Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
anti99 26.11.12 20:53
« Fotosoutěž - hlasování
1 - místo – white label
2 - místo – woody-alien
3 – místo – Legacy
1. s kombikom, flaskami a termoprikryvkou som isiel hladat krasu nebesku;
originalny pristup je najlepsi pristup- hladanie krasy nebeskej ide aj cez alkohol a termoprikryvku + auto so zabudovanou navigaciou /tie cuckacie navigacie na okno, padnu pri hocijakom dotyku/ >:-[]
2. ako pokracovanie 1. miesta s pribehom - vistizne a realisticky podane /lopata, koberec a svokra/zena/ aj s topankami + privretie kufrom este v garazi
"vratil som sa domov v termoprikryvke s flaskou v ruke,krasu som nenasiel a zbadam v dome svokru" >:-[]
3. a ked som zakopal svokru a rodinneho kombika >:-[] , nastal cas na nieco s cim je zabava /len skoda ze prave nemali kupatko/
-
Bud 26.11.12 20:35
« Re: Moje hodnocení
A to jsem ještě nehlasoval já - absolutní amatér. Jestli též, svým prostým pohledem a laickým ohodnocením zdejších foto, nepoškodím skutečné umělecké skvosty >:D . Netušil jsem, že natrefit na nevýslovnou krásu, nebude tak snadné.
1. místo - anti 99
2. místo - white label
3. místo - woody-alien
anti 99 - tohle jsem pořád vyhlížel - to jsem považoval za nevýslovnou krásu. Ale nenatrefil jsem. Je to opravdu hezké a splňuje podle mého i téma měsíce. Jen nevím, kde to bylo foceno, u nás jsou už skoro všechny stromy bez listí.
white label - Pak mně napadlo, vyfotit auto s něčím, co mám rád, třeba se šálkem kávy, co by se dalo v mém případě pokládat za krásu, bez které to prostě nejde. Ovšem mi to nevyšlo a tahle fotka je tomu v něčem podobná, jenom jiný sortiment a jiné množství.
woody-alien - Podobné jak u wl, sranda, akorát bylo použito "silnější kafe". :-)
-
Ronault. 26.11.12 19:40
mates81: Mates, vůbec netuším, kde jsi přišel na to, že jsem nějaký zaujatý!
1. Fordy jsem měl rád od malička, dokonce jsem někdy v páté třídě snil o tom, že budu náměstek (tehdy mi bylo jedno čeho, ale jeden známý náměstek měl Mondeo) a koupím si Mondeo. Samozřejmě jsem z toho naštěstí vyrostl a vím, že přinejmenším touha mít Mondeo mě přešla... >:-[] Inu, dětské naivní představy a dokonalých Fordech jsou pryč.
2. Samozřejmě, že v tomto kole umístím na první místo fotku matiiho, VŮŮŮBEC ne proto, že jezdí Peugeotem, ale protože fotka jeho auta (auto především) v tomto kole drtivě převyšuje veškeré ostatní fotky!
>:-[] >:-[] >:-[]
PS: I kdyby stálo Mondeo iudexe na zlatých cihličkách (i když tam by svým kýčovitým designem zapadlo), tak by to samozřejmě nijak jeho výsledek neovlivnilo! >:-[] >:-[] -
white label 26.11.12 17:24
Mates81
Tím chceš říct, že Fordy nemají průvlak na lyže??? :-O
No..., ne že bych z toho byl případně překvapený, vlastně jsem si to hned myslel (teda pokud by to náhodou byla pravda). :-| >:D
A i kdyby je měly, stejně by určitě byly ve tvaru oválu, což by nemohlo konkurovat ani Renaulťáckým průvlakům ve tvaru kosočtverce, natož těm koncernovým... >:-[] -
Mates81 26.11.12 17:21
wl: A to počkej, až přijde hlasovat ten největší "autodiskriminant", Ronault, už vidím jeho hlasování >:-[] je jen škoda, že to nepřizná a stále to maskuje, viz. příklad jeho hlasování....
1) xxx - Pěkná kompozice, ideál
2) xxx - Super nápad a provedení
3) xxx - O chlub třetí místo
4) xxx - Pěkné barvy ale až 4. místo
5) iudex - Z důvodu špatně zvoleného podsypového materiálu pod dlažbu, a jeho nedůkladném zavibrování, se dlažba mírně zvlnila, z toho důvodu fotka nefunguje jako celek....
