Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Leg 26.11.12 23:36
« Re: Fotosoutěž - Hlasování pokračuje
A ešte niečo k prebiehajúcej plodnej diskusii:
woody: máš pravdu, tá SK značka je dosť tuzingová, jazdia tu s tým všeliaké Feldy a Škodovky
white label: a čože je to tam za mesto na tej navigácii? Predpokladám, že si si dal mimoriadne záležať a kvôli fotke si šiel na nejaké reprezentatívne miesto, trebárz do Francúzka do Cognacu ;-) A chcel by som ťa oficiálne pozvať na vytvorenie aliancie SUvBARU - LEGACY :-)
Matheas - to naštve, hlavne že sa ti nepostavil strom do cesty ;-\
Trikrát logo Fordu na jednej fotke sa dá vydržať, ale trikrát logo Renaultu, tomu hovorím silná káva -
Matheas Ropak 26.11.12 23:21
« Re: Probíhá hlasování fotosoutěže LISTOPAD
hele white už toho nech s tím pozdě ! už to není sranda spíš to zamrzí. Nemám práci jako Ty dělám dnes již 6den vkuse 12h a zítra jdu na poslední pak den volno a zase 5..... navíc jsme z woodym domluvení ............ :no: -
Leg 26.11.12 23:17
« Re: Moje hlasování
1. woody-alien
2. white label
3. anti99
anti99 - keď som si prvýkrát otvoril tvoju fotku, tak ma priam ohúrila a hovoril som si, že to je zatiaľ u mňa jasný víťaz. Nakoniec moje nadšenie najmä kvôli prepálenej oblohe a trochu nejednoznačnej kompozícii trochu opadlo, takže si tretí. Niečo podobné som chcel odfotiť aj ja, nakoniec som bol rád, že som našiel jeden strom so žltými listami :-)
woody - zaujímalo by ma, čo sa ti pri tej kúpe auta honí hlavou, keď ťa napadajú takéto myšlienky >:-[] :yes: za nápad jednoznačný víťaz + ako bonus ušetrených pár stotisíc za nové auto, ktoré už nie je potreba. Ozaj, v tom koberci máš nejakého figuranta? >:D
white label - tradičná whitelabelovka, za pomoci viac či menej (tentoraz evidentne viac) nákladných rekvizít vytvorená vtipná kompozícia k téme a kvalitne nafotené :yes: druhé miesto
eliot - zaujímavý nápad, toto by ma asi nikdy nenapadlo. -
white label 26.11.12 23:13
Máš prostě smůlu na lidi (podobně jako já posledně), kdyby byli všichni řidiči podobně zodpovědní jako třeba wooody a vozili sebou koberec a lopatu, jistě by pak neměli problém v podbné situaci zastavit a poskytnou nepohodlnému svědkovi poslední pomoc.... :-O 8-s >:-[] >:D
Das ist SS (Schwarz Sranda). :-! -
Fotosoutěž Moje auto.cz 26.11.12 23:03
Jinak dnes po důkladné prohlídce Chrochtála jsem zjistil , že mám lehkou prasklinku na olejové vaně a protrhlou manžetu na poloose :-(.
