woody-alien 28.11.12 17:32
« Re: Fotosoutěž - Hlasování pokračuje
Aha, takže "profík"....no, má to styl. ;-) A kdyby pán své jednání povýšil na živnost, mohl bicykl i vozík dát do majetku a opravy a hlavně čištění odpisovat ze základu daně. A to ani nemluvím (v případě většího obratu) o DPH... >:-[] -
iudex 28.11.12 17:09
« Re: Fotosoutěž - Hlasování pokračuje
Nie, ja som sa ako spolujazdec celý čas modlil, aby to Rendlík s ropákom pod kapotou zvládol a nemusel nás nejaký miestny Áda ťahať až do cieľa. >:D A prekvapivo sme došli, čo je proti všetkým teóriám pravdepodobnosti. Na druhej strane ja ako šofér Fordov som na túto adrenalínovú neistotu zvyknutý. Lebo ako píše Terry Pratchett vo svojej sérii o Zemeploche "veci, pri ktorých je šanca jedna k miliónu, obvykle vyjdú v 9 z 10 prípadov". ;-) -
iudex 28.11.12 16:46
« Re: Fotosoutěž - Hlasování pokračuje
Pridám dnešnú skúsenosť: viezol som sa s človekom pôvodne vlastniacim BMW 330d, ktorý prešiel na Lagunu 1,9 dCI. >:-[] A keďže platí, že človek ide vždy do lepšieho auta, je to jasný dôkaz, čo si majitelia baworákov o nich myslia. Legacym nadšrtnutý prechod na predný pohon to iste len potvrdzuje. >:D -
Leg 28.11.12 16:35
« Re: Fotosoutěž - Hlasování pokračuje
white label: mne sa to celkom páči, aj keď pôvodná i3 s piatimi dverami ala B-max mi dávala väčší zmysel. Pár detailov mi tam síce moc nesedí, hlavne teda tie cyklistické pneu 155/60 R20 [odkaz] . Čo ma z malých BMW ale v poslednej dobe oslovilo je budúca 1GT [odkaz] , ak by sa sériová verzia z väčšej časti podobala na štúdiu (a podľa mňa bude takmer rovnaká, okrem tradičných konceptových výstrelkov), tak si ju viem predstaviť ako druhé auto do rodiny. Len ako správny BMW-pretekár budem musieť prekusnúť absenciu pre MPV tak zásadného zadného pohonu :-) -
woody-alien 28.11.12 15:34
wl: >:D
Srandičky, srandičky - ale já jsem včera propásl unikátní, doslova "kladivo na Ronaulta" fotku, protože jsem neměl foťák u sebe. Černočerný Espace měl na podvalníku za sebou naprosto vizuálně shodnej kus. Komentář k takové fotce je nasnadě.
Každej správnej Renaultista ví, že náhradní vůz si má brát všude s sebou. >:-[]