Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 03.12.12  23:10

« Re: Nové téma na měsíc PROSINEC

Nevím kde bereš tu tunu a půl, ale já nevážím tolik co ty :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 03.12.12  23:04

iudex: [odkaz] Amatéři... >:-[] (vše se dá obhájit, když víš jak na to - samozřejmě tomu nerozumím, aceto balsamico jako jediné tady nemám >:D )
    A ono máš pravdu, 75-90 kw na skoro tunu a půl fakticky skoro nic není, hlavně pro toho, kdo přesedne z 155 kW :-!

Thomasino: LPG se sekvenčním vstřikování ubírá 3-5% výkonu v nejvyšších otáčkách, viz 74 kW a 148 nM na benzín a 72 kW a 144 Nm na LPG u Octavie LPG, což je odchylka, kterou nejsi schopen pozorovat, hlavně v případě, kdy z továrny jsou odchylky v podstatě větší, u H/K vždy menší >:-[] Však se svez v i30 LPG, neměl by to být problém... možná jsi v něm jel a ani jsi to nevědel ;-) Ale to je jedno, ty si prodlužuješ čekání na Toyotu :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 03.12.12  22:50

iudex: olej, nebo ocet.. já to teď pokapu, nebo spíš zaliju pivem a bude :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 03.12.12  22:49

Přesně tak !! >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 03.12.12  22:44

Tom: kde nič nie je, ani LPG neberie. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 03.12.12  22:41

Ron: neviem, či tomu až tak úplne rozumieš, ak si si dal oleo balsamico namiesto aceto balsamico. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 03.12.12  22:40

LPG neubere výkon? Ale to jen u Laguny, ne? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 03.12.12  22:35

Já jenom že jsem hned utíkal do kuchyně pro chleba, na něho uzený bochník, plesnivák a k tomu nějakou čalamádu z Polska...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 03.12.12  22:31

Bud: Nevím, jestli rozumím jídlu, ale umím ho dobře prodat... totéž platí v každé práci ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 03.12.12  22:30

Thomasino: lpg neubere výkon, navíc, kdybys tam chtěl nutně mít ty 3%! v nejvyšších otáčkách nutně mít, tak během vteřiny přepneš na benzín... ale nevím k čemu, všichni už budou stejně pryč >:-[] Ale to je prostě jako panicovi vyprávět o souložení >:D
    Ten popis sedí "táhlo to i do mírných kopců...i celkem příjemně zní" = "řve, ale nejede to" >:D To znám, tím jezdím >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 03.12.12  22:26

Rone ty tomu jídlu nějak rozumíš, že by sis tak pěkně doma pošmakával?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 03.12.12  22:25

Já ti na LPG fakt prdím, nějaké koníky bych tam rád nechal ;-) Už tak se tam budou choulit někde v rohu >:-[] >:-[]
    Jinak tě zklamu, ale jel jsem s tou 1,6 lehce zajetou a ve třech to celkem táhlo i do mírných kopců... Jen se to musí točit a pak to i celkem příjemně zní. Což se právě nedá říct o vytočené 1,2 TSI, které zní jako šicí stroj :-O problémy s motory 1,2 TSI ani nemá cenu zmiňovat, zvláště nevhodnost na krátké popojíždění. Atmosféru volím schválně a přidávat 50 tisíc za šestkový Golf s horší výbavou se mi prostě nechce, pokud to má být na denní ježdění. To mám našetřeno na GT86 hnedle o 50T více ;-) :-) Ceníková cena je sice u té i30 o dost vyšší, ale občas se to dá přes známé zařídit různě ;-) Takže ona sleva 62 tisíc není úplně marná..
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 03.12.12  22:19

Ne Rone, lepší překlad nemám. Jen vím, že GTI je synonymem výkonu a sportovní jízdy.. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 03.12.12  22:18

Thomasino: To nejsou bláboly, to je realita, kterou nevidíš přes Thomasinův syndrom. Ono to je vždy otázka "něco za něco". ;-) Ze silnějšího na slabší se zvyká hůře, poznáš v prvním táhlém dlouhém, kdy při stených nákladech tě bude půlka dnešních aut vyblikávat, při stejných nákladech na provoz, alespoň sis to mohl vylepšit pocitem úspory za LPG, jako já, ale to jsou přece bláboly >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.12.12  22:17

Tak Golf GTI není primárně o přeplňováním to se (ve spojení s benzínem) pod jeho kapotu dostalo až v jeho čtvrté g., která zrovna stála docela za houby. A s takovou 2L atmosférou v CTR, nebo v CRS může být zrovna GGTI velkou výzvou.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 03.12.12  22:11

WL: Říká se tomu efektivita produkce >:-[] Je to v dnešním světě důležité, všude... třeba dnešní večeře, mohl to být "chleba s uzeným" a realita? "Tence krájená domácí uzená krkovička s lehce do křupava opečeným chlebem pomazaným česnekovým máslem s čerstvou petrželkou a cherry rajčátky sypanými bazalkou a pár kapky oleo balsamico " :-! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.12.12  22:11

Na chuť/nechuť nic nesváděj, to je příliš průhledné... :*) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 03.12.12  22:10

Tak pokud to působí opačně na někoho kdo má pod kapotou atmosféru- třeba 2L, tak ještě neví co znamená GTI ;-)
    Pokud ví co to znamená, a přesto ho to provokuje, asi chce vyzkoušet svůj osmiválec v nějakém youngtimeru :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.12.12  22:08

Že by třeba: "Goral Třinecký Inteligentní"? Ne, to je asi blbost, až příliš rozporuplné.... :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 03.12.12  22:07

Když on je z toho Ron vyždímanej tak nějak celkově >:-[] >:-[]

Já už nemám ani chuť na ty jeho bláboly reagovat >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…