Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.11.12  01:29

« Re: Listopad

Th
    Jakou máš přesně verzi Androidu?
    To ti dělá při psaní zpráv, nebo při každém psaní?

Jinak ty tvoje origo 17"x7,5J disky nejsou Seattle (ty má G6 GTD), ale Denver! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 20.11.12  23:59

WL - nevíš prosím, kde v tom Androidu vypnu tu dojebanů T9 s autom. doplňováním slov? ;-\

Jinak drobný spemík, snad mě zprávce neroztrhne, vím o jednom pěkném šestkovém Golfíku GTI na prodej ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.11.12  17:42

iudex
    Myslím, že zvlášť za dnešní ceny, je Samsung Galaxy Nexus pořád hodně zajímavá volba a z produktů které přišly na trh ve stejné době je možná jediný, který ještě "jakštakš" stačí i na dnešní, v mnohém už zase znatelně pokročilejší, špičkově vybavené modely. Být po roce v TOP 10 ve vybavenosti všech mobilů reálně dostupných na trhu (včetně tel. tabl.) je docela "majstrštyk". Tak snad s ním budeš spokojený a nebudeš mého doporučení moc litovat.
    Na Nexus 4 od LG jsem zvědavý (údajně má být nějaký nový Nexus i od HTC), i když bych ho raději viděl zase od Samsungu, který chytré mobily zatím uměl celkově lépe, než LG. Uvidíme.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 20.11.12  16:14

wl: tak si ma svojou intenzívnou reklamou na Nexus presvedčil a objednal som ho. Pozeral som aj Nexus 4 (od LG; špičkové parametre a výborná cena), ale na skladoch bude možno v polovici decembra.
  • « 00 Reagovat !

foto Fotosoutez-Moje-auto-cz

Fotosoutěž Moje auto.cz 19.11.12  07:19

« Re: Vkládání do fotosoutěže LISTOPAD

těma na měsíc LISTOPAD je

MOJE AUTO A KRÁSA NESMIRNÁ

vkládat můžete do 25.11.2012 do 22:00

přihlášení

Legacy -[odkaz]
    iudex - [odkaz]

jinak chci připomenout to , že pokud přihlašujete svou soutěžní fotku tak do nadpisu napíšete ?přihlašení fotky"

Velice díka za příkladné přihlášení IUDEXI
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.11.12  02:07

Děláš si pr.del? Přece FejsBuk přitom tam osobně vůbec nechodím... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 19.11.12  00:03

Co je FB? :-O
  • « 00 Reagovat !

Fotosoutěž Moje auto.cz 18.11.12  23:16

Děkuji woody :-) zítra ti pošlu přihlašovací jména a hesla jak k soutěži tak k e.mailu. Věřím , že společně to zde opět rozjedeme.

Momentálně jsem v kontaktu s ACZ kdy jsem chtěl nejaké změny jak u fotosoutěže tak i s motivací pro vítěze. Doufám , že se to nezamete pod stůl , protože fotosoutěž přiláká new uživatele , kteří zároven kouknout na ACZ. Proto jsem zavrhl variatu přesunu na FB , jelikož bychom pak už na ACZ moc nechodili :-) což je :-( proto ACZ na FB NE.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 18.11.12  15:32

Jen bych chtěl reagovat na Matheasovo navržení mé osoby do role "pomahače". Matheas mě oslovil a já souhlasil pod podmínkou, že nikdo nebude mít výhrady. A protože moje žena se zdejších diskuzí nezúčastňuje >:D , a nikdo z vás zatím nevyzval k protestní hladovce, za sebe mohu říct : Já to tedy beru, šéfe. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 18.11.12  10:21

iudex: Pěkné foto, podobně jsem chtěl téma udělat aj já :-| si mě sakra předběhl >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 18.11.12  10:11

Pardón, o tomto pravidle som nevedel, nabudúce sa polepším.

iudex: pekné foto, len tie vytočené kolesá spôsobujú, že auto pôsobí tak trochu nahnuté na jednu stranu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 18.11.12  09:19

přihlášení

Legacy - [odkaz]
    iudex - [odkaz]

jinak chci připomenout to , že pokud přihlašujete svou soutěžní fotku tak do nadpisu napíšete ?přihlašení fotky"

Velice díka za příkladné přihlášení IUDEXI >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 18.11.12  09:14

přehlídl jelikož to kolikrát fakt nejde vidět..... stačí napsat přihlašuji foto :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.11.12  00:52

iudex
    U aut mi to nějak obecně nevadí (na rozdíl od žen), u aut (s logickou výjimkou karoserie kombi) spíš nemusím příliš "dlouhé" zadky... :-)
  • 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 17.11.12  23:31

« Listopad

Mat, prehliadol si Legacyho, on prihlásil fotku ako prvý.
    wl: keď zozadu to nie je ono (ak teda zrovna nie si na veľké zadky). >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.11.12  23:15

« Re: Prihlásenie fotky

double
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.11.12  23:15

« Re: Prihlásenie fotky

iudexovo Mondeo "pro změnu" zepředu a hlavně s vytočenými koly. >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

Fotosoutěž Moje auto.cz 17.11.12  22:16

« Vkládání do fotosoutěže LISTOPAD

přihlášení

iudex - [odkaz]

Velice díka za příkladné přihlášení IUDEXI :D
  • 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 17.11.12  21:57

« Prihlásenie fotky

Prihlasujem svoju súťažnú fotku.
    Tému som uchopil v duchu ľudovej múdrosti "najkrajšie sú ženy potme" a adaptoval som to na auto. A teda Mondeo je nevídané a neviditeľné, čo iste poteší jeho mnohých fanúšikov tuná (pozdravujem do nemocnice), ktorí by ho najradšej ani nevideli (alebo "Čím menej z Mondea vidieť, tým je krajšie"). >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 17.11.12  14:08

Tak to dopadlo nad očekávání dobře, ohledně té Micro SIM karty, jelikož když jsem kouknul na tu co mám, tak se ukázalo, že mám MiniSIM s možností vyloupnutí MicroSIM :-) :yes: Dostal jsem ji loni v létě, je fajn že už tehdy s tímto tak nějak počítali ;-)
    Při prvním zapnutí nového HTC One S si dokázal přes BT ztáhnout z mé 2.5 roku staré Nokie se Sybianem všechny kontakty, kalendář a uložené SMS. Takže si budu nyní u tenisu zkoušet co že to umí apod.
    Nevíte někdo, jde o nového Symbianu někde zapnout ochrana telefonu přes číselný kód, aby mi do něj nelezl kdo nemá? ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…