Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Matheas Ropak 16.11.12 12:56
« Pozor , věnujte mi chvili pozornosti
vzhledem k tome ze jsem se rozhodl mit pravou ruku pro výpomoc s fotosoutezi v době kdy nemohu jsem rozmyslel kdo ta práva rukabude.
Rozhodl jsem se a po spolecne konzultací a domluvě navrhnout jako druhého sparavce
uživatele.........
WOODY ALIEN
vzhledem k zvyklostem bzch chtel od Vas nyní slyšet pripomonky a nazory na toto.
Diky MATHEAS správce Fotosouteze
-
woody-alien 16.11.12 12:34
« Re: Vkládání fotek do fotosoutěže na Listopad
Ahoj, 4 bytelný kola. Wii ti tady předložil pravidla a já aby to bylo zcela jasné doplním: O vítězi se rozhoduje veřejným hlasováním, kterého by se měli zúčastnit všichni soutěžící a kterého se mohou (a je to velmi vítáno) také zúčastnit i osoby nesoutěžící. Všechny přihlášené fotky jsou k vidění v jakémsi sumáři přímo zde v příspěvku Správce soutěže. ;-) -
Wiii 16.11.12 12:23
« Re: Vkládání fotek do fotosoutěže na Listopad
Pravidla fotosoutěže
1. Na Soutěžní fotografii musí být vaše auto (aspoň kousek) !.
2. Fotka se musí držet tématu a musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Fotomontáže a koláže se nepřijímají do fotosoutěže! (úprava HDR není fotomontáž)
4. Fotka se přihlašuje od 22:00h 15.ho.2012 do 22:00 hod přesně 25.ho.2012 v daném měsíci
5. Fotka se přihlašuje vložením jejího odkazu do diskuze přihlašuje se pouze jednou.
6. Zpoždění přihlášení se netoleruje
7. Hlasuje se od 22:00h 25.ho.2012 do 22:00h 28.ho.2012 a to formátem viz níže
8. Formát pro hlasování (vkládání hlasů do diskuze uživateli Auto.cz)
1 - místo – xxx
2 - místo – yyy
3 – místo – zzz
Případný komentář až po tomto hodnocení.
9. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
10. Vyhlášení konečných výsledků probíhá od 22:00h 28.ho.2012 do 22:00hod vyhlašuje Matheas.
11. Téma na další měsíc vybírá vítězná trojice na bendě
(domluva přes SZ vždy do konce měsíce).poslat správci SZ s novým tématem
12. Nové téma se vyhlašuje 1 den v měsíci pro který je určeno
-
white label 15.11.12 18:04
« Re: Listopad
iudex
Já jsem ti zrovna Galaxy SII moc nedoporučoval. Na android půjdou stáhnout různé aplikace (placené i neplacené) a věřím, že včetně pokročilejších kalendářů, organizérů...., to není Symbian apod., je to mnohem otevřenější systém.
Tady je starší článek k běžnému kalendáři a jeho synchronizaci u adroidu, demonstrováno na původním Galaxy S:
[odkaz] -
white label 15.11.12 12:18
« Re: Listopad
iudex
Velikosti Galaxy SIII bych se tolik nebál, sám mám skoro stejně velký (milimetrové rozdíly) Galaxy Nexus a není to problém, protože díky tomu, jak jsou ty telefony tenké, se to pořád do kapsy vejde. A nejen na prohlížení fotek a netu (i kdyby jen nouzově) je jejich velikost displeje "nebezpečně" návyková. Za obrovský telefon dnes považuju až takový Galaxy NOTE, který je jakýmsi "přechodem" od mobilu k tabletu.
A pokud by ti připadal Galaxy SIII zbytečně drahý, tak bych se nebál ani toho mého staršího Galaxy Nexus, určitě lepší volba, než třeba Galaxy SII.