woody-alien 25.11.12 23:59
« Re: Fotosoutěž - hlasování
Matheas: No, tak to musel být zážitek. 8-s Hlavně, že se nic nestalo. :yes: Taky nemám na kamióny dobré vzpomínky a na té křižovatce, kde mě před dvěma lety jeden "sestřelil", už zase projíždějí na červenou. Jsou tam rozjetý na těch 80, brzdění by stálo moc energie, pak tu obludu zase rozjet - tak to prostě risknou. 8-s
Matheas Ropak 25.11.12 23:22
« Re: Fotosoutěž - hlasování
Děkuji woody ,
bohužel né svojí vinou ,ale snad unavou řidiče kamionu jsem si dopřál jítdu do pole :-(. On asi usnul či co jedu a koukám , že se nějak moc tlačí k pruhu do mého směru a on fakt jede na mě !! strhnul jsem to a k mému štěstí vjel do pole kdy jsem se zastavil cca 2m od stromu :-(.
Naštěstí se mi nic nestalo jen jsem ještě ted vyklepaný jak ratlík , auto taky OK jen zo bude chtít pořádně umýt od bláta.
Tímto chci poděkovat řidiči kamionu za parádní večerní hororovou scénu a hlavně k tomu , že jsem nestihl přidat svoji fotku :-(
Matheas -
woody-alien 25.11.12 22:13
« Fotosoutěž - hlasování
Zahajuji hlasování Fotosoutěže za Listopad 2012. Téma je Moje auto a krása nesmírná.
Přihlášeni jsou :
Legacy - [odkaz]
iudex - [odkaz]
Mates81 - [odkaz]
anti99 - [odkaz]
woody-alien - [odkaz]
white label - [odkaz]
eliot - [odkaz]
Hlasovat můžete do 28.11.2012 do 22.00 hod. Hlasuje se pro první tři, a to ve formátu :
1 - místo – xxx
2 - místo – yyy
3 – místo – zzz
Případný komentář až po tomto hodnocení.