Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Leg 23.11.12 15:32
« Re: Přihlášení fotky na Listopad
Mates: simply beautiful! :-) :yes: Týmto si zrovnal náskok Škodovky. Ešte si tam mal nejak zakomponovať visací zámok na reťazi a Škoda by bola definitívne prekonaná.
Inak ako nad tým premýšľam, možno tá prístupnosť škrabky nie je závada, ale zámer. V dobe sociálnych sietí si každý výrobca chce vytvoriť súdržnú komunitu užívateľov a práve Škoda si ju chce vytvoriť na zasneženom parkovisku, kde si budú navzájom požičiavať škrabky nadávajúc na ostatných, ktorí nemajú také clever autá a škrabky im tak závidia, že im ich rozkradli >:D
wl: >:D Ak je to podľa vzoru Vianoce, tak je to v pohode, čo takto podľa vzoru olympiáda, prezidentské voľby ... najväčší fajnšmekri idú podľa vzoru konkláve - po smrti pápeža >:D -
Mates81 23.11.12 14:55
« Přihlášení fotky na Listopad
Tak jelikož nevím jak na tom budu o víkendu s časem >:-[] přikládám své foto již dnes, téma Moje auto a krása nesmírná, je tak univerzální, že jsem toho trochu využil.
Za poslední dobu pořád někde slyším nebo čtu, že Škodovka je vynálezcem roku, svým škrabátkem na skla v nádrži udělala díru do světa >:D >:-[] to, že se nádrž nezamkne, čili každý týden si škrabku majitelé škodovek musí sehnat novou, je asi všem jedno >:-[] nakonec si je škodovkáři budou krást navzájem >:D >:-[]
Takže moje foto, aneb Ford má taky škrabku v základní výbavě >:-[] -
[odkaz] -
woody-alien 23.11.12 14:06
« Re: Listopad
Což o to,na GTI ti to možná uvěří....Jenom tý "olympiádě" budeš muset řádně přitočit tachometr. >:D
Ale abych se nás "nízkonajížděčů" zastal. Najíždět desítky tisíc kilometrů ročně je povrchní, automobilovej gurmán si každý z kilometrů vychutnává a nenechá si ho zevšednět neustálým opakováním... ;-) >:-[] -
-
Leg 22.11.12 09:18
Thome samozrejme som nemal v úmysle nejak ťa nabádať k stáčaniu kilometrov (iudex tu dal aj číslo paragrafu), len som chcel akože vtipným spôsobom poukázať na praktiky mnohých predávajúcich takéto športové autá s často absurdne nízkym stavom km (vzhľadom na vek i aktuálny stav), čo mali naznačiť smejúce sa smajlíky >:D
Naopak, rád vidím, ak niekto predáva auto poctivo a všetko má zdokumentované. :yes: Ja sám najazdím ročne cca 15000 km, a to si myslím, že jazdím relatívne málo.
S tým nastupovaním máš pravdu, zrovna včera som viezol jedného šesdesiatnika a keď nastupoval a vystupoval, tak som ho až ľutoval. A to je jednotka oproti GT86 skoro SUV. :-) -
Thomasino 21.11.12 16:38
Legacy no tak promiň, ale pokud je takové auto s "plnou servisní historií", tak se dá podle servisní knížky trochu poznat (pokud ji taky nezfalšuješ, což není problém, já vím) co je skutečnost a co ne, teda hlavně když máš i faktury a zakázky z jednotlivých servisů dělaných každý rok v březnu :-) Nějak nemám chuť ani potřebu to falšovat, zvláště pokud je auto veřejně známé a servisní historie probíhá v podstatě on-line na Driverswebu v recenzi (zde jsem recenzi stáhnul, ikdyž ji možná kvůli prodeji zase zviditelním >:-[] )
20.000 km za rok v průměru je podle mě takový nějaký standard. Dříve jsem s ním najel méně, jelikož jsem služebně jezdil s jinými auty, ale poslední rok jezdím občas služebně s GTI, tak to narostlo o něco rychleji :-!
S GT86 by se dalo jezdit každý den, ale to nastupování úplně dolů není na staršího člověka nejpohodlnější a ještě je to trochu týrání auta, jezdit s ním každý den jen 15 km do práce :-( Nejdříve ale bude nějaká "mrdka" na denní ježdění, pár let staré auto typu Focus, Polo, Golf, Leon, Auris atd., něco s atmosférou a budu se snažit šetřit na GT86, aby na ni za rok bylo ;-) Taky aktuálně potřebuji nějaké peníze na jinou investici a rok bez slušného auta budu muset nějak vydržet :-O

MOJE AUTO A KRÁSA NESMIRNÁ
vkládat můžete do 25.11.2012 do 22:00
přihlášení
Legacy - [odkaz]
iudex - [odkaz]
Mates81 - [odkaz]
anti99 - [odkaz]
woody-alien - [odkaz]
Jen tak dál, pánové, času ještě máte dost.
anti99 - Vítej mezi námi. Doufám, že nezůstane při jedné účasti. ;-)