Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 02.12.12 19:18
« Re: Nové téma na měsíc PROSINEC
woody: kupec na GTI právě je, proto to nabralo takovou rychlost, ani jsem to nečekal a neměl moc čas přemýšlet nad tím, jestli GTI chci vážně prodat nebo ne. Vnitřně moc nechci, je to prostě mazel, ale pokud chci brzo GT86, je lepší GTI prodat dokud je to v záruce díky dokoupené 4-leté a hold to rok a půl nějak přežiji s nějakým základním modelem co moc nežere a celkově má nízké náklady a budu šetřit.. -
iudex 02.12.12 15:26
Legacy: nie, mám Windovs 7 Home, teda bez Outlooku. Už som to preberal s labelom a ani on nenašiel spôsob, ako prehodiť dáta z Nokie na Galaxy Nexus (holt "pure Android by Google"). Skúšal som priamo bluetooth, cez vizitky .vcf, cez Nokia Ovi Suite, Samsung Kies, účet na gmaili... vždy failed. Presne ako píše woody, moderná techniku, ktorá má uľahčovať život... 8-s -
David Silver 02.12.12 14:15
iudex: já pro jistotu vždycky taky ještě přepisuju rukou :yes: >:D
Jinak mně se vždycky HTC líbilo a teď jsem si jedno koupil, tak příště půjdu asi do Samsungu taky. Anebo pak do Sony. Ty byly vždycky jedny z největších držáků - teda dřív odcházely joysticky... Pak u dotykáčů žluté skvrny ale od té doby vypadají že jsou spolehlivý.
Je to dneska těžké :-|
Dnes mi signál vypadl v 11:28 , pak se obnovil a v 11:30 znovu ztracen. Od té doby dobrý až do 13:59.
Doufám, že mi uznají reklamaci -
iudex 02.12.12 14:06
DS: Ja som tiež vyberal mobil (skoro tak dlho ako Tom) a nakoniec kúpil Samsung Galaxy Nexus (ako má wl). A som s ním spokojný...lebo ho doteraz nepoužívam. >:-[] Mám ho dva týždne, ale zatiaľ ho mám iba ako hračku, na ktorej surfujem po nete a hrám sa s blbými aplikáciami, lebo som neprišiel za ten svet na spôsob, ako preniesť kontakty a kalendár zo starej Nokie a teda som tam zatiaľ nedal kartu. Tvrdohlavo som trval na tom, že nejaký spôsob musí existovať, ale žiaľ žiaden z odporučených postupov z webu nefunguje; tak som sa dal na ručné prepisovanie. Tak do Vianoc to stihnem a začnem ho používať aj na volanie. >:-[] -
David Silver 02.12.12 13:58
Thomasino: Tak na to jsem nepřišel - taky jsem si to hned chtěl vypnout. Ale dneska už to používám a urychluje mi to psaní, napíšu pár písmen a když je to dlouhý slovo tak na něj jen kliknu a stihnu napsat za stejný čas víc slov... A jinak často používám HTC Input -> něco jako funkce známa pod názvem swype -
white label 02.12.12 13:42
Se Samsungem je pravděpodobnost podobných problémů o poznání menší, takže doufám, že iudex bude (v tomto ohledu) s mým doporučení Galaxy Nexusu (aktuálně se dá sehnat už jen za 7 a půl litru, což je vzhledem k jeho výkonům/parametrům skvělá cena) spokojen.
Sám ho mám už skoro rok a šlape zatím bez problémů (ťuky ťuk na dřevo). ;-) -
David Silver 02.12.12 12:42
Thomasino: jáj, tak to fakt sorry >:D Snad budeš mít štěstí na kus. Je známo že všechny One mají né úplně stabilní signál, ale úplná ztráta, to je už vrchol. Ale zatím jsem nečetl že by S nebo X/X+ mělo problém s úplnou ztrátou.
Mrdka? O ničem nevím >:D -
David Silver 02.12.12 12:09
Ahojte,
někdo tu před časem vybíral mobil. Jsem línej hledat kdo to byl, ale jestli si ještě nevybral. Ať neposlouchá mé doporučení.
Poslední dny mé HTC ztrácí několikrát denně signál. SIM je správně uložena, anténa je nezakryta rukou. Proto nové HTC z řady One už nedoporučují. :-( Co jsem hledal na různých fórech, není to otázka jednoho kusu -
Leg 02.12.12 01:22
Normálne som chcel napísať, že ako dostatočný trest za jeho utrpenie by sa dalo považovať to, čo sa stalo pár rokov pred vznikom Izraela. Až potom som si uvedomil, že by to mohlo vyznieť aj trochu "nacisticky", od čoho sa dôsledne dištancujem. 8-s
No a nakoniec som to sem aj tak napísal ;-\ >:D