Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.11.12  14:08

« Re: Fotosoutěž - Hlasování pokračuje

w-a
    "Šéfe, a tady ten starý koberec můžeme taky vyhodit?"
    "Ne ne, ten je památný, po nebožce, mojí bývalé ženě..." :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.11.12  13:31

Ještě se musím pochlubit. Dnes jsem si udělal radost a nekoupil si auto, jak by možná někdo předpokládal, nýbrž Český kalendář - sbírku "villonských" balad od známého rentiéra ;-) Michala Horáčka. Jen tak zběžně jsem cestou z knihkupectví k autu nahlédl dovnitř a téměř jsem byl knock-outován pouliční lampou po přečtení úvodních veršů balady Ti, kteří v jaro nevěří.

"Jsem Český fousek, starej pes
    mám blechy, pána halamu
    a víc jsem za svůj život snes
    než prase v zemi islámu..." >:D :yes:

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.11.12  12:28

Legacy : Jakýho figuranta ? Přece ti tady nemůžu otevřeně napsat, že tam opravdu ležela moje žena. 8-s Ale ten koberec jsem si nechal... >:D
    wl - lopata a koberec se vždycky hodí. A na lopatu jsem si nechal vyrýt "Dedicated to hungarian truck-drivers". Při šikovném úderu by se mu nápis měl obtisknout na čelo. :-| >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.11.12  12:12

iudex: Oni "nezabúdajú", jim prostě ti jejich "krasavci" nejedou....aspoň mně se to tak jeví, když se mi vzdalujou ve zpětným zrcátku. ;-) Až na čestné vyjímky samozřejmě, občas mě nějaká rozlícená "olympiáda" zašlape do země, ale já si v tu chvíli stejně alibisticky prozpěvuji : Kvaltovati toliko pro hovado dobré jest.... >:D Tím nemyslím wl, chápu že po koncertu Bruce Springsteena opouštěl Prahu nepřiměřenou rychlostí, to by ostatně udělal každý... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.11.12  11:53

Ad Ronault: ja som vedel, že moja taktika na Rona zaberie! >:D Skrátka ak Forda nevidí, aj sa mu fotka páči. Škoda, že tu nie je viac takýchto odporcov Fordu >:-[] , to by som mal viac bodov. :-)
    Inak ja s tým žijem tak, že keď parkujem medzi autami, blížim sa k autu zboku a to nevidím ten otrasný ksicht, ani prerastený zadok; s privretými očami rýchlo nasadnem a potom... si na okreske vychutnám väčšinu tých strelcov na koncernových autách, ktorí sa kochajú krásou svojho auta tak, že zabúdajú poriadne jazdiť. >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 27.11.12  10:34

Tak na této fotce jsou taky 3 znaky Renaultu, a nevypadá to úplně zle >:-[]
    [odkaz]

A horká novinka, Renault a Cadillac plánují společný vývoj, jelikož vystavovali na stejném stánku >:D >:D >:D
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 27.11.12  08:41

wl: nestraš. Už tak se u fordu promítly úspory a globalizace s moderními dynamickými tvary. Myslím, že by to možná mohlo i zabrat. Když se podívám na některé vozy koncernu, hlavně na jejich skoro stejné přední masky a funguje to, tak proč by to nešlo jinde.. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 27.11.12  00:55

Ako ten vtip (aj keď fakticky trošku nepresný)

Prečo má audi v znaku štyri kruhy? Lebo vymysleli pohon všetkých štyroch kolies. A prečo má Renault v znaku kosoštvorec? Lebo vymysleli ... ehm ... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.11.12  00:50

Legacy:
    Logo/znak Fordu i Renaultu mají společného jmenovatele v tom, že oba symbolizují aktuální "cíl" dlouhodobějšího "směřování" těchto automobilek... :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 27.11.12  00:33

Ronault: čo znázorňuje znak Fordu som fakt nevedel, ďakujem za objasnenie >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.11.12  23:58

« Re: Probíhá hlasování fotosoutěže LISTOPAD

Matheas
    Můžu snad za to, kde jak a kdy pracuješ? Já přece nejsem tvůj zaměstnavatel..., a snad jsem ti toho zas tolik neřekl. ;-)

P.S. A pokud se ti stala nehoda tak jak ji popisuješ, tak mě se stalo něco dost podobného nedávno, sice to nebyl kamion, ale jen osobák, na druhou stranu jsem neměl u cesty pole, ale obrubník a za ním Pizzerii a hlavně v autě rodinu.
    Měl jsem taky velké štěstí, že se přitom nikomu nic nestalo a odnesly doslova jen plechy a plasty. Jo a borec taky ujel, zřejmě nějaký místní alkoholik co jel jen z hospody domů a nestačila mu jeho půlka silnice. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.11.12  23:56

Double
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 26.11.12  23:55

Legacy: Já osobně raději 3x logo Renaultu než 3x logo Fordu. Jsem totiž klasik, hlavně, co se preference pohlaví a metod sexuálních týče... a zatímco Renault tak nějak podprahově poukazuje na... tak znak fordu je oválný jak díra do... ehm >:-[] >:-[]

Matheas - holt na cestách je to prostě džungle a nejsi bohužel jediný... a bude hůře... hlavně, že jsi to přežil ve zdraví...

