Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Fotosoutez-Moje-auto-cz

Fotosoutěž Moje auto.cz 26.11.12  23:03

« Re: Fotosoutěž - Hlasování pokračuje

Jinak dnes po důkladné prohlídce Chrochtála jsem zjistil , že mám lehkou prasklinku na olejové vaně a protrhlou manžetu na poloose :-(.
    Kdyby ten blb aspon zastavil a podíval se , že je vše OK :-(

Nechápu tak bezohledné chování
  • « 00 Reagovat !

Fotosoutěž Moje auto.cz 26.11.12  23:00

woody,
    tak toto si vychytal >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.11.12  22:53

Ron: Nežvaň o morbidnosti, prostě třikrát logo Ford na jedný fotce - to už je na jednoho Ronaulta prostě moc. ;-\ >:D
  • « 00 Reagovat !

Fotosoutěž Moje auto.cz 26.11.12  22:50

« Probíhá hlasování fotosoutěže LISTOPAD

Zdravím všechny ,

a připomínám , že hlasovat můžete do 28.11.2012 do 22:00h

a zde jsou naši soutěžící

Zde tedy jsou :

Legacy - [odkaz]
    iudex - [odkaz]
    Mates81 - [odkaz]
    anti99 - [odkaz]
    woody-alien - [odkaz]
    white label - [odkaz]
    eliot - [odkaz]

>:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.11.12  22:45

« Re: Moje hlasování

Ron
    Kávovar je na zadním sedadle (za řidičem) z druhé strany, proto nejde na fotce vidět. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.11.12  22:39

Já tenhle "novotvar" poprvé použill už docela dávno, někdy v devadesátých letech. Jeden můj známý u nás svého času vedl bufet na zimním stadionu a měl tehdy červené Subaru Libero [odkaz]
    a já si z něj vždycky dělal srandu, že si místo auta koupil jen vyřazenou kabinkovou lanovku na podvozku úzkorozchodky. >:-[]
    Byla to starší ojetina, kterou parkoval venku na sídliští a jak známo červenému laku pobyt na slunci příliš nesvědčí, takže původně lesklý lak se pomalu ale jistě měnil v tabulový mat. Tak jsem mu místo chybějícího nápisu napsal křídou na dveře kufru "SUvBARU LIBERO", znělo to svobodně (viz italsky - Libero) a mělo to takový lehký podtext kubánské revoluce (viz profláklý longdrink "Cuba Libre"). On byl sice furt v bufetu (který měl v pronájmu), ale chlastalo se tam jako v baru (ne li víc), jeho nevyjímaje. Od té doby se to u nás částečně ujalo, takže mi to nepřipadá jako něco nového, navíc se to tak nabízí, že rozhodně nepředpokládám, že bych byl jediný koho to někdy napadlo/napadne. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 26.11.12  22:34

« Moje hlasování

1-iudex
    2-anti99
    3-mates88

1) Takhle potmě vypadá to Mondeo docela obstojně. Ještě pěkněji vypadá, když před ním stojí třeba bílá 2 metry vysoká zeď nebo za zavženými garážovými vraty >:-[] Ale jinak je to podařená fotka, ocením hlavně já, co fotil noční sérii v Třinci s Fanoušem jen svým obyč kompaktem a malým stativem... ta čistota je úžasná.... inu lepší technika. :yes:
    2) Anti 99 - Jediný detail, který mi na fotce vadí, je to malinkaté zrcátko pro slepé úhly. Prvně jsem se divil, proč tam takový old fasion bazmek je, ale pak jsem si vzpomněl, že nedávno jsem četl článek, že v USA je zakázáno dávat do aut zrcátka, která zkreslují realizaci... inu Emérika! Jinak je ta fotka perfektně podzimní a připomíná mi cestyz práce před pár týdny po silnici č.43, která je v lesním úseku zvaná jako úsek smrti, ale není se co divit, ty barevné lesy a kopce kolem, to se člověk v za slunečného listopadu zasní
    3) Mates 81 - Co dodat? Hlavně ten nápad a realizace >:D Tentokrát nad modrým oválem přivřu oko.

4) woody - těsně pod... přišlo mi to až moc morbidní >:D ... a to v práci řežu do lidí... >:D

5) legacy - dobře vystižená atmosféra...

6) WL - znám i lepší bar než tenhle bar... kde máš kávovar?
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.11.12  21:49

matii : to si vymyslel přímo wl. Taky mě to hodně pobavilo. >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 26.11.12  21:45

>:D >:D >:D stále SUvBARU
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.11.12  21:38

« Fotosoutěž - Hlasování pokračuje

Velevážené publikum,

přistupte blíže a popatřete nevídané, shlédněte spektakulární výtvory našich hrdinů, kteří neváhali jít s koží na trh a takříkajíc se před Vámi vysvléknout do naha !!! Oceňte jejich snahu, jejich um, krev, pot i slzy a neváhejte hlasovat.

