Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 19.08.22 11:17
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: TEST DO VAŠÍ YARIS DISKUZE...
Modrá ? :-O Ale proč ne... Ani nevím co je za barvy u M340i po fejsu... Kouknu... Edit: AHA! Tam moc barev není :-(
Tady doplněné fotky z předminulého Hradce a první fotky z posledního Hradce před týdnem. Některé jsou hooodně povedené !! :-)
[odkaz] - a následné fotky -
iudex 19.08.22 08:42
« Re: Re: Re: TEST DO VAŠÍ YARIS DISKUZE...
Tom: ako mi vysvetlil Mig35, som chudák, čo rieši peniaze, takže nebudem kupovať nič, uskromním sa so starým šesťvalcovým bavorákom. >:-[] Ten je najlepšie zabehnutý (za 4 roky 48t km), nič mi tam nechýba, takže tentokrát obvyklý interval 4 roky predĺžim. Pred nástupom Euro7 o 2 roky (a teda koncom čistých spaľovákov) kúpim ešte posledný poriadny benzín, či už vydá na M340i, alebo len na i30N.
Alebo sa na poriadne autá vykašlem a kúpim hybridný Yaris. >:D -
Thomasino 18.08.22 15:17
« Re: Re: TEST DO VAŠÍ YARIS DISKUZE...
IUDEX - a co budeš ty objednávat? ;-) Kam směřují tvé myšlenky? Výměna 340i za M340i ?? Dnes jsem koukal kvůli známému, kterému někdo nabral zezadu jeho předchozí M3 a má to na totálku (ikdyž to moc nevypadalo), na skladovky nových M3 (přišlo mejlem od BMW) a ve verzi Comp. xDrive to stojí 3,2 míče !! Asi moc vybavené. Jsou v ČR 4 kousky. :-( Takže asi je tohle moje poslední eMko >:D
Já tady mohu tak maximálně psát o tom, jak jsem byl v sobotu zase driftit na Polygonu v Hradci. Což mě dost baví, takhle jednou za 1,5 - 2 měsíce a už mám pocit že mi to i celkem jde.. Ale už jsem rozhodnutý, že tam přes zimu koupím lepší sedačku řidiče, abych tam tak nelítal a daly se tam dát 4-bodové pásy. A nebo o tom, jak jsme objednali auto "na okruh", ale ten městský okruh, malého Yarise 1,5i atmosféru >:-[] >:-[] Bohužel s převodovkou CVT, která to trochu utlumí :-O -
iudex 17.08.22 08:21
« Re: Re: Re: And the winner is....
Woody: blahoželám, bude to určite dobrá voľba. Motorkám prd rozumiem, ale ako si nadefinoval svoje požiadavky, tak aj z môjho pohľadu ich CB650R spĺňa najlepšie. Dostatočne malá a obratná do mesta, nie je to tisícka, aby si sa ako začínajúci jazdec musel báť, ale už je dostatočne silná, aby pobavila aj na okreskách. A cenovo to tuším vychádza najlepšie (okrem Suzuki SV, ale tá pôsobí tak lowcostovo).
A hoci pri autách rád riešim farbu, pri motorkách je to úplne nepodstatné, tam ide iba o lakovanie nádrže, teda malej časti celku. -
woody-alien 16.08.22 20:16
« Re: Re: And the winner is....
wl: Jj, ta co je na fotce. Sword Silver Metallic. Jiná možnost nebyla, ale naštěstí to není ta Matte Jeans Blue ani dnes naživo viděná Matte Gunpowder Black, ta na mě taky velkej dojem neudělala. A co bude za barvy na modelovém roce 2023 nevědí ani prodejci...takže bych v zásadě objednával moto asi tímto stylem.
1. Nevím kdy přijde
2. Nevím za kolik bude
3. Nevím co bude mít za barvu
>:-[] -
woody-alien 16.08.22 18:02
« And the winner is....
No a já Vám mohu s potěšením oznámit, že jsem dokončil výběr povozu pro radost. Dnes jsem ještě naposledy napřímo srovnal finálové kandidáty a rozhodl se. Vítěz mě přesvědčil hlavně tím, že mi prostě a jednoduše sednul jako příslovečná pr.del na hrnec. Navíc situace mezi motorkami je snad ještě horší než u aut a mně se podařilo najít kus, kde neskládáš zálohu s neznámým termínem dodání a neurčitou cenou. A jako třešnička na dortu - předběžný termín dodání je 24.12.2022. Sláva Ježíškovi. >:-[]
[odkaz] -
Thomasino 16.08.22 11:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Yarísek vo Fínsku
Když moje "soudružka" bude jezdit jen výjimečně ráno o víkendu mimo provoz, zatím moc řídit neumí, proto i ten příplatek na hybrid nedává smysl a spíše jsem koukal na FUN factor z mého pohledu. A taky doufám, že ji to bude časem bavit a to ji chytne spíše s tím benzínem než hybridem. Ale výhledově za pár let bych si dokázal představit, až se otrká a nebude jí tak vadit větší auto, že Tiguana R a Yarise 1,5i vyměníme jen za jedno auto, o kousek menší než Tiguan, ale ne o moc, hlavně musí být ale dostatečně rychlé. Něco jako Toyka Corolla Cross, ale museli by taky udělat nějakou verzi GR Sport co bude mít více jak nynějších 200 koní. To pro mě není úplně dostatečné >:-[] [odkaz]
...a pak třeba zbydou chechtáče na Poršku Cayman GTS nebo GT4 ;-)

Alebo potom tajpár: [odkaz]
Inak pekné fotky, vidieť, že si zadokolku užívaš. Tiež by som si také niečo skúsil, keby to bolo niekde nablízku.