Ad. reakce na WL... proboha, uklidni se a nebuď jak malé dítě 8-s Já taky někdy reaguji na rýpnutí přemrštěně, ale vocamcaď pocamcaď :-| Jsi prostě chlapském kolektíívu, který si nic nedaruje... platí okřídlená věta: "sranda musí být, i kdyby fotra věšeli" ;-)
    PS: Teoreticky by ses mu měl i omluvi za tu práci. Každá práce, pozice, je nějak vybudována... každý z nás někdy chodil do školy, budoval firmu nebo budoval pozici v práci atd. a nemyslím si, že zrovna WL se v práci fláká ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 26.11.12  23:36

A ešte niečo k prebiehajúcej plodnej diskusii:
    woody: máš pravdu, tá SK značka je dosť tuzingová, jazdia tu s tým všeliaké Feldy a Škodovky
    white label: a čože je to tam za mesto na tej navigácii? Predpokladám, že si si dal mimoriadne záležať a kvôli fotke si šiel na nejaké reprezentatívne miesto, trebárz do Francúzka do Cognacu ;-) A chcel by som ťa oficiálne pozvať na vytvorenie aliancie SUvBARU - LEGACY :-)
    Matheas - to naštve, hlavne že sa ti nepostavil strom do cesty ;-\
    Trikrát logo Fordu na jednej fotke sa dá vydržať, ale trikrát logo Renaultu, tomu hovorím silná káva
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 26.11.12  23:24

1. woody-alien : prostě jako v sedmý rotě při jízdě vyprošťovákem
    2. iudex - jak vesmírná loď, velmi povedené
    3. legacy - krása v podobě podzimu a vrtule
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 26.11.12  23:24

tady se nazavděčím nikdy , že
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 26.11.12  23:21

hele white už toho nech s tím pozdě ! už to není sranda spíš to zamrzí. Nemám práci jako Ty dělám dnes již 6den vkuse 12h a zítra jdu na poslední pak den volno a zase 5..... navíc jsme z woodym domluvení ............ :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 26.11.12  23:17

« Re: Moje hlasování

1. woody-alien
    2. white label
    3. anti99

Tradičná dilema sa týkala toho, či budem preferovať nápad (napr. white label, woody) alebo prevedenie (napr. iudex). Ako som sa nakoniec rozhodol je myslím jasné:
    iudex - technicky tradične na úrovni, ale téma je "auto a krása nesmierna". Aj keď možno je pravda, že pre majiteľa Mondea je pastvou pre oči, ak ho v šere nevidí >:-[] >:-[] >:D
    Mates - tradične ujetý (v dobrom) nápad :yes: + pekný odraz "krajinky" v čiernom laku
    anti99 - keď som si prvýkrát otvoril tvoju fotku, tak ma priam ohúrila a hovoril som si, že to je zatiaľ u mňa jasný víťaz. Nakoniec moje nadšenie najmä kvôli prepálenej oblohe a trochu nejednoznačnej kompozícii trochu opadlo, takže si tretí. Niečo podobné som chcel odfotiť aj ja, nakoniec som bol rád, že som našiel jeden strom so žltými listami :-)
    woody - zaujímalo by ma, čo sa ti pri tej kúpe auta honí hlavou, keď ťa napadajú takéto myšlienky >:-[] :yes: za nápad jednoznačný víťaz + ako bonus ušetrených pár stotisíc za nové auto, ktoré už nie je potreba. Ozaj, v tom koberci máš nejakého figuranta? >:D
    white label - tradičná whitelabelovka, za pomoci viac či menej (tentoraz evidentne viac) nákladných rekvizít vytvorená vtipná kompozícia k téme a kvalitne nafotené :yes: druhé miesto
    eliot - zaujímavý nápad, toto by ma asi nikdy nenapadlo.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.11.12  23:13

Máš prostě smůlu na lidi (podobně jako já posledně), kdyby byli všichni řidiči podobně zodpovědní jako třeba wooody a vozili sebou koberec a lopatu, jistě by pak neměli problém v podbné situaci zastavit a poskytnou nepohodlnému svědkovi poslední pomoc.... :-O 8-s >:-[] >:D
    Das ist SS (Schwarz Sranda). :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.11.12  23:08

Jdeš zase pozdě "bouráku" a jeden vychlámaný smajlík to nespraví. >:D ;-)
    P.S. Kde máš tu fotku, cos nestihl přihlásit, dej ji apsoň mimo soutěž. :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…