Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 04.12.12 21:38
« Re: Nové téma na měsíc PROSINEC
WA: Dozrávwat je nejdůležitější... jen se může stát, že seš najednou přezrálý, třeba jako Áda 8-s
Dneska jsem šel kolem Matheasovy práce, chvíli jsem přemýšlel, jestli se stavit, ale pak jsem si řekl, že to chce ještě čas, že by ještě mohl být agresivní za mou upřímnost >:D Ale z druhé stránky je nutno uznat, že ta upřímnost zabrala, opět máme správce, který má na fotosoutěž čas, že jo, woody >:-[] >:-[] -
woody-alien 04.12.12 21:24
No, Rone, vypadá to vypadá, že už jsi dozrál k VW a wl ti vyhradí jedno místečko na jeho vyhrazeném parkovišti. ;-)
To já mám jen dvě možnosti - buď vzít zavděk suchou plachtou nebo si po vzoru tunerů nechat na předek Mondea vyrobit nějakou nástavbu imitující A6 a doufat, že labelovy kamery nemaj moc dobrý rozlišení. >:D -
Ronault. 04.12.12 20:59
Thomasino: Tak my doma máme zámek zpátečky na obou autech... ono to je v podstatě výhoda, že tvé auto po dvou nocích neodjede bez tvého vědomí na Ukrajinu, to si uvědomíš, až se to stane. ;-) A je to jeden z důvodů, proč bych silně ve svém případě byl proti Octavii a Golfu, hlavně v TDI... při koupi bych chtěl volbu "bez označení motorizace" a nalepil bych tam pro jistotu 1,0 MPI nebo HTP >:D
A ono to není překlad, to je realita :-| Jinak souhlas s TSI, 63 kW je ospalý hrozně, o to diametrálně lepší je 77 kW. Jel jsem 77 kW v zajeté Octavii s 30t km a nestačil jsem koukat.... kolikátý řetěz měla, netuším >:D
Woody: s těmi euronormami jsi to vystihl přesně. Když jsem si vyzkoušel, co euro5 udělalo s mým motorem v Meganu, jak ho udusilo, tak je to alarmující, hlavně pro tyhle atmosféry. :-( A ano, i30 je o 50000 lepší než Golf (reálně sotva o 30) . Možná nejsou menší, možná jich tam není málo, ale když je krmí rýží, tak se není co divit :-)
Legacy: Tak nějak... při přestupu z 47 na 79 kw jsem byl spokojený, teď mi to opět nestačí a níže bych nechtěl, maximálně výměnou za více Nm, ale jinak ee... 8-s Navíc na ten každý den se výkon hodí... stačí se podívat na dnešní silnice, kdy je to samý závodník. Tu člověk začne předjíždět Octavku TDI (ano, je to troufalost předjíždět do té doby krokem jedoucí nejlepší auto na světě) a jsou z toho závody, které mohou skončit blbě... v ten moment se hodí každý koník... -
white label 04.12.12 14:32
legacy
Tak ZADARA teď u nás můžeš leda volat, myslím s T-Mobilem, i když já bych teď ZADARA raději nevolal: [odkaz]
Oni jsou totiž ti zimní rychlíci (na konci zimy) už řádně (přirozeným výběrem) přefiltrovaní.
