Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 30.11.12 12:35
« Re: Re: *********congratulations*********
Legacy: Nemistifikuj! Právě jsem přemýšlel, kdy má Laguna byla doslova nepojízdná a nevzpomněl jsem si, protože to se za těch 50t km spolu nestalu, jen mi Laguna několik dní do pokropení svěcenou vodou a odehnání zlých woodyho duchů z nepochopitelných důvodů nechtěla jen na LPG a musel jsem ji živit drahým benzínem. ;-) -
woody-alien 30.11.12 11:02
Legacy, wl, iudex : >:D :yes:
Je pravda, že mě trochu mrzelo, když moje záškodnická činnost vůči Ronaultově Laguně prošla bez povšimnutí, vzhledem k tomu, že nepojízdnost jeho Laguny je spíš pravidlo než vyjímka. >:-[] -
iudex 30.11.12 10:55
Legacy: ale to je úplne logické: woody je zo západných Čiech, najskôr tá kliatba došla na Moravu k whitovi a až potom k Tebe na Slovensko. ;-) Čo ma mierne znervózňuje, keďže ja som ešte kúsok východnejšie od Teba, som prvý na rane. >:-[] 8-s -
Leg 30.11.12 10:02
Aha, mne sa to stalo tuším na druhý alebo tretí deň, ale evidentne skaza prichádza aj s časovým odstupom. Ktovie čo nás ešte čaká, radšej už súťažiť nebudem. Majte sa tu pekne, bola to sranda a woodoo-ovi v predstihu gratulujem k nasledujúcim víťazstvám, snáď mu to za to stojí :'-( >:D >:-[] -
white label 29.11.12 23:46
Legacy
A to jsi vynechal mou nehodu. Woody mi zaklel moje "skla" a při té nehodě to (mimo jiné) odneslo právě sklo/zrcadlo levého zpětného zrcátka, takže začínám mít vážné obavy, že wooody je od slova woodoo... :-O :-| >:-[] -
Leg 29.11.12 23:20
Matheas: na tvojom mieste by som si dával pozor, ktovie či v tom nakladaku čo ťa skoro zostrelil nesedel namiesto podriemkavajuceho kamionistu nabudený woody 8-s Raz tu už totiz woody zaklinal a vtedy som to odniesol ja, keď ma na diaľnici sejmul starší pán (ktovie kto ho zacaroval). Ešte myslím ostal nepojazdny aj Ronault, ale tomu sa vlastne ani nikto nedivil >:D Takze bacha na neho >:-[] -
anti99 29.11.12 13:27
« Re: LISTOPAD Vyhlášení výsledků
uz teraz sa tesim na dalsiu sutaz :-) kravske rohy su narodnym sportom, tu aj zeny maju rohy [odkaz]
a vsetci tu maju zbrane ;-\ , druhy den som pochopil preco, ked stoja na cervenu maju od seba 3 metrove odstupy /aby mohli lahsie ujst / , asi som bol prilis natesno za tipkom predo mnou a ten hned vysiel von a zacal mi pred okienkom mavat zbranou >:-[]
no a krajina je krasna ...