Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
eliot 28.11.12 20:54
« Re: Fotosoutěž - Hlasování stále běží
už jsem tu ...takže moje hlasování zde :
1.woody-alien
2.anti99
3.iudex
woody-alien: nejvíc mě pobavila právě tvoje fotka ,aneb jak se zbavit svědků,kteří nemusí Ford >:-[]
anti99: podle mě jsi jako jediný nejlépe vystihl téma toto měsíce
iudex: dobrý nápad,pěkný kontrast -
woody-alien 28.11.12 19:31
« Fotosoutěž - Hlasování stále běží
Ještě cca 2 a půl hodiny máte svým postojem možnost otočit kolem dějin, tzn. rozhodnout o vítězi listopadového kola Fotosoutěže. Jestli jste se vykašlali na volby, neudělejte stejnou chybu dvakrát. Tak s chutí do toho ! ;-) :yes:
Sakra, dejte mi megafon, já to tady trochu rozhejbám.... >:D -
woody-alien 28.11.12 17:32
« Re: Fotosoutěž - Hlasování pokračuje
Aha, takže "profík"....no, má to styl. ;-) A kdyby pán své jednání povýšil na živnost, mohl bicykl i vozík dát do majetku a opravy a hlavně čištění odpisovat ze základu daně. A to ani nemluvím (v případě většího obratu) o DPH... >:-[] -
iudex 28.11.12 17:09
« Re: Fotosoutěž - Hlasování pokračuje
Nie, ja som sa ako spolujazdec celý čas modlil, aby to Rendlík s ropákom pod kapotou zvládol a nemusel nás nejaký miestny Áda ťahať až do cieľa. >:D A prekvapivo sme došli, čo je proti všetkým teóriám pravdepodobnosti. Na druhej strane ja ako šofér Fordov som na túto adrenalínovú neistotu zvyknutý. Lebo ako píše Terry Pratchett vo svojej sérii o Zemeploche "veci, pri ktorých je šanca jedna k miliónu, obvykle vyjdú v 9 z 10 prípadov". ;-)

Takže:
1. anti99
2. white label
3. iudex