Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 15.11.12 12:18
« Re: Listopad
iudex
Velikosti Galaxy SIII bych se tolik nebál, sám mám skoro stejně velký (milimetrové rozdíly) Galaxy Nexus a není to problém, protože díky tomu, jak jsou ty telefony tenké, se to pořád do kapsy vejde. A nejen na prohlížení fotek a netu (i kdyby jen nouzově) je jejich velikost displeje "nebezpečně" návyková. Za obrovský telefon dnes považuju až takový Galaxy NOTE, který je jakýmsi "přechodem" od mobilu k tabletu.
A pokud by ti připadal Galaxy SIII zbytečně drahý, tak bych se nebál ani toho mého staršího Galaxy Nexus, určitě lepší volba, než třeba Galaxy SII. -
Thomasino 10.11.12 16:12
« Re: nove tema na měsíc LISTOPAD
HTC One X nevypadá špatně dle parametrů a ceny, nebo ještě podobný HTC One S, který je o málo menší a už to není tak obrovské "pádlo" jako One X nebo podoně Galaxy S III ;-) Jen má vlastní paměť "pouze" 16GB místo 32GB u One X a oba nemají možnost microSD karty :-O Ale zase má o dost lepší barvy!
[odkaz]
-
iudex 09.11.12 23:43
« Re: nove tema na měsíc LISTOPAD
Jasné, ten zbytok mám, už som dal SIM do starého telefónu. Teraz som ale fakt bezradný, čo kúpiť. Nie som geek, vychytávky a aplikácie neriešim, chcem solídny pracovný telefón a hlavne dokázať prehodiť kontakty a kalendár do nového. Práve preto som vyberal len medzi Nokiami a cez E6 a E7 s preferovanou HW klávesnicou, ale zastaralým OS Symbian som sa dostal k Lumiám s Windows Phone. Ale to som práve zavrhol. Tak teraz babo raď. 8-s