Kdyby ten blb aspon zastavil a podíval se , že je vše OK :-(
Nechápu tak bezohledné chování -
-
white label 26.11.12 22:39
Já tenhle "novotvar" poprvé použill už docela dávno, někdy v devadesátých letech. Jeden můj známý u nás svého času vedl bufet na zimním stadionu a měl tehdy červené Subaru Libero [odkaz]
a já si z něj vždycky dělal srandu, že si místo auta koupil jen vyřazenou kabinkovou lanovku na podvozku úzkorozchodky. >:-[]
Byla to starší ojetina, kterou parkoval venku na sídliští a jak známo červenému laku pobyt na slunci příliš nesvědčí, takže původně lesklý lak se pomalu ale jistě měnil v tabulový mat. Tak jsem mu místo chybějícího nápisu napsal křídou na dveře kufru "SUvBARU LIBERO", znělo to svobodně (viz italsky - Libero) a mělo to takový lehký podtext kubánské revoluce (viz profláklý longdrink "Cuba Libre"). On byl sice furt v bufetu (který měl v pronájmu), ale chlastalo se tam jako v baru (ne li víc), jeho nevyjímaje. Od té doby se to u nás částečně ujalo, takže mi to nepřipadá jako něco nového, navíc se to tak nabízí, že rozhodně nepředpokládám, že bych byl jediný koho to někdy napadlo/napadne. ;-) -
Ronault. 26.11.12 22:34
« Moje hlasování
1-iudex
2-anti99
3-mates88
1) Takhle potmě vypadá to Mondeo docela obstojně. Ještě pěkněji vypadá, když před ním stojí třeba bílá 2 metry vysoká zeď nebo za zavženými garážovými vraty >:-[] Ale jinak je to podařená fotka, ocením hlavně já, co fotil noční sérii v Třinci s Fanoušem jen svým obyč kompaktem a malým stativem... ta čistota je úžasná.... inu lepší technika. :yes:
2) Anti 99 - Jediný detail, který mi na fotce vadí, je to malinkaté zrcátko pro slepé úhly. Prvně jsem se divil, proč tam takový old fasion bazmek je, ale pak jsem si vzpomněl, že nedávno jsem četl článek, že v USA je zakázáno dávat do aut zrcátka, která zkreslují realizaci... inu Emérika! Jinak je ta fotka perfektně podzimní a připomíná mi cestyz práce před pár týdny po silnici č.43, která je v lesním úseku zvaná jako úsek smrti, ale není se co divit, ty barevné lesy a kopce kolem, to se člověk v za slunečného listopadu zasní
3) Mates 81 - Co dodat? Hlavně ten nápad a realizace >:D Tentokrát nad modrým oválem přivřu oko.
4) woody - těsně pod... přišlo mi to až moc morbidní >:D ... a to v práci řežu do lidí... >:D
5) legacy - dobře vystižená atmosféra...
6) WL - znám i lepší bar než tenhle bar... kde máš kávovar? -
woody-alien 26.11.12 21:38
« Fotosoutěž - Hlasování pokračuje
Velevážené publikum,
přistupte blíže a popatřete nevídané, shlédněte spektakulární výtvory našich hrdinů, kteří neváhali jít s koží na trh a takříkajíc se před Vámi vysvléknout do naha !!! Oceňte jejich snahu, jejich um, krev, pot i slzy a neváhejte hlasovat.
Zde tedy jsou :
"Jedinečný" Legacy - [odkaz]
"Právaznalý" iudex - [odkaz]
"Perla Hasičských sborů" Mates81 - [odkaz]
"Coming to you from Texas" anti99 - [odkaz]
"Všehoschopný" woody-alien - [odkaz]
"Stále SUvBARU" white label - [odkaz]
"Král rybář" eliot - [odkaz]
Veliký potlesk pro všechny. ;-) :yes: -
Bud 26.11.12 21:25
« Re: Moje hodnocení
Aha, tak z Texasu, mně to bylo hned divné, že to vypadá jinak, než u nás :-) U nás je momentálně po velkém smogu, kdy jsem neviděl po západu slunce déle, než na 10m. Byly slyšet pouze hlasy, ale žáden člověk. Auta jezdily krokem, byly vidět pouze dvě malá světélka, dokud nepřijelo na dohled. Nějaký odvážlivec nehleděl na druhé a nasadil respirátor. První člověk v mém městě, kterého jsem potkal s respirátorem na tváři a to bez recese. :-( -
Mates81 26.11.12 21:19
« Re: Moje hodnocení
wl: Je to velké mínus focusu, pokud se nepletu, tak v ročníku od 2005 do 2012 nebylo možné průvlak na lyže objednat do výbavy. Takže pokaždé, když jedu někde na lyže, musím sklopit sedadlo ;-\ na střechu to má cenu dávat jen když jede člověk ve čtyřech nebo pěti...

Matheas - holt na cestách je to prostě džungle a nejsi bohužel jediný... a bude hůře... hlavně, že jsi to přežil ve zdraví...
Ad. reakce na WL... proboha, uklidni se a nebuď jak malé dítě 8-s Já taky někdy reaguji na rýpnutí přemrštěně, ale vocamcaď pocamcaď :-| Jsi prostě chlapském kolektíívu, který si nic nedaruje... platí okřídlená věta: "sranda musí být, i kdyby fotra věšeli" ;-)
PS: Teoreticky by ses mu měl i omluvi za tu práci. Každá práce, pozice, je nějak vybudována... každý z nás někdy chodil do školy, budoval firmu nebo budoval pozici v práci atd. a nemyslím si, že zrovna WL se v práci fláká ;-)