Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 20.11.12 17:42
« Re: Listopad
iudex
Myslím, že zvlášť za dnešní ceny, je Samsung Galaxy Nexus pořád hodně zajímavá volba a z produktů které přišly na trh ve stejné době je možná jediný, který ještě "jakštakš" stačí i na dnešní, v mnohém už zase znatelně pokročilejší, špičkově vybavené modely. Být po roce v TOP 10 ve vybavenosti všech mobilů reálně dostupných na trhu (včetně tel. tabl.) je docela "majstrštyk". Tak snad s ním budeš spokojený a nebudeš mého doporučení moc litovat.
Na Nexus 4 od LG jsem zvědavý (údajně má být nějaký nový Nexus i od HTC), i když bych ho raději viděl zase od Samsungu, který chytré mobily zatím uměl celkově lépe, než LG. Uvidíme. -
-
Fotosoutěž Moje auto.cz 18.11.12 23:16
« Re: Vkládání do fotosoutěže LISTOPAD
Děkuji woody :-) zítra ti pošlu přihlašovací jména a hesla jak k soutěži tak k e.mailu. Věřím , že společně to zde opět rozjedeme.
Momentálně jsem v kontaktu s ACZ kdy jsem chtěl nejaké změny jak u fotosoutěže tak i s motivací pro vítěze. Doufám , že se to nezamete pod stůl , protože fotosoutěž přiláká new uživatele , kteří zároven kouknout na ACZ. Proto jsem zavrhl variatu přesunu na FB , jelikož bychom pak už na ACZ moc nechodili :-) což je :-( proto ACZ na FB NE. -
woody-alien 18.11.12 15:32
« Re: Vkládání do fotosoutěže LISTOPAD
Jen bych chtěl reagovat na Matheasovo navržení mé osoby do role "pomahače". Matheas mě oslovil a já souhlasil pod podmínkou, že nikdo nebude mít výhrady. A protože moje žena se zdejších diskuzí nezúčastňuje >:D , a nikdo z vás zatím nevyzval k protestní hladovce, za sebe mohu říct : Já to tedy beru, šéfe. ;-) -
-
Fotosoutěž Moje auto.cz 17.11.12 22:16
« Vkládání do fotosoutěže LISTOPAD
těma na měsíc LISTOPAD je
MOJE AUTO A KRÁSA NESMIRNÁ
vkládat můžete do 25.11.2012 do 22:00
přihlášení
iudex - [odkaz]
jinak chci připomenout to , že pokud přihlašujete svou soutěžní fotku tak do nadpisu napíšete ?přihlašení fotky"
Velice díka za příkladné přihlášení IUDEXI :D -
iudex 17.11.12 21:57
« Prihlásenie fotky
Prihlasujem svoju súťažnú fotku.
Tému som uchopil v duchu ľudovej múdrosti "najkrajšie sú ženy potme" a adaptoval som to na auto. A teda Mondeo je nevídané a neviditeľné, čo iste poteší jeho mnohých fanúšikov tuná (pozdravujem do nemocnice), ktorí by ho najradšej ani nevideli (alebo "Čím menej z Mondea vidieť, tým je krajšie"). >:-[]
[odkaz] -
Thomasino 17.11.12 14:08
« Re: Listopad
Tak to dopadlo nad očekávání dobře, ohledně té Micro SIM karty, jelikož když jsem kouknul na tu co mám, tak se ukázalo, že mám MiniSIM s možností vyloupnutí MicroSIM :-) :yes: Dostal jsem ji loni v létě, je fajn že už tehdy s tímto tak nějak počítali ;-)
Při prvním zapnutí nového HTC One S si dokázal přes BT ztáhnout z mé 2.5 roku staré Nokie se Sybianem všechny kontakty, kalendář a uložené SMS. Takže si budu nyní u tenisu zkoušet co že to umí apod.
Nevíte někdo, jde o nového Symbianu někde zapnout ochrana telefonu přes číselný kód, aby mi do něj nelezl kdo nemá? ;-)

Jakou máš přesně verzi Androidu?
To ti dělá při psaní zpráv, nebo při každém psaní?
Jinak ty tvoje origo 17"x7,5J disky nejsou Seattle (ty má G6 GTD), ale Denver! ;-)