Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 30.11.12 15:52
« Re: Re: *********congratulations*********
Severní morava hlásí oblačno a 23°C! :-! (uvnitř, samozřejmě >:D ) Ale když jsem jel dneska vyměnit tu trubku k ruční brzdě a následně do Škodovky,tak bylo tak 8°C, takže nic hrozného... není sever jako sever :-!
Woody: nemusíš děkovat, opravdu jsem nebyl ve Škodovce proto, že bych ti chtěl pomáhat vybírat auto:
1. Ty stejně začneš u Ayga a kopíš VW Transporter, tě dobře znám.
2. Stejně si nakonec koupíš Clio, protože je nejlepší :-! -
white label 30.11.12 14:52
>:-[] No, to my tu ještě nic podobně bílého nemáme... :-O
Dnes se na náměstí slavnostně rozsvěcuje vánoční stromek s vánoční výzdobou..., to zas bude na toaletách nablito... 8-s >:D
P.S. Jak se dívám, tak jsem tu svou předchozí reakci začal ve stylu TV "rozhovoru" s Ivetkou Bartošovou, pochopitelně za podpory mistra Rychtáře... :*) 8-s >:-[] -
woody-alien 30.11.12 13:45
Ron: Já jsem dneska jen staticky prohlédl 301ku. Docela pěknej kus auta za krátký peníze. Musel bych se projet, ale troufám si tvrdit, že bych se za ní vůbec nestyděl. Ono taky po Mondeu už není kam klesnout, že... >:D
Rapid taky nevypadá tak zle, jak bys z diskuzí předpokládal. Jeho problém je, aspoň prozatím, cena. Jinak díky za upozornění, ale Octavii nemám v plánu. ;-) -
Ronault. 30.11.12 12:43
OFF TOPIC: Byl jsem dnes projet Rapida... Noo... neurazí, nenadchne. Interiér slabota někde na úrovni končící Fabie II, jízda velmi podobná taky s Fabii, jen řízení se mi zdálo spíše jalovější... a 1,2 TSI 63 kW jede sice v Rapidu lépe než v Golfu (hmotnost neošulíš), ale asi by mi to nestačilo.
Problém je v tom, že cena 336t za daný kus v metalíze a litými s 63 kW, man. klimě a nic moc rádiem Blues je moc, hlavně když hned vedle stála Octavia Prima 1,2 TSI 77 kw, sice bez metalízy a Alu kol, ale jinak shodná výbava za 343 t Kč. Myslím, že volba aktuálně je jasná...
Ale pozor, už nyní nejde objednáva Octavii II kombi do výroby a počítá se, že do konce listopadu ani liftback.... jen skladové vozy. -
Ronault. 30.11.12 12:35
Legacy: Nemistifikuj! Právě jsem přemýšlel, kdy má Laguna byla doslova nepojízdná a nevzpomněl jsem si, protože to se za těch 50t km spolu nestalu, jen mi Laguna několik dní do pokropení svěcenou vodou a odehnání zlých woodyho duchů z nepochopitelných důvodů nechtěla jen na LPG a musel jsem ji živit drahým benzínem. ;-) -
woody-alien 30.11.12 11:02
Legacy, wl, iudex : >:D :yes:
Je pravda, že mě trochu mrzelo, když moje záškodnická činnost vůči Ronaultově Laguně prošla bez povšimnutí, vzhledem k tomu, že nepojízdnost jeho Laguny je spíš pravidlo než vyjímka. >:-[] -
iudex 30.11.12 10:55
Legacy: ale to je úplne logické: woody je zo západných Čiech, najskôr tá kliatba došla na Moravu k whitovi a až potom k Tebe na Slovensko. ;-) Čo ma mierne znervózňuje, keďže ja som ešte kúsok východnejšie od Teba, som prvý na rane. >:-[] 8-s -
Leg 30.11.12 10:02
Aha, mne sa to stalo tuším na druhý alebo tretí deň, ale evidentne skaza prichádza aj s časovým odstupom. Ktovie čo nás ešte čaká, radšej už súťažiť nebudem. Majte sa tu pekne, bola to sranda a woodoo-ovi v predstihu gratulujem k nasledujúcim víťazstvám, snáď mu to za to stojí :'-( >:D >:-[] -
white label 29.11.12 23:46
Legacy
A to jsi vynechal mou nehodu. Woody mi zaklel moje "skla" a při té nehodě to (mimo jiné) odneslo právě sklo/zrcadlo levého zpětného zrcátka, takže začínám mít vážné obavy, že wooody je od slova woodoo... :-O :-| >:-[] -
Leg 29.11.12 23:20
Matheas: na tvojom mieste by som si dával pozor, ktovie či v tom nakladaku čo ťa skoro zostrelil nesedel namiesto podriemkavajuceho kamionistu nabudený woody 8-s Raz tu už totiz woody zaklinal a vtedy som to odniesol ja, keď ma na diaľnici sejmul starší pán (ktovie kto ho zacaroval). Ešte myslím ostal nepojazdny aj Ronault, ale tomu sa vlastne ani nikto nedivil >:D Takze bacha na neho >:-[]

ad: Transporter - jak to říkal Paul Newman ? Už vím - Proč mám chodit ven na hamburgra, když mám doma steak... >:D