6) Mates - Jelikož izolepa, byla zvolena žlutá, a né světle žlutá, nemůžu jinak, než dát na předposlední místo, navíc optimální uchycení, by mělo být provedeno dvoubodově....
7) woody-alien - (poz. autora: Hlavní důvod umístění této fotky až na chvost, ze všech fordů, je proto, že na obrázku jsou vidět hned tři loga Fordu a to Ron nezkousne) - Fotka vypadá hodně nevěrohodně, z důvodu použití nové lopaty, jelikož správný a ostřílený funusák, má svoje nářadí již kvalitně opotřebeno. Dále by autor fotky, přivítal, v koncernu hojně vyskytovaný, průvlak na lyže.
>:D >:D >:-[] -
-
white label 26.11.12 16:34
« Re: Fotosoutěž listopad hlasování
w-a
No fuj, ty jsi ale nechutně staromódní... a ten kufr Mondea je vážně hrozně malý, to mě se do Feldy vejde celý bar a ještě mi většina místa zbude. :-O :*) >:D
Mates81
Mám pro tebe klasicky dvě zprávy (nejdřív tu dobrou):
1. Přiznání je polehčující okolnost.
2. Na podobné nesmysly neberu vůbec ohled.
:-O >:-[] -
woody-alien 26.11.12 15:28
Tak tedy hlasuji :
1. Legacy
2. white label
3. eliot
Legacy - pěkná fotka a hezký barevný kontrast "tátoša" a podzimních barev. Snad bych si odpustil poněkud tuzingové SK (sportovní klub) na RZ, ale zase u 1-er s tvým motorem se to ještě snese. >:D >:D
white label - ano, ano,je to krásné a za to, že jsi podstoupil to nebezpečí ze strany manželky (až to zjistí) ,si bednu zasloužíš. ;-)
eliot - ten tvůj úlovek se mi líbí, cením nápad i provedení.
Mates81 - nápaditá reflexe na mudrování nad škrabkou ve standardu. >:-[] Na bednumi to nevyšlo, ale zasmál jsem se. :yes:
anti99 - pěkná fotka, netradiční pohled, jen mi ten přepal vadí trochu víc než třeba iudexovi.
iudex - i když je někdy méně více (ale Ronaultovi se s Mondeem nezavděčíš ani výřezem 1x1cm ;-) ) a nápad to byl zajímavej, na mě je tam toho temna příliš. -
woody-alien 26.11.12 14:42
wl : Ač okouzlen scenérií a zahlcen intenzivní činností slinných žláz >:-[] , přesto jsem si samozřejmě skleniček šikovně umístěných na "loketce" všiml, jakož i navigace. Tu navi jsem považoval za vtipnou náhodu , nenapadlo by mě, že jsi kvůli ní "šteloval" úhel záběru. No a u skleniček jsem si jen zapamatoval, že až budu kupovat "Feldu v kombajnu",nesmím se nechat zmást příplatkovým "průvlakem na lyže" - já už přece vím, k čemu ten průvlak slouží. Alberte, vy jeďte do klubu, a Jean - vy mi sem zezadu přihrajte sklenku něčeho dobrého... >:D -
white label 26.11.12 14:10
iudex
S tou světelně náročnou scénou jsi to trefil přesně. Přímý blesk nešel ("díky" odrazům z lahví) popužít, stejně by sám nestačil (nežádoucí stíny apod.). K problémům se světlem přispěl i tmavý strop (který jinak velmi cením prakticky v každém voze).
Výrazně mi pomohly dvě věcí, jednak ta poměrně vysoce odrazivá dekorační látka, kterou jsem si vypůjčil od ženy (je to materiál pro součást plánované dekorace našeho štědrovečerního stolu), a starý fotografický reflektor s 200W žárovkou, vlastně pardon, chtěl jsem napsat s 200W tepelným zářičem, abych náhodou nepohoršil hošany z ekologického odboru EU. 8-s
P.S. Za povšíimnutí možná stojí i skleničky na loketní opěrce a detail LCD navigace, úplně v pozadí, který je záměrně vidět přes otvor po loketní opěrce, na fotce v původním rozlišení tak lze (při zvětšení fotografie) dle mapy přibližně identifikovat místo/město focení.

je to z Texasu- dnes rano 20C a jasno, konretne foto je z Gadalupe river /alebo tak nejak/
este tu lietaju motyle
[odkaz]