Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 29.11.12  00:44

« Re: Fotosoutěž - ukončení hlasování

Jo a Rusko, to je strana "čuděvstv".
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 29.11.12  00:41

Jo manželka mí říkala, že už mi z těch aut hrabe, že si mám dát pauzu 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.11.12  00:36

Bud : >:D :yes: Kam se hrabou Divoké sny Maxipsa Fíka.... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.11.12  00:34

Kostěj Nesmrtelný byl můj dětský idol, takže volba je jasná. Navíc v Rusku lítaj čarodějnice komfortně v hmoždíři a ne jak "trapky" na koštěti. :-! :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 29.11.12  00:33

No jo, dostal jsi mně. Já jenom, že sny jsou někdy prevít a dokážou pěkně potrápit. Jako onehdy. Tak jsem si pročítal o Mazdě CX 5, že má super výšku, dobře by se mi nastupovalo a tak. V noci se mi pak zdálo, že si vybírám auto se super vysokým posazem a musel jsem dát za výměnu svého Focuse. Tak jsem to provedl a když jsem pak přijel domů k rodině, seděl jsem v multikáře a smutně se díval, co jsem to provedl, jak teď budu jezdit s rodinkou na výlety a vzbudil jsem se a nemohl už usnout :-( >:D .....
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.11.12  00:28

woody
    To si trochu popletl, já mám zaregistrovanou značku "RudBill" mnohem déle, než průhledná Rakouská kopie od Rauchu: "RedBull". Dodávám exkluzivně např. do oblasti Spojených Arabských Emirátů, protože tady by to stejně nikdo nezaplatil. ;-)
    P.S. A co ta 1. cena, pro co ses teda rozhodl?
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 29.11.12  00:26

Ale bodlo, jen zasyčelo ;-) Je pravda, že jsem tu zavřený v obýváku, abych rodinku nebudil a je tu už dost teplo. Ten Matesův nick přišel naprosto vhod. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.11.12  00:25

Bud: Jsem napsal - jdu spát. Ale už jsem nenapsal kdy... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.11.12  00:24

wl: já si žádný pivo nedal a přesto se mi tady mění tvůj příspěvek přímo před očima. Kouzlo ? :-| >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 29.11.12  00:23

Ranní ptáče, dál doskáče..A w-a chce zřejmě doskákat daleko ;-) ...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.11.12  00:20

Bud
    No jo, taková podPrahová reklama je sviňa, takže bacha na ně, na podPražáky... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.11.12  00:20

wl : To je od tebe milé... ;-) Tak ti na oplátku ještě prozradím žhavou novinku z akciových trhů. Doslechl jsem se, že pan Mateschitz prodává většinový balík akcií své známé firmy Red Bull jistému ogarovi z Valašska. Firma změní název jen mírně na Ruda Bill a koneckonců i upravit logo bude dílem okamžiku. Jen v podtitulu nebude Energy Drink, nýbrž Energy Think. ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 29.11.12  00:16

wl: mně se to stává třeba u reklamy, když vidím, jak teče ta čistá voda a pak žloutne a nakonec je z toho nádherný třeba krušovický nápoj. Oni tak asi dbají na náš pitný režim ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 29.11.12  00:12

« Re: Fotosoutěž - Vyhlášení výsledků

Tak ti přejem pěkné sny, ale ne o koberci ;-) ..
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.11.12  00:10

Bud
    "Žízeň na pivo".Tomu říkám správný pivařský alibismus, žádná přízemní chuť na pivo, rovnou (pudová) žízeň, se kterou nikdo/nic (kromě piva) nehne. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.11.12  00:07

« Re: Fotosoutěž - Vyhlášení výsledků

Tak pánové, jdu spát. Díky za Vaše hlasy a kdybyste měli problémy se sousedem, učitelkou nebo třeba úřednicí, dejte vědět. Naložím koberec, lopatu a vyrážím. Pokud ovšem nastartuju Forda. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.11.12  00:06

I vzhledem k podobě mé soutěžní fotky, jsem se dodatečně rozhodl sponzorovat tohle kolo s tématem "Moje auto a krása nesmírná". Proto teď výherci tohoto kola nabízím výběr jedné ze dvou cen s příznačným názvem. V prvním případě se jedná o knihu - sbírku Ruských lidových pohádek a ve druhém případě o CDéčko skupiny "vypsaná fixa", takže woody vybírej a nepřeber:
    [odkaz]
    [odkaz]
    ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 29.11.12  00:04

w-a: Že sis toho všiml zrovna teď ? Já si toho právě všiml zrovna teď a dostal jsem žízeň na pivo >:D Tak jsem zašel na balkón a vytáhl Birella- pro jistotu- abych splnil to přiměřeně ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.11.12  00:04

« Fotosoutěž - Vyhlášení výsledků

Matheas se stále neobjevuje, tak já to tedy ještě jednou vytroubím do světa.

1. woody-alien 21 bodů
    2. anti99 18 bodů
    3. white label 16 bodů
    ----------------------------------
    4. Legacy 10 bodů
    5. iudex 8 bodů
    6. eliot 4 body
    7. Mates81 1 bod
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.11.12  23:58

Bud: U Matese najdeš vždycky zastání. Ten "propašoval" pivo i do Doby ledové (viz. avatar)... ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…