Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Fotosoutěž Moje auto.cz 11.12.12 00:24
« Fotosoutěž PROSINEC 2012
Téma tedy zní :
"VÁNOCE JAK JE VIDÍM JÁ - I BEZ MÉHO AUTA".
přidávat své foto můžete od 15.12.2012 do 25.12.2012 22h
mimořádně povoleno ! ..... na fotce nemusí být vaše auto ba dokonce žádné auto :-)
info Matheas a woody.alien
-
Thomasino 10.12.12 22:50
« Re: Téma na měsíc PROSINEC 2012
Jo, jo, ta vyšší verze GTI s plnohodnotným samosvorem je dobrá cesta, jen těch koníků mám pocit tam stále ještě není "dostatečně", třeba ve srovnání s Meganem RS či Fo ST :-(
Samozřejmě cenu a marketink na Polo R WRC chápu, ikdyž myslím že to mohli ještě trochu více dotáhnout, třeba zrovna tím mechanickým samosvorem, nebo brzdami Brembo, ideálně drážkovanými, nebo lepšími sedadly, agresivnějším bodykitem atd. ;-) Hold jsou to konzervy :-O -
white label 10.12.12 22:45
Th
Tak já jsem naopak od Poloa R WRC Street nečekal vůbec nic zásadnějšího. Prostě vzniklo proto, aby mohlo být skutečné WRC z úplně jiného světa. Cena je vysoká hlavně proto, že je to limitka, kdo za to chce tolik zaplatit, ať platí, VW by bylo samo proti sobě, aby podobnou cenu aspoň nezkusili, slézt z ní můžou vždycky, ale já myslím, že vzhledem k počtu tohoto zvláštního "modelu" (a značce) to ani nebude nutné. Já bych si to nekoupil určitě. Už v květnu má přijít G7 GTI, navíc i v "carbonové" verzi s aktivním diferenciálem! (tedy nikoli pouhý mech. samosvor, o XDS apod. nemluvě), a to bude určitě za podobné prachy někde úplně jinde... -
Ronault. 10.12.12 22:20
Thomasino: Ty máš sklerozu větší než jsem čekal, že bylo operováno v "whitelabelově" dobře vím, stejně jako tvé stesky, že na tom není nejlepší. Databázi si vedu, neboj... >:-[]
Parkování? :-O
Tak je to "čilé", pravda, proto nechápu, že to tak držíš v tajnosti, určitě bys našel odbytiště i tady na MACZ :-! ;-) Na mé ulici je pořád lepší najít prázdná kola než auto na špalcích >:D >:D Cejl live >:D >:D
EDIT: PS: Poslední dobou začínám být pomalu ale jistě profesně deformovaný, vidím chůzi nějakého člověka po ulici, která je jen krapet zvláštní a hned mi začínají nabíhat diagnozy, takže mě neunikneš >:-[] A když ne koleno, tak ti brzo budu muset zařídit plícaře na ten tvůj nešvar >:-[] -
Thomasino 10.12.12 22:14
Koho bolí koleno?? Ty něco víš o mém koleně? ;-) Ono bylo operované ve WhiteLabelově městě, tak pozor >:-[]
No a o tvém parkování bych se tu raději moc nezmiňoval >:D
P.S.: Pod slovem "čilé" si představuji něco jiného ;-) Nebo mohu poslat dalších pár desítek kusů? :-) Ale nechci rozhodně rozebírat čeho, tohle necháme inkognito.. Přece by jsi nechtěl ráno najít LaGundu najít s prázdnými koly >:-[] >:-[] -
Ronault. 10.12.12 22:00
iudex: S tvým příspěvkem z 13:17 naprosto souhlasím a vystihl jsi přesně to, co tady celou dobu prezentuju. Jen tvá shrnovačka je brána v pohodě, od Ronaulta je to najednou "útok" ;-) Ale zvykl jsem si, že se měří dvojím metrem, prostě "od týpka v Renaultu/Favoritu je to nepatřičné, ale když to řekne někdo s Fordem to je jiná!" ;-) >:-[] Ono to zní malinko malinko ublíženě, ale fakticky to tak je 8-s / >:D
A to jsem u tvého druhého příspěvku z 16:35. Souhlasím jen z poloviny, viz výše... aneb dávám vám to sežrat, proč ne >:-[] ale nesouhlasím, že Laguna nevydrží dále, ta ještě dalších 200 000 zvládne levou zadní :-! Ale to je marné, až najezdíte ročně tolik, co já nacouvám, popovídáme >:-[]
A neboj, na Focusa se pozornost nepřesune, stačí tvé utrpení jménem Mondeo >:-[]
WL: Jde vidět, že naše oba naše kraje jsou razovité >:-[] :yes:
Woody: On mě Thomasino zná a dobře ví, co jsem zač... a s mým primářem má taky čilé obchodní vztahy ... a to není žádná pr.DELL >:-[] ;-) Navíc ho často bolí koleno a já vím, kdo je opravdu nejlepší v našem teamu i jinde :-! >:D -
Thomasino 10.12.12 18:40
Tak nějaké navrhni ;-) Nebo co říkáš na Polo R WRC Street? :-) Osobně jsem čekal mechanický samosvor, když už teda, a taky mě mile překvapili tím manuálem :-! Ale stejně bych si raději počkal na Clio RS Williams, když bych náhodou chtěl znovu kupovat HotHatch, jako že nechci >:-[]
P.S: Ale většina z nás tady má jen "mrdky do města" ;-) >:D >:D -
Thomasino 10.12.12 17:52
Iudex - jestli chces, venuji ti pruziny Eibach na dvojkoveho Focuse. Rekl bych, co se pamatuji, ze ty co mam na C Maxe 1.8 benzin a byly i na 1.6 benzin, ze jsou stejne na dvojkoveho Focuse. To ale na webu Eibachu snad nejak dohledas :-) :-) -
Thomasino 10.12.12 16:58
Já mám také slabost pro Fordy, na Focusa nenechám moc plivat, teda pokud jde o jedničkového a dvojkového, nebo C-Maxe na podvozku Focuse. Trojkového jsem neřídil a nějak jsem moc ani neměl chuť ho zkoušet, nelíbí se mi a ten interiér je už moc přeplácaný (ikdyž teda v hnůjdaji to taky není žádná hitparáda, co si budeme namlouvat, ale stále to není až tak děsný).
Neboj, ono se to Ronaultovi brzo rozpadne a ještě si rád toho Pašíka od primáře koupí >:-[] >:-[] Nebo něco od toho nového primáře, aby se mu patřičně zalíbil :-! -
iudex 10.12.12 16:35
U Ronaulta ide o tzv. preventívny protiútok. :-) Sám iste trpí, že musí jazdiť na Francúzovi s 300000 km a onou na kapote, hlavne keď mu pod nosom ťahajú medové pasátovské motúzy, tak to kompenzuje útokmi na fungl nový (to musí byť pocit, že R?) Hyundai. ;-)
P.S. Teraz čakám, že pozornosť sa presunie z i30 na Focusa (a že na ňom sa dá tiež všeličo nájsť). >:-[] -
Thomasino 10.12.12 16:23
Já si už zvykl, že se tady většinou někdo vezme na mušku a pak se z něj dělá pr.DELL, takže tohle mě opravdu nemůže nijak rozhodit ;-) Třeba Renaulta člověk musí brát hodně s nadhledem, stejně jako srandustu Wojtu-Labela >:-[] Aspoň je tu nějaká sranda >:D >:D -
Thomasino 10.12.12 15:24
To jste kluci moc hodní, že se o mě takto staráte >:-[] >:D :yes:
Ale aspoň se tu zase jednou řeší auta a ne pí-čo-vi-ny... Rád si přečtu názory ostatních, ikdyž si to stejně nakonec člověk rozhodně sám :-)
iudex - to jsem samozřejmě všechno zkouknul, 15" kola na tom fakt vypadají děsně (ono taky s tímto profilem na čem ne, že??), 16-tky se dají přežít.
Mě teda nepřijde, že by ty černý kola působily malým dojmem, naopak není poznat že to kolo je malé nebo velké, takže pokud 16" kola, tak by ty černé maskovaly svoji menší velikost ;-) Ale ony by byly spíše šedé, než takto moc černé... No uvidíme co nakonec vyberu. Ale stříbrné kola na stříbrné auto mě připadá jako těžká nuda-nuda-šeď :-O :-( -
woody-alien 10.12.12 14:13
iudex: Pěkná SHRNOVAČKA ;-) :yes:
Ty 15" vypadaj ještě hůř než jsem myslel. 16" už jsou radikálně lepší, do 17" bych na "mrdce" (to je hrozný jak se to tady ujalo >:D ) už nešel. Taky bych se vykašlal na nějaký úpravy podvozku u pracovního povozu....nakonec stále platí pořekadlo : "Z ho.vna bič neupleteš..." >:-[] -
iudex 10.12.12 13:17
Tak keď už tu všetci Tomovi vyberáme auto, disky i farbu >:D , tak pridám pár ilustračných fotiek z tunajšej galérie MACZ.
15" disky vyzerajú otrasne, to je fakt: [odkaz]
So 16kami je to o hodne lepšie: [odkaz]
Logicky najlepšie vyzerajú 17ky: [odkaz] ale tu dojem robí aj kombinácia bielej farby auta, striebornej farby diskov a zatmavenia okien.
A ako už písal Legacy, čierne disky na bielom/bledom aute kolesá opticky zmenšujú a to nie je to, čo karoséria i30 zrovna potrebuje: [odkaz]
Môj názor teda je: 16ky v striebornom prevedení a nápadnejším vzorom (resp. menej lúčov a väčšie otvory). Celkovo by som do takéhoto vedomého downgradu investoval čo najmenej; každá ušetrená tisícka priblíži splnenie sna v podobe GT86. Akýkoľvek tunning je s ohľadom na určenie auta (a značku) vyhodenými peniazmi. Tiež som to pri Focuse začal riešiť (myšlienka bola postupne športový filter - rozširujúce podložky - kratšie pružiny K&N), ale dospel som k záveru, že limity podvozka sú i v sérii ďaleko pred potenciálom atmo 1,6ky a radšej budem šetriť na niečo lepšie, ako "tuniť" slabý základ.