Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 03.12.12 21:58
« Re: Nové téma na měsíc PROSINEC
WL: >:D >:D :yes: Jsem rád, že za mne říkáš ty špatné zprávy.
Thomasino: Já s tebou závodit nechci, nikdo to nepíšu, jen si musíš uvědomit, že teď budeš jezdit v autě, kde je větší než obrovské riziko, že ti ujedu i já >:D Ještě to zvaž a ber toho Passata, dokud je čas... A WL to píše jasně, dosud sis pomáhal koníky... >:-[] -
Ronault. 03.12.12 21:56
Thomasino: Já mám 79 kW, ty budeš mít 88 kW... a teď je tady problém s Korejskými koníky, kteří jsou, jak je známo, vždy spíše na papíře, nebo poníci. Stačí se podívat na reálná měření výkonů v testech, 1,2 TSI 77 kW má běžně v testech 90 kW a více, Megane 1,2 TCe měl v Autobildu nějakých 88 kW místo 85 kW a to nebyl ještě zajetý, Hyundai buď přesně nebo méně ;-)
Hyundai i30 nepatří mezi ty nejlehčí.
A hlavně já mám Euro 3, i30 CVVT Euro 5 ;-) V konečném důsledku více než těch 9 kW, jestli tam vůbec budou, rozhodně správné načasování a moment překvapení - čili řidič ;-)
Ad. Laguna - Jak by řekl bazárník - je správně zajetá >:D a LPG... dá se naladit lépe než benzín, plus z výroby přizpůsobený motor na jeho provoz s životností problém nemá.
Psal jsem ti i jinde, být tebou, přestavím i30 na LPG (bez ztráty záruky), poloviční náklady na provoz tě přiblíží o to rychleji k Toyotě. Navíc tě rozhodně nemusí trápit nějaké zásady typu nesmí to být diesel, kombi (což vůbec nechápu, diesel i kombi jsi už měl, tak vo co go? ;-) ) atd. je to prostě mr.dka na dojíždění, navíc ani auto (Hyundai vyrábí vlastní modely sotva 20 let, trochu málo na status producenta aut :*) >:-[] ) a ještě ti příjde LPG geniální, hlavně na pumpě ;-)
310t Kč? Tak tomu se říká prodej pod cenou... :-O Nový model, multilinink, obrovská reklama, spoustu licencí na spostu zakoupené techniky a oni to prodávají takhle levně... co za tím vězí? :-O -
Thomasino 03.12.12 21:29
Kombík to nebude, ikdyž je levnější :-! Toho bohdá nebude !! >:D
Ještě to koupit jako kombajn a chrochtal, ne?? To už bych se mohl zrovna jít picnout :-! :-!
To jsi jako myslel vážně, že s 10 let starou Lagunou na plyn by jsi chtěl s Hnůdajem 1,6 závodit?? ;-) >:-[] Vždyť mám celých 120 čerstvých koní proti tvým zestárlým a plynatým >:D >:D >:D
P.S.: Rone, i kdyby ten Hnůj-day po pár letech hnil (jako že prý nový model je na tom s kvalitou o poznání lépe), tak když ho po 4,5 letech pod zárukou prodám, tak nic neřeším a je to vše v záruce ;-) A nekup to za 310 litrů :-! -
Ronault. 03.12.12 21:24
Thomasino:
1. Proč vyšetřit. Jsem si jist, že mé rozdělení designů je přesné, reálně to tak funguje, něco s časem zraje, něco hnije...
2. Tak super, pokud teda i30 1,6 CVVT v kombíku, tak mám dost velkou šanci, že bych tě mohl i dávat... brzo musím přejít na toho Passata od primáře a pak terve... ale ono pravděpodobně na rovinkách by ten Passat měl dávat i tu Toyotu >:-[]
A je to tu zase... vždycky si řeknu, že Passata primáře ne, ale pak se mi zjeví jedno číslo - 147... >:D -
white label 02.12.12 23:04
Legacy
Pokud máš cca do 200 kontaktů tak ano (i když na simce jsou parametry kontaktu mnohem stručnější, než přímo v telefonu), ale když jich máš třeba tisíc, musel bys je přes SIM přenášet aspoň pětkrát, s tím, že bys pracně postupně označoval kontakty, které se mají na SIM zrovna načíst tak, aby tam byly v novém mobilu nakonec všechny a navíc pouze jednou.
Nevím, jestli dnešní/novější běžné SIM umí třeba 1000 kontaktů a více? -
Leg 02.12.12 22:57
Asi blbá otázka, ale to sa nedajú poslať kontakty na SIMku a potom importovať do Androidu? Prípadne exportovať do akéhokoľvek formátu, s ktorým si poradí jeden aj druhý? 8-s
Thomasino: tak veľa šťastia, hádam ti ten čas kým našetríš na svoju vysnenú káru rýchlo ubehne. Ja by som asi radšej prečkal dva a pol roka s GTIčkom (možno aj tri a pol) ako rok a pol s nejakou mrdkou, ale ty to máš asi dobre spočítané. :-) -
white label 02.12.12 22:33
iudex
Nemá někdo z rodiny apod. nějaký běžný Samsung, který komunikuje přes ten Kies a pak by sis z něj poslal kontakty přes BT do Nexusu, jak jsem to udělal třeba já? Nebo zkus ten seznam dostat do jakéhokoli mobilu, který komunikuje s Nexusem pře BT (s Nokiema to ani nezkoušej, ztráta času) a pak už si to jen přepošleš přes BT.
-
Thomasino 02.12.12 20:33
GT86 je opravdu hodně zábavné autíčko, ty pocity z řízení, řazení a vnímání auta jsou o hodně dále. Tohle auto opravdu řídíš a ne že se jen vezeš :-) Je z ní cítit ta lehkost, obratnost a super vyvážení. Ve zrychlení a na rovince při předjíždění není tak rychlá jako GTI, trocha toho výkonu jí asi ještě chybí, možná chystaná výkonnější (230 koní?) a možná i lehčí verze tohle vyřeší. Rozhodně je to ale velmi zábavné auto, které tě dokáže pobavit v mnohem menších rychlostech (a tudíž bezpečnějších), než např. HotHatche či jiná "sportovní" auta :-!