Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 04.12.12  22:54

« Re: Nové téma na měsíc PROSINEC

Thomasino: to s tými semislickami je špeci úprava na jazdu po poli? [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 04.12.12  22:52

WL: >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.12.12  22:52

No s těmi Nošovicemi bych to až tak neviděl, samozřejmě ;-) Kdo ví, jestli tehdá nějaké Nošovice existovaly :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.12.12  22:45

Takže optikou tvé diskusní "logiky", by měl být v těch dobách, kdy my dva jsme se ještě učili zeměpis, už i Hyundai v Nošovicích, že... :-O :*) >:D
    Zeměpis jsme se sice učili přibližně ve stejné době, ale já (na rozdíl od tebe) apsoň dával trochu pozor a nechodil místo zeměpisu kouřit za školu... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.12.12  22:39

No takže jsem měl vlastně pravdu, že vaše území bývalo severomoravský kraj :-)
    V dobách kdy já se učil zeměpis, a White Label taky, to prostě byl jihomoravský a severomoravský kraj :-!

[odkaz]%C4%8Cesk%C3%… />
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.12.12  22:37

Aha, tak tento jeho blábol jsem (mezi mnoha ostatními) přehlédl. :*) >:-[]
    Faktem je, že celý Zlínský kraj (tedy všechny jeho okresy, s výjimkou jediného - okresu Vsetín) leží na území bývalého Jihomoravského kraje.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 04.12.12  22:28

WL: Já jen cituji příspěvek Thomasina, na těch 10% kraje se ptej jeho, co tím myslel >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.12.12  22:20

Aspoň 10% Zlínského kraje je teda co?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.12.12  22:15

Pokud bys to bral tak, že cokoli na sever od Olomouce je severní Morava, tak to bych zrovna spadal pod tu jižní. ;-)
    A k tomu, abys vymezil vše co je od konkrétního místa (v tomto případě Olomouc) na sever, nepotřebuješ dělat čáru na mapě k jinému městu, ale to už jsme (opět) u úplných základů zeměpisu. :-O :*) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 04.12.12  22:14

Th: "aspoň 10% jejich kraje" [odkaz]
    [odkaz] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.12.12  22:14

Když ono se to každých deset let mění, kdo si to má furt pamatovat :-O :-O
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.12.12  22:12

Severomoravský a Jihomoracský kraj se už hezkých pár let nekoná, teď máme poněkud jiné dělení krajů. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.12.12  22:09

Za barák bych ale z cukrárny neviděl ;-) V tomhle mám S-Mikeho syndrom >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.12.12  22:07

Samozřejmě, že v takové ceně není navigace.. Ale mám svýho ThomThoma s RDS >:-[] >:-[]
    Tak kde by jsi rozdělil moravu na severní a jižní, ty všeználku ?? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.12.12  22:02

Th
    Nikoli před cukrárnou, ale za barem, přesněji za "barákem" (naposledy tam stál Copilot, když jste byli společně u mě)..., a co bych ti HO ukazoval, přece nejsem 4%ní, brouku... 8-s

Nevím, kdo živÝ tebe brňáku, ale na služebky do Ostravy si jezdil poměrně často, takže pokud se z nich chceš dál vracet živý a ne bez prachů, zklidni raději hormon, brachu... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 04.12.12  22:00

Thomasino: Tak v tvých rukách by bylo cokoliv poruchové, na tom něco pravdy je >:-[]
    Jak tak koukám na tvé zeměpisné znalosti, tak doufám, že sis do toho Hjoundé připlatil navigaci... tady máš tu novou z Hyundaie, která konečně komunikuje česky a slovensky: [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.12.12  21:57

Na Pašíka prdím, ten je ještě více poruchovější než Renault Mégane či Hnůjdaj >:-[] >:-[]
    Hele, když uděláš přímku skrz Olomóc a Vsetín, tak tím rozpůlíme moravu a cokoli od Olomóce na sever je pro mě prostě severní morava a basta :-)
    Takže není co řešit...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.12.12  21:55

w-a
    Nemám, proto se plachty fasujou rovnou na baru... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 04.12.12  21:50

Thomasino - vím, že zeměpis nebyl tvou stránkou, jak jsme se tady mohli už několikrát přesvědčit, ale Nošovice leží v Moravskoslezském kraji, WL sídlí ve Zlínském... >:-[] ;-)
    Jinak ten odstím kol je velmi podobný tomu, který by se hodil k bílému Golfu... >:-[] A ještě více k světle modrému Passatu, který je stále pro tebe rezervovaný >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.12.12  21:47

WL - plachtu mám svoji, tu ke GTI nedávám, stejně jako si nechávám antiradar (ale kupující se na něj již mlsně ptal) ;-) :-)
    Mimochodem mi zůstávají také dvě kola 18" Anzio a semislicky Kumho na okruh. Nemá někdo zájem na Golfa nebo na Leona?? ;-)

[odkaz]

[odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…