Zde tedy jsou :

"Jedinečný" Legacy - [odkaz]
    "Právaznalý" iudex - [odkaz]
    "Perla Hasičských sborů" Mates81 - [odkaz]
    "Coming to you from Texas" anti99 - [odkaz]
    "Všehoschopný" woody-alien - [odkaz]
    "Stále SUvBARU" white label - [odkaz]
    "Král rybář" eliot - [odkaz]

Veliký potlesk pro všechny. ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 26.11.12  21:25

« Re: Moje hodnocení

Aha, tak z Texasu, mně to bylo hned divné, že to vypadá jinak, než u nás :-) U nás je momentálně po velkém smogu, kdy jsem neviděl po západu slunce déle, než na 10m. Byly slyšet pouze hlasy, ale žáden člověk. Auta jezdily krokem, byly vidět pouze dvě malá světélka, dokud nepřijelo na dohled. Nějaký odvážlivec nehleděl na druhé a nasadil respirátor. První člověk v mém městě, kterého jsem potkal s respirátorem na tváři a to bez recese. :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 26.11.12  21:19

wl: Je to velké mínus focusu, pokud se nepletu, tak v ročníku od 2005 do 2012 nebylo možné průvlak na lyže objednat do výbavy. Takže pokaždé, když jedu někde na lyže, musím sklopit sedadlo ;-\ na střechu to má cenu dávat jen když jede člověk ve čtyřech nebo pěti...
  • « 00 Reagovat !

foto anti99

anti99 26.11.12  21:00

vdaka ,

je to z Texasu- dnes rano 20C a jasno, konretne foto je z Gadalupe river /alebo tak nejak/

este tu lietaju motyle
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto anti99

anti99 26.11.12  20:53

« Fotosoutěž - hlasování

1 - místo – white label
    2 - místo – woody-alien
    3 – místo – Legacy

1. s kombikom, flaskami a termoprikryvkou som isiel hladat krasu nebesku;
    originalny pristup je najlepsi pristup- hladanie krasy nebeskej ide aj cez alkohol a termoprikryvku + auto so zabudovanou navigaciou /tie cuckacie navigacie na okno, padnu pri hocijakom dotyku/ >:-[]
    2. ako pokracovanie 1. miesta s pribehom - vistizne a realisticky podane /lopata, koberec a svokra/zena/ aj s topankami + privretie kufrom este v garazi
    "vratil som sa domov v termoprikryvke s flaskou v ruke,krasu som nenasiel a zbadam v dome svokru" >:-[]
    3. a ked som zakopal svokru a rodinneho kombika >:-[] , nastal cas na nieco s cim je zabava /len skoda ze prave nemali kupatko/

• 00 Reagovat !

foto anti99

anti99 26.11.12  20:51

« Fotosoutěž - hlasování

1 - místo – white label
    2 - místo – woody-alien
    3 – místo – Legacy

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.11.12  20:48

Ron
    Musím se přiznat, že i mě v tomto kole velmi oslovilo ultraminimalistické pojetí fotky matiiho. :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.11.12  20:43

M81
    VW taky, mám ho třeba i v GTIčku.
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 26.11.12  20:36

wl: Mají, ale minimálně rozšířené, kdežto BMW nebou AUDI je má skoro každý :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 26.11.12  20:35

A to jsem ještě nehlasoval já - absolutní amatér. Jestli též, svým prostým pohledem a laickým ohodnocením zdejších foto, nepoškodím skutečné umělecké skvosty >:D . Netušil jsem, že natrefit na nevýslovnou krásu, nebude tak snadné.

1. místo - anti 99
    2. místo - white label
    3. místo - woody-alien

anti 99 - tohle jsem pořád vyhlížel - to jsem považoval za nevýslovnou krásu. Ale nenatrefil jsem. Je to opravdu hezké a splňuje podle mého i téma měsíce. Jen nevím, kde to bylo foceno, u nás jsou už skoro všechny stromy bez listí.

white label - Pak mně napadlo, vyfotit auto s něčím, co mám rád, třeba se šálkem kávy, co by se dalo v mém případě pokládat za krásu, bez které to prostě nejde. Ovšem mi to nevyšlo a tahle fotka je tomu v něčem podobná, jenom jiný sortiment a jiné množství.

woody-alien - Podobné jak u wl, sranda, akorát bylo použito "silnější kafe". :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 26.11.12  19:40

mates81: Mates, vůbec netuším, kde jsi přišel na to, že jsem nějaký zaujatý!
    1. Fordy jsem měl rád od malička, dokonce jsem někdy v páté třídě snil o tom, že budu náměstek (tehdy mi bylo jedno čeho, ale jeden známý náměstek měl Mondeo) a koupím si Mondeo. Samozřejmě jsem z toho naštěstí vyrostl a vím, že přinejmenším touha mít Mondeo mě přešla... >:-[] Inu, dětské naivní představy a dokonalých Fordech jsou pryč.

2. Samozřejmě, že v tomto kole umístím na první místo fotku matiiho, VŮŮŮBEC ne proto, že jezdí Peugeotem, ale protože fotka jeho auta (auto především) v tomto kole drtivě převyšuje veškeré ostatní fotky!

>:-[] >:-[] >:-[]

PS: I kdyby stálo Mondeo iudexe na zlatých cihličkách (i když tam by svým kýčovitým designem zapadlo), tak by to samozřejmě nijak jeho výsledek neovlivnilo! >:-[] >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…