Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Mates81 28.11.12 22:37
« Re: Fotosoutěž - ukončení hlasování
Co kdyby se zkusilo, příští kolo hlasovat naopak, nejhorší fotce dát nejvíc bodů >:-[] já chci na bednu >:D >:-[] >:D
Jinak velká gratulace w-a, první měsíc správcem a hned výhra >:-[] a dalším bedňákům také gratulace...
Jinak řídím se zdejšíma radama, a zakládám eshop
www.nove-skrabky-pro-skodovku.cz />
První úlovek >:-[] >:D >:-[]
[odkaz]
PS: Samozřejmě nebyla škrabka ukradena :yes: -
white label 28.11.12 22:29
Kuwa hoši, já to tušil, že to zase vyhraje někdo z vedení, tady ta mafie už se musí rozbít jednou provždy, ale počkejte, já na vás zavolám kouzelníka Šita o pana doktora Janečka a to budete koukat, to se budou dít věci.... 8-s :no:
Zaplatil jsem zlato,
přitom dostal bronz,
tak za tepla za to,
prostě jsem je bonz. >:D ;-) -
woody-alien 28.11.12 22:20
Matheas zatím není přítomen, tak snad nebude vadit, když zveřejním výsledky. Zatím tedy neoficiálně. Ale počítal jsem to pečlivě....tím na nikoho nenarážím. >:D
1. woody-alien 21 bodů
2. anti99 18 bodů
3. white label 16 bodů
----------------------------------
4. Legacy 10 bodů
5. iudex 8 bodů
6. eliot 4 body
7. Mates81 1 bod a spousta uznání za humor ;-) -
white label 28.11.12 21:26
« Re: Fotosoutěž - Hlasování stále běží
DMcK
Pokud chceš vidět moji fotku, musíš nejprve potvrdit, že už ti bylo 18 let! :-O :*) >:-[]
Za to woody má přístup k fotce zcela neomezený. 8-s >:D
Tak sorry, Matheas se mi asi "pomstil" >:-[] a v posledním souhrnu hlasování vážně nefunguje.
white label - [odkaz] -
Dylan McKay 28.11.12 21:14
Zadání tématu musí být promyšlené, aby svádělo k tvůrčím schopnostem. Ne jako iudex, který změnil barvu fotky se kterou soutěžil už 8x, ne jako woody který pod záminkou hry na focení voddělal dědečka. Labele, tvoje fotka je tak špatná, že se mi ani nezobrazila, možná proto ji dám jako druhou.
Takže:
1. anti99
2. white label
3. iudex -
eliot 28.11.12 20:54
už jsem tu ...takže moje hlasování zde :
1.woody-alien
2.anti99
3.iudex
woody-alien: nejvíc mě pobavila právě tvoje fotka ,aneb jak se zbavit svědků,kteří nemusí Ford >:-[]
anti99: podle mě jsi jako jediný nejlépe vystihl téma toto měsíce
iudex: dobrý nápad,pěkný kontrast -
woody-alien 28.11.12 19:31
« Fotosoutěž - Hlasování stále běží
Ještě cca 2 a půl hodiny máte svým postojem možnost otočit kolem dějin, tzn. rozhodnout o vítězi listopadového kola Fotosoutěže. Jestli jste se vykašlali na volby, neudělejte stejnou chybu dvakrát. Tak s chutí do toho ! ;-) :yes:
Sakra, dejte mi megafon, já to tady trochu rozhejbám.... >:D

Ta je moje, je z mého nového vozu "Na berňák a z5". >:-[]
V základní výbavě nebylo nic kromě té škrabky a i tu mi ňáký Forďák hned ráno ukradl i s víčkem nádrže. 8-s >:D