Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 28.11.12 21:26
« Re: Fotosoutěž - Hlasování stále běží
DMcK
Pokud chceš vidět moji fotku, musíš nejprve potvrdit, že už ti bylo 18 let! :-O :*) >:-[]
Za to woody má přístup k fotce zcela neomezený. 8-s >:D
Tak sorry, Matheas se mi asi "pomstil" >:-[] a v posledním souhrnu hlasování vážně nefunguje.
white label - [odkaz] -
Dylan McKay 28.11.12 21:14
Zadání tématu musí být promyšlené, aby svádělo k tvůrčím schopnostem. Ne jako iudex, který změnil barvu fotky se kterou soutěžil už 8x, ne jako woody který pod záminkou hry na focení voddělal dědečka. Labele, tvoje fotka je tak špatná, že se mi ani nezobrazila, možná proto ji dám jako druhou.
Takže:
1. anti99
2. white label
3. iudex -
eliot 28.11.12 20:54
už jsem tu ...takže moje hlasování zde :
1.woody-alien
2.anti99
3.iudex
woody-alien: nejvíc mě pobavila právě tvoje fotka ,aneb jak se zbavit svědků,kteří nemusí Ford >:-[]
anti99: podle mě jsi jako jediný nejlépe vystihl téma toto měsíce
iudex: dobrý nápad,pěkný kontrast -
woody-alien 28.11.12 19:31
« Fotosoutěž - Hlasování stále běží
Ještě cca 2 a půl hodiny máte svým postojem možnost otočit kolem dějin, tzn. rozhodnout o vítězi listopadového kola Fotosoutěže. Jestli jste se vykašlali na volby, neudělejte stejnou chybu dvakrát. Tak s chutí do toho ! ;-) :yes:
Sakra, dejte mi megafon, já to tady trochu rozhejbám.... >:D -
woody-alien 28.11.12 17:32
« Re: Fotosoutěž - Hlasování pokračuje
Aha, takže "profík"....no, má to styl. ;-) A kdyby pán své jednání povýšil na živnost, mohl bicykl i vozík dát do majetku a opravy a hlavně čištění odpisovat ze základu daně. A to ani nemluvím (v případě většího obratu) o DPH... >:-[] -
iudex 28.11.12 17:09
« Re: Fotosoutěž - Hlasování pokračuje
Nie, ja som sa ako spolujazdec celý čas modlil, aby to Rendlík s ropákom pod kapotou zvládol a nemusel nás nejaký miestny Áda ťahať až do cieľa. >:D A prekvapivo sme došli, čo je proti všetkým teóriám pravdepodobnosti. Na druhej strane ja ako šofér Fordov som na túto adrenalínovú neistotu zvyknutý. Lebo ako píše Terry Pratchett vo svojej sérii o Zemeploche "veci, pri ktorých je šanca jedna k miliónu, obvykle vyjdú v 9 z 10 prípadov". ;-)