozhodnutí Vás bude bezodkladne informovať, najneskôr do jedného roka od predloženia záverečnej správy prešetrovacej komisie.