Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.11.12  17:24

« Re: Moje hodnocení

Mates81
    Tím chceš říct, že Fordy nemají průvlak na lyže??? :-O
    No..., ne že bych z toho byl případně překvapený, vlastně jsem si to hned myslel (teda pokud by to náhodou byla pravda). :-| >:D
    A i kdyby je měly, stejně by určitě byly ve tvaru oválu, což by nemohlo konkurovat ani Renaulťáckým průvlakům ve tvaru kosočtverce, natož těm koncernovým... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 26.11.12  17:21

wl: A to počkej, až přijde hlasovat ten největší "autodiskriminant", Ronault, už vidím jeho hlasování >:-[] je jen škoda, že to nepřizná a stále to maskuje, viz. příklad jeho hlasování....

1) xxx - Pěkná kompozice, ideál
    2) xxx - Super nápad a provedení
    3) xxx - O chlub třetí místo
    4) xxx - Pěkné barvy ale až 4. místo
    5) iudex - Z důvodu špatně zvoleného podsypového materiálu pod dlažbu, a jeho nedůkladném zavibrování, se dlažba mírně zvlnila, z toho důvodu fotka nefunguje jako celek....
    6) Mates - Jelikož izolepa, byla zvolena žlutá, a né světle žlutá, nemůžu jinak, než dát na předposlední místo, navíc optimální uchycení, by mělo být provedeno dvoubodově....
    7) woody-alien - (poz. autora: Hlavní důvod umístění této fotky až na chvost, ze všech fordů, je proto, že na obrázku jsou vidět hned tři loga Fordu a to Ron nezkousne) - Fotka vypadá hodně nevěrohodně, z důvodu použití nové lopaty, jelikož správný a ostřílený funusák, má svoje nářadí již kvalitně opotřebeno. Dále by autor fotky, přivítal, v koncernu hojně vyskytovaný, průvlak na lyže.

>:D >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.11.12  17:17

Díky za zájem a hlasování, jestli víš o někom dalším, klidně ho pošli hlasovat, případně v dalším kole i soutěžit. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto gero

gero 26.11.12  17:09

« Moje hodnocení

1.woody-alien
    2.eliot
    3.iudex

woody-alien - nejvíc pobavila právě tvoje fotka, opravdu povedený!,pěkně jsem se zasmál

eliot - zajímavý nápad

iudex - no překvapivě mě zaujal právě ten kontrast světla zespod s jinak celkově tmavou fotkou,jednoduché provedení ,ale dobré
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.11.12  16:34

« Re: Fotosoutěž listopad hlasování

w-a
    No fuj, ty jsi ale nechutně staromódní... a ten kufr Mondea je vážně hrozně malý, to mě se do Feldy vejde celý bar a ještě mi většina místa zbude. :-O :*) >:D

Mates81
    Mám pro tebe klasicky dvě zprávy (nejdřív tu dobrou):
    1. Přiznání je polehčující okolnost.
    2. Na podobné nesmysly neberu vůbec ohled.
    :-O >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 26.11.12  16:30

wl: Tak a je to v háji, má tajná "autodiskriminace" je prozrazena >:D >:-[]

w-a: Tak na bednu pomýšlím, jen když jdu kupovat lahvové >:D hlavní je ta sranda přece >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.11.12  16:28

wl : No jistě, k čemu by ti jinak ten kufr byl ? Snad ne k tomuhle... 8-s >:D
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.11.12  15:33

>:D
    BRAVWOOOO FELDA F KOMBAJNU s příručním megabarem?
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.11.12  15:28

Tak tedy hlasuji :

1. Legacy
    2. white label
    3. eliot

Legacy - pěkná fotka a hezký barevný kontrast "tátoša" a podzimních barev. Snad bych si odpustil poněkud tuzingové SK (sportovní klub) na RZ, ale zase u 1-er s tvým motorem se to ještě snese. >:D >:D
    white label - ano, ano,je to krásné a za to, že jsi podstoupil to nebezpečí ze strany manželky (až to zjistí) ,si bednu zasloužíš. ;-)
    eliot - ten tvůj úlovek se mi líbí, cením nápad i provedení.