>:-[]
Proslýchá se, že nová verze webu bude už bez avatarů (snad to nakonec nebude pravda), tak si to ještě honem užij. ;-) -
woody-alien 04.12.12 14:03
Legacy: Já jsem velmi adaptabilní člověk. Neskučím, když mám jet 80 koňovým benzínem namísto 200 koňový nafty. Vždycky se snažím tou situací trochu bavit. Se zadokolkovou dodávkou jezdím třetí zimu a když je k tomu bezpečná příležitost, i s touhle s nákladem víc jak třítunovou hromadou plechu si někdy zablbnu. Musím ale ocenit, že při normální jízdě se chová docela způsobně i na sněhu a namrzlým povrchu. Původně jsem se bláhově domníval, že za tím jsou mé bohaté zkušenosti a jakási řidičská profesionalita. Ale Ron mě vyvedl z omylu - je to Hyundai, takže logicky nejméně polovina z těch 170 koní je už zdechlá a ten zbytek má na kahánku. :-( >:D -
iudex 04.12.12 13:57
K téme auto na prechodné obdobie sa svojsky postavil jeden známy, ktorého nová Octavia L&K zmenila bez jeho vedomia majiteľa; na druhý deň oznámil, že si kúpil dočasne Hondou Civic za 300 evri (!). Takže inšpirácia pre Toma na ultralacné dočasné vozítko s imidžom "japonského BMW" a ako bonus bude v populárnom ryža-klube so Šúúšúúú a spol.! >:-[] -
Leg 04.12.12 13:45
Jak na útratu, myslel som, že ako foto-kamoši máme u white labela konzum zadara! >:D >:D >:D
Mates: máš pravdu, je to problém hlavne na začiatku zimy, keď jedna polovica nezvoľní ani keby napadlo 30 cm a druhá polovica ide pre istotu rýchlym krokom aj na jemnom poprašku. Keď sa tieto dve skupiny stretnú, vypadá to jak vypadá. Mám pocit, že behom zimy sa vždy obidve skupiny celkom unormálnia, takže ku koncu zimy sa to už celkom dá. Alebo si len človek na tú hrúzu zvykne ;-\
iudex: všetci tu majú nejakého avatara, tak musím ísť s davom. Chcel som niečo farebne strakaté, aby to tu vyniklo, tak som sa inšpiroval coverom posledného albumu Coldplay [odkaz] , ktorý som si upravil pre svoje "iniciály" LegacY. -
white label 04.12.12 13:40
w-a
Jj., místo aby byl iudex rád, že konečně může driftovat i se svým atmosferickým Focusem Kombi, tak si nakonec ještě málem stěžuje. >:-[]
Taková zadokolková dodávka, a ještě k tomu nenaložená, to není v zimě žádná sranda, znám to dobře třeba z eLTéčka. 8-s ;-) -
white label 04.12.12 12:37
Souhlas, zejména s poslední větou, přesně v tom smyslu už jsem tu něco podobného psal.
Jinak třeba já proti korejské produkci nemám absolutně nic, je by si měl Thomasino uvědomit, že s i30 už na našem vyhrazeném parkovišti prostě stát nemůže. :-O 8-s >:D -
woody-alien 04.12.12 12:32
iudex: frajeříš v zatáčkách, co... >:D No já jsem si dnes kolem pátý ráno taky párkrát zafrajeřil na semaforech, sice nechtěně, ale přesto mi ta moje (ještě prázdná) 170 koňová zadokolka při rozjezdech párkrát zahrabala jak někde na tunning-srazu. >:-[] -
woody-alien 04.12.12 12:27
No, včera jsem už na to neměl sílu, ale dnes jsem si to znovu přečetl.... >:D Samej závodní tady... >:-[]
No nic, je to přesně jak někteří píšete. Přejít ze silného na slabší je o něco méně zábavné než naopak. ;-) Nicméně - i ty "zdechliny" se velmi liší svým projevem a co je důležité zpřevodováním. Zatímco turbu delší převody tolik nevadí, protože prostě "táhne vocpoda", tak starší maloobjemové atmosféry většinou po všech přiškrceních kvůli emisím ještě výrobce zavraždí zpřevodováním. Ale když náhodou natrefíš na točivou atmosféru s přiměřenou převodovkou, tak je to taky zábava. Samozřejmě jen do určité rychlosti. Podle mě Ron malinko s těma korejskejma chcíplokoněma přehání, ale důležité je aby si to každý porovnal sám - co jede a co už ne. Což Thomasino zdá se udělal. Taky je ale možné, že si prostě jenom řekl, že Hyundai jede o 50.000 líp než Golf. >:D

Stačí že nám sem ze severu posílají mladé doktory, nebo obchodní vedoucí (zdravím tímto správce fotosoutěže Mathease) >:-[]