woody-alien 27.11.12 13:31
« Re: Fotosoutěž - Hlasování pokračuje
Ještě se musím pochlubit. Dnes jsem si udělal radost a nekoupil si auto, jak by možná někdo předpokládal, nýbrž Český kalendář - sbírku "villonských" balad od známého rentiéra ;-) Michala Horáčka. Jen tak zběžně jsem cestou z knihkupectví k autu nahlédl dovnitř a téměř jsem byl knock-outován pouliční lampou po přečtení úvodních veršů balady Ti, kteří v jaro nevěří.
"Jsem Český fousek, starej pes
mám blechy, pána halamu
a víc jsem za svůj život snes
než prase v zemi islámu..." >:D :yes:
woody-alien 27.11.12 12:28
« Re: Fotosoutěž - Hlasování pokračuje
Legacy : Jakýho figuranta ? Přece ti tady nemůžu otevřeně napsat, že tam opravdu ležela moje žena. 8-s Ale ten koberec jsem si nechal... >:D
wl - lopata a koberec se vždycky hodí. A na lopatu jsem si nechal vyrýt "Dedicated to hungarian truck-drivers". Při šikovném úderu by se mu nápis měl obtisknout na čelo. :-| >:-[] -
woody-alien 27.11.12 12:12
« Re: Fotosoutěž - Hlasování pokračuje
iudex: Oni "nezabúdajú", jim prostě ti jejich "krasavci" nejedou....aspoň mně se to tak jeví, když se mi vzdalujou ve zpětným zrcátku. ;-) Až na čestné vyjímky samozřejmě, občas mě nějaká rozlícená "olympiáda" zašlape do země, ale já si v tu chvíli stejně alibisticky prozpěvuji : Kvaltovati toliko pro hovado dobré jest.... >:D Tím nemyslím wl, chápu že po koncertu Bruce Springsteena opouštěl Prahu nepřiměřenou rychlostí, to by ostatně udělal každý... >:-[] -
iudex 27.11.12 11:53
« Re: Fotosoutěž - Hlasování pokračuje
Ad Ronault: ja som vedel, že moja taktika na Rona zaberie! >:D Skrátka ak Forda nevidí, aj sa mu fotka páči. Škoda, že tu nie je viac takýchto odporcov Fordu >:-[] , to by som mal viac bodov. :-)
Inak ja s tým žijem tak, že keď parkujem medzi autami, blížim sa k autu zboku a to nevidím ten otrasný ksicht, ani prerastený zadok; s privretými očami rýchlo nasadnem a potom... si na okreske vychutnám väčšinu tých strelcov na koncernových autách, ktorí sa kochajú krásou svojho auta tak, že zabúdajú poriadne jazdiť. >:-[] >:D -
Bud 27.11.12 08:41
« Re: Fotosoutěž - Hlasování pokračuje
wl: nestraš. Už tak se u fordu promítly úspory a globalizace s moderními dynamickými tvary. Myslím, že by to možná mohlo i zabrat. Když se podívám na některé vozy koncernu, hlavně na jejich skoro stejné přední masky a funguje to, tak proč by to nešlo jinde.. >:D -
white label 26.11.12 23:58
« Re: Probíhá hlasování fotosoutěže LISTOPAD
Matheas
Můžu snad za to, kde jak a kdy pracuješ? Já přece nejsem tvůj zaměstnavatel..., a snad jsem ti toho zas tolik neřekl. ;-)
P.S. A pokud se ti stala nehoda tak jak ji popisuješ, tak mě se stalo něco dost podobného nedávno, sice to nebyl kamion, ale jen osobák, na druhou stranu jsem neměl u cesty pole, ale obrubník a za ním Pizzerii a hlavně v autě rodinu.
Měl jsem taky velké štěstí, že se přitom nikomu nic nestalo a odnesly doslova jen plechy a plasty. Jo a borec taky ujel, zřejmě nějaký místní alkoholik co jel jen z hospody domů a nestačila mu jeho půlka silnice. 8-s -
Ronault. 26.11.12 23:55
« Re: Fotosoutěž - Hlasování pokračuje
Legacy: Já osobně raději 3x logo Renaultu než 3x logo Fordu. Jsem totiž klasik, hlavně, co se preference pohlaví a metod sexuálních týče... a zatímco Renault tak nějak podprahově poukazuje na... tak znak fordu je oválný jak díra do... ehm >:-[] >:-[]
Matheas - holt na cestách je to prostě džungle a nejsi bohužel jediný... a bude hůře... hlavně, že jsi to přežil ve zdraví...
Ad. reakce na WL... proboha, uklidni se a nebuď jak malé dítě 8-s Já taky někdy reaguji na rýpnutí přemrštěně, ale vocamcaď pocamcaď :-| Jsi prostě chlapském kolektíívu, který si nic nedaruje... platí okřídlená věta: "sranda musí být, i kdyby fotra věšeli" ;-)
PS: Teoreticky by ses mu měl i omluvi za tu práci. Každá práce, pozice, je nějak vybudována... každý z nás někdy chodil do školy, budoval firmu nebo budoval pozici v práci atd. a nemyslím si, že zrovna WL se v práci fláká ;-) -
Leg 26.11.12 23:36
« Re: Fotosoutěž - Hlasování pokračuje
A ešte niečo k prebiehajúcej plodnej diskusii:
woody: máš pravdu, tá SK značka je dosť tuzingová, jazdia tu s tým všeliaké Feldy a Škodovky
white label: a čože je to tam za mesto na tej navigácii? Predpokladám, že si si dal mimoriadne záležať a kvôli fotke si šiel na nejaké reprezentatívne miesto, trebárz do Francúzka do Cognacu ;-) A chcel by som ťa oficiálne pozvať na vytvorenie aliancie SUvBARU - LEGACY :-)
Matheas - to naštve, hlavne že sa ti nepostavil strom do cesty ;-\
Trikrát logo Fordu na jednej fotke sa dá vydržať, ale trikrát logo Renaultu, tomu hovorím silná káva -
Matheas Ropak 26.11.12 23:21
« Re: Probíhá hlasování fotosoutěže LISTOPAD
hele white už toho nech s tím pozdě ! už to není sranda spíš to zamrzí. Nemám práci jako Ty dělám dnes již 6den vkuse 12h a zítra jdu na poslední pak den volno a zase 5..... navíc jsme z woodym domluvení ............ :no: -
Leg 26.11.12 23:17
« Re: Moje hlasování
1. woody-alien
2. white label
3. anti99
____________
Tradičná dilema sa týkala toho, či budem preferovať nápad (napr. white label, woody) alebo prevedenie (napr. iudex). Ako som sa nakoniec rozhodol je myslím jasné:
iudex - technicky tradične na úrovni, ale téma je "auto a krása nesmierna". Aj keď možno je pravda, že pre majiteľa Mondea je pastvou pre oči, ak ho v šere nevidí >:-[] >:-[] >:D
Mates - tradične ujetý (v dobrom) nápad :yes: + pekný odraz "krajinky" v čiernom laku
anti99 - keď som si prvýkrát otvoril tvoju fotku, tak ma priam ohúrila a hovoril som si, že to je zatiaľ u mňa jasný víťaz. Nakoniec moje nadšenie najmä kvôli prepálenej oblohe a trochu nejednoznačnej kompozícii trochu opadlo, takže si tretí. Niečo podobné som chcel odfotiť aj ja, nakoniec som bol rád, že som našiel jeden strom so žltými listami :-)
woody - zaujímalo by ma, čo sa ti pri tej kúpe auta honí hlavou, keď ťa napadajú takéto myšlienky >:-[] :yes: za nápad jednoznačný víťaz + ako bonus ušetrených pár stotisíc za nové auto, ktoré už nie je potreba. Ozaj, v tom koberci máš nejakého figuranta? >:D
white label - tradičná whitelabelovka, za pomoci viac či menej (tentoraz evidentne viac) nákladných rekvizít vytvorená vtipná kompozícia k téme a kvalitne nafotené :yes: druhé miesto
eliot - zaujímavý nápad, toto by ma asi nikdy nenapadlo. -
white label 26.11.12 23:13
« Re: Fotosoutěž - Hlasování pokračuje
Máš prostě smůlu na lidi (podobně jako já posledně), kdyby byli všichni řidiči podobně zodpovědní jako třeba wooody a vozili sebou koberec a lopatu, jistě by pak neměli problém v podbné situaci zastavit a poskytnou nepohodlnému svědkovi poslední pomoc.... :-O 8-s >:-[] >:D
Das ist SS (Schwarz Sranda). :-!

"Šéfe, a tady ten starý koberec můžeme taky vyhodit?"
"Ne ne, ten je památný, po nebožce, mojí bývalé ženě..." :-O >:D