Mates81 - nápaditá reflexe na mudrování nad škrabkou ve standardu. >:-[] Na bednumi to nevyšlo, ale zasmál jsem se. :yes:
    anti99 - pěkná fotka, netradiční pohled, jen mi ten přepal vadí trochu víc než třeba iudexovi.
    iudex - i když je někdy méně více (ale Ronaultovi se s Mondeem nezavděčíš ani výřezem 1x1cm ;-) ) a nápad to byl zajímavej, na mě je tam toho temna příliš.
  • « 00 Reagovat !

foto eliot

eliot 26.11.12  14:50

iudex
    Příště se polepším a tak to napíšu alespoň zpětně : ,,Jedno z posledních polapení podzimní krásy"
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.11.12  14:42

wl : Ač okouzlen scenérií a zahlcen intenzivní činností slinných žláz >:-[] , přesto jsem si samozřejmě skleniček šikovně umístěných na "loketce" všiml, jakož i navigace. Tu navi jsem považoval za vtipnou náhodu , nenapadlo by mě, že jsi kvůli ní "šteloval" úhel záběru. No a u skleniček jsem si jen zapamatoval, že až budu kupovat "Feldu v kombajnu",nesmím se nechat zmást příplatkovým "průvlakem na lyže" - já už přece vím, k čemu ten průvlak slouží. Alberte, vy jeďte do klubu, a Jean - vy mi sem zezadu přihrajte sklenku něčeho dobrého... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.11.12  14:10

iudex
    S tou světelně náročnou scénou jsi to trefil přesně. Přímý blesk nešel ("díky" odrazům z lahví) popužít, stejně by sám nestačil (nežádoucí stíny apod.). K problémům se světlem přispěl i tmavý strop (který jinak velmi cením prakticky v každém voze).
    Výrazně mi pomohly dvě věcí, jednak ta poměrně vysoce odrazivá dekorační látka, kterou jsem si vypůjčil od ženy (je to materiál pro součást plánované dekorace našeho štědrovečerního stolu), a starý fotografický reflektor s 200W žárovkou, vlastně pardon, chtěl jsem napsat s 200W tepelným zářičem, abych náhodou nepohoršil hošany z ekologického odboru EU. 8-s

P.S. Za povšíimnutí možná stojí i skleničky na loketní opěrce a detail LCD navigace, úplně v pozadí, který je záměrně vidět přes otvor po loketní opěrce, na fotce v původním rozlišení tak lze (při zvětšení fotografie) dle mapy přibližně identifikovat místo/město focení.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.11.12  13:49

Mates81
    Takže díky té mé Feldě jsem u tebe "až" druhý? To ovšem závání "autodiskriminací"..., všichni nemůžeme jezdit Fordy, už tak to tu vypadá skoro jako fotosoutěž na funclubu modrého oválu... :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.11.12  13:43

matii
    Za sebe tě mohu uklidnit, že tě MY, "ostřílení harcovníci fotosoutěže", určitě nezatratíme, naopak. >:D

Jinak fotka/pohled anti99 se mi taky líbí, něco podobného jsem měl taky původně v plánu, ale byl rychlejší., tak jsem narychlo začal přemýšlet nad jiným projektem. Už v minulém kole jsem vážně uvažoval, že použiji nějaký pohled z vozu:
    [odkaz]
    mimochodem by to tu ani ode mě nebylo poprvé:
    [odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.11.12  13:37

iudex: díky, i když samozřejmě o vítězství jde AŽ v první řadě ;-) , toho že fotka pobavila si cením.

Řekl bych, že naplnění tématu tak jak by mohlo být většinově chápáno, brání především počasí a zasviněná auta. No tak je potřeba vymýšlet něco jiného. :-) A moje inspirace byla nasnadě, konzultace výběru auta s manželkou.... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.11.12  13:22

Pridám svoj pohľad.
    1. Legacy
    2. anti99
    3. white label
    -------------
    Legacy: fotka ako z katalógu, skutočne podarená. I keď 1er nie je prototypom krásy, v M-pakete a peknej modrej farbe vyzerá dobre, naviac to krásne zvýrazňuje farebne kontrastné pozadie. Kompozícia a technická kvalita (ako obvykle) perfektná, dlhá ohnisková vzdialenosť tomu dodáva nezameniteľný look, ktorý mám v poslednej dobe mimoriadne rád. U mňa bez pochýb prvenstvo.
    Ja: v susedstve Legacyho fotky nemám moc čo ponúknuť, nápad v zmysle "čím menej Mondeo vidieť, tým je krajšie" bol z núdze cnosť, ako aj pokus vyskúšať nový rádiový odpaľovač blesku.
    Mates: ako je u Teba dobrým zvykom, nápaditá a vtipná fotka. Len mi to nejak neladí s tohtomesačnou témou.
    anti99: dobrý záber peknej prírody, veľmi slušná premiéra vo fotosúťaži, len drobná technická vada (prepal v oblohe) neumožnila lepšie umiestnenie, každopádne je to na striebro.
    woody: pobavil som sa, vskutku vtipné. Byť téma súťaže Moje auto ako pohrebák či Moje auto a protiprávne aktivity, si jasne prvý; inak platí to isté, čo pre Matesa.
    white label: každý vidí krásu v inom (i keď ako alkoholik si na prvý pohľad nevyzeral >:-[] ). Ja by som možno zvažoval na danú tému nejaký detailnejší záber (pohľad na auto cez destilát vo fľaši alebo detail samotnej fľaše), každopádne i tak to hodnotím na bedňu. O solídnej technickej kvalite u Teba už netreba hovoriť (nezdá sa to, ale ide o svetelne náročnú scénu).
    Eliot: slušná premiéra, možno bolo ale vhodnejšie nejaký okec, čo má symbolizovať tá sieťovina, takto bez náznaku mi pointa ostáva skrytá.
    Celkovo slušné príspevky, všeobecne sa mi ale javí, že sa vo fotkách moc téma mesiaca nepremietla (vrátane mojej).
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 26.11.12  10:48

Se mi strašně líbí, jak ty fotky každý vnímá jinak. Vlastně nejen fotky, ale i třeba auta a ostatní věci v životě. Není nic horšího než uniformita.

Mates 81: :yes: :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 26.11.12  10:18

1) woody-alien
    2) white label
    3) Legacy

----------------------------
    woody-alien - Tak tohle je bez komentáře >:-[] :yes: jak jsem psal u svojí fotky, jelikož téma je hodně univerzální, dalo se vymyslet cokoliv, a ty jsi to splnil na jedničku >:D

white label - V podstatě stejné jak u w-a, nápad super. Jen jak tady někdo zmiňoval, škoda té Felicie >:-[]

Legacy - 1er mám rád, takže máš u mě vždy malé bezvýznamné plus >:-[] kompozičně je fotka parádní, navíc i super barvy :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 26.11.12  08:47

« Fotosoutěž listopad hlasování

1 - anti99
    2 - white label
    3 - eliot

anti99 - moc hezká fotka a hlavně originální. Vždycky jsem překvapený, že se dá auto vyfotit ještě nějak jinak.

white label - asi nejlépe vystižené téma. Jen o chloupek pod vrcholem.

eliot - na třetí místo bych dal všechny zbývající. Ale jelikož to může být jen jeden, dávám eliota. Snad mě ostatní ostřílení harcovníci fotosoutěže nezatratí.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.11.12  00:34

« Re: Přihlášení fotky

iudex
    Máš samozřejmě úplnou pravdu, jen na obhajobu výše zůstatkové ceny mé Felicie combi bych rád uvedl, že tam jsou i hodnotnější láhve, než Martell VSOP. Pokud zůstaneme u toho Martellu, pak konkrétně Martell XO je cenově výš a je tak se zůstatkovou cenou mého vozu podstatně srovnatelnější. >:-[] ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…