Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 04.12.12 22:45
« Re: Nové téma na měsíc PROSINEC
Takže optikou tvé diskusní "logiky", by měl být v těch dobách, kdy my dva jsme se ještě učili zeměpis, už i Hyundai v Nošovicích, že... :-O :*) >:D
Zeměpis jsme se sice učili přibližně ve stejné době, ale já (na rozdíl od tebe) apsoň dával trochu pozor a nechodil místo zeměpisu kouřit za školu... >:-[] -
white label 04.12.12 22:15
Pokud bys to bral tak, že cokoli na sever od Olomouce je severní Morava, tak to bych zrovna spadal pod tu jižní. ;-)
A k tomu, abys vymezil vše co je od konkrétního místa (v tomto případě Olomouc) na sever, nepotřebuješ dělat čáru na mapě k jinému městu, ale to už jsme (opět) u úplných základů zeměpisu. :-O :*) >:-[] -
white label 04.12.12 22:02
Th
Nikoli před cukrárnou, ale za barem, přesněji za "barákem" (naposledy tam stál Copilot, když jste byli společně u mě)..., a co bych ti HO ukazoval, přece nejsem 4%ní, brouku... 8-s
Nevím, kdo živÝ tebe brňáku, ale na služebky do Ostravy si jezdil poměrně často, takže pokud se z nich chceš dál vracet živý a ne bez prachů, zklidni raději hormon, brachu... >:D -
Ronault. 04.12.12 22:00
Thomasino: Tak v tvých rukách by bylo cokoliv poruchové, na tom něco pravdy je >:-[]
Jak tak koukám na tvé zeměpisné znalosti, tak doufám, že sis do toho Hjoundé připlatil navigaci... tady máš tu novou z Hyundaie, která konečně komunikuje česky a slovensky: [odkaz] >:D -
Thomasino 04.12.12 21:57
Na Pašíka prdím, ten je ještě více poruchovější než Renault Mégane či Hnůjdaj >:-[] >:-[]
Hele, když uděláš přímku skrz Olomóc a Vsetín, tak tím rozpůlíme moravu a cokoli od Olomóce na sever je pro mě prostě severní morava a basta :-)
Takže není co řešit... -
Ronault. 04.12.12 21:50
Thomasino - vím, že zeměpis nebyl tvou stránkou, jak jsme se tady mohli už několikrát přesvědčit, ale Nošovice leží v Moravskoslezském kraji, WL sídlí ve Zlínském... >:-[] ;-)
Jinak ten odstím kol je velmi podobný tomu, který by se hodil k bílému Golfu... >:-[] A ještě více k světle modrému Passatu, který je stále pro tebe rezervovaný >:-[]