Bud 28.11.12 23:33
« Re: Fotosoutěž - ukončení hlasování
Mates 81: Tak ráno bych si klidně toho pribináčka dal-abych byl správný chlap. Ale co když to pak věčer zaměním za medicínu,která slibuje, že " neobsahuje žádných škodlivých součástek a pro obsah znamenitých bylin a příjemnou chuť koná při přiměřeném užívání dobré služby"? Jako třeba teď. Nepokazím to? :-O -
white label 28.11.12 23:05
w-a
Ty hamoune..., takže nebýt toho zpropadeného koberce, mohli jsme mít vítěze i správce dva... Tvé vítězství je tak tentokrát potřísněno krví hned dvakrát. :-O :-|
Kdybys jel někdy náhodou kolem, tak ten koberec s lopatou nechej určitěi doma... 8-s -
Bud 28.11.12 22:58
Gratuluji výhercům. :yes:
Nedávno w-a ze srandy napsal (v reakci na Thomasina), že změní emailovou adresu. Určitě víme, jak to bylo. Tehdy jsem si jako vždy s ohledem na takové srandičky pomyslel: Jó, kdyby to opravdu tak lehce fungovalo :-) Co si mám pomyslet teď? :-O >:D -
white label 28.11.12 22:45
w-a
No, to vidím, vlastně ještě můžu být rád, že Matheas není tentokrát druhý..., bando jedna mafiánská, "domluvená"..., on se vlastně Matheas dokonce i prokec, jak psal, že jste spolu na všem (předem) domluveni. :-O >:-[]