Bud 29.11.12 00:33
« Re: Fotosoutěž - ukončení hlasování
No jo, dostal jsi mně. Já jenom, že sny jsou někdy prevít a dokážou pěkně potrápit. Jako onehdy. Tak jsem si pročítal o Mazdě CX 5, že má super výšku, dobře by se mi nastupovalo a tak. V noci se mi pak zdálo, že si vybírám auto se super vysokým posazem a musel jsem dát za výměnu svého Focuse. Tak jsem to provedl a když jsem pak přijel domů k rodině, seděl jsem v multikáře a smutně se díval, co jsem to provedl, jak teď budu jezdit s rodinkou na výlety a vzbudil jsem se a nemohl už usnout :-( >:D ..... -
white label 29.11.12 00:28
woody
To si trochu popletl, já mám zaregistrovanou značku "RudBill" mnohem déle, než průhledná Rakouská kopie od Rauchu: "RedBull". Dodávám exkluzivně např. do oblasti Spojených Arabských Emirátů, protože tady by to stejně nikdo nezaplatil. ;-)
P.S. A co ta 1. cena, pro co ses teda rozhodl? -
woody-alien 29.11.12 00:20
« Re: Fotosoutěž - ukončení hlasování
wl : To je od tebe milé... ;-) Tak ti na oplátku ještě prozradím žhavou novinku z akciových trhů. Doslechl jsem se, že pan Mateschitz prodává většinový balík akcií své známé firmy Red Bull jistému ogarovi z Valašska. Firma změní název jen mírně na Ruda Bill a koneckonců i upravit logo bude dílem okamžiku. Jen v podtitulu nebude Energy Drink, nýbrž Energy Think. ;-) >:D -
white label 29.11.12 00:06
« Re: Fotosoutěž - ukončení hlasování
I vzhledem k podobě mé soutěžní fotky, jsem se dodatečně rozhodl sponzorovat tohle kolo s tématem "Moje auto a krása nesmírná". Proto teď výherci tohoto kola nabízím výběr jedné ze dvou cen s příznačným názvem. V prvním případě se jedná o knihu - sbírku Ruských lidových pohádek a ve druhém případě o CDéčko skupiny "vypsaná fixa", takže woody vybírej a nepřeber:
;-) -
woody-alien 29.11.12 00:04
« Fotosoutěž - Vyhlášení výsledků
Matheas se stále neobjevuje, tak já to tedy ještě jednou vytroubím do světa.
1. woody-alien 21 bodů
2. anti99 18 bodů