Ronault. 03.12.12 23:04
« Re: Nové téma na měsíc PROSINEC
iudex: [odkaz] Amatéři... >:-[] (vše se dá obhájit, když víš jak na to - samozřejmě tomu nerozumím, aceto balsamico jako jediné tady nemám >:D )
A ono máš pravdu, 75-90 kw na skoro tunu a půl fakticky skoro nic není, hlavně pro toho, kdo přesedne z 155 kW :-!
Thomasino: LPG se sekvenčním vstřikování ubírá 3-5% výkonu v nejvyšších otáčkách, viz 74 kW a 148 nM na benzín a 72 kW a 144 Nm na LPG u Octavie LPG, což je odchylka, kterou nejsi schopen pozorovat, hlavně v případě, kdy z továrny jsou odchylky v podstatě větší, u H/K vždy menší >:-[] Však se svez v i30 LPG, neměl by to být problém... možná jsi v něm jel a ani jsi to nevědel ;-) Ale to je jedno, ty si prodlužuješ čekání na Toyotu :-! -
Ronault. 03.12.12 22:30
« Re: Nové téma na měsíc PROSINEC
Thomasino: lpg neubere výkon, navíc, kdybys tam chtěl nutně mít ty 3%! v nejvyšších otáčkách nutně mít, tak během vteřiny přepneš na benzín... ale nevím k čemu, všichni už budou stejně pryč >:-[] Ale to je prostě jako panicovi vyprávět o souložení >:D
Ten popis sedí "táhlo to i do mírných kopců...i celkem příjemně zní" = "řve, ale nejede to" >:D To znám, tím jezdím >:D -
Thomasino 03.12.12 22:25
« Re: Nové téma na měsíc PROSINEC
Já ti na LPG fakt prdím, nějaké koníky bych tam rád nechal ;-) Už tak se tam budou choulit někde v rohu >:-[] >:-[]
Jinak tě zklamu, ale jel jsem s tou 1,6 lehce zajetou a ve třech to celkem táhlo i do mírných kopců... Jen se to musí točit a pak to i celkem příjemně zní. Což se právě nedá říct o vytočené 1,2 TSI, které zní jako šicí stroj :-O problémy s motory 1,2 TSI ani nemá cenu zmiňovat, zvláště nevhodnost na krátké popojíždění. Atmosféru volím schválně a přidávat 50 tisíc za šestkový Golf s horší výbavou se mi prostě nechce, pokud to má být na denní ježdění. To mám našetřeno na GT86 hnedle o 50T více ;-) :-) Ceníková cena je sice u té i30 o dost vyšší, ale občas se to dá přes známé zařídit různě ;-) Takže ona sleva 62 tisíc není úplně marná.. -
Ronault. 03.12.12 22:18
« Re: Nové téma na měsíc PROSINEC
Thomasino: To nejsou bláboly, to je realita, kterou nevidíš přes Thomasinův syndrom. Ono to je vždy otázka "něco za něco". ;-) Ze silnějšího na slabší se zvyká hůře, poznáš v prvním táhlém dlouhém, kdy při stených nákladech tě bude půlka dnešních aut vyblikávat, při stejných nákladech na provoz, alespoň sis to mohl vylepšit pocitem úspory za LPG, jako já, ale to jsou přece bláboly >:-[] ;-)
white label 03.12.12 22:17
« Re: Nové téma na měsíc PROSINEC
Tak Golf GTI není primárně o přeplňováním to se (ve spojení s benzínem) pod jeho kapotu dostalo až v jeho čtvrté g., která zrovna stála docela za houby. A s takovou 2L atmosférou v CTR, nebo v CRS může být zrovna GGTI velkou výzvou. -
Ronault. 03.12.12 22:11
« Re: Nové téma na měsíc PROSINEC
WL: Říká se tomu efektivita produkce >:-[] Je to v dnešním světě důležité, všude... třeba dnešní večeře, mohl to být "chleba s uzeným" a realita? "Tence krájená domácí uzená krkovička s lehce do křupava opečeným chlebem pomazaným česnekovým máslem s čerstvou petrželkou a cherry rajčátky sypanými bazalkou a pár kapky oleo balsamico " :